Tak jsem se take probral z komatu. Diky Jane a Zuzce za super tym, nasemu A tymu za podporu a ze jsme pak mohli jet pekne vsichni pohromade a samo Pete, ze nas do tohodle ukecala, protoze osobne bych si na to nikdy netroufl a az ted vim, jaka by to byla skoda.
jojo, ja vim ze jsi to rikal, ale spec. ten lom byl vdecny tema pro fotky, tak at neco neprehlidnem.. Mam skoro nutkani naucit se s nejakou striznou videa, kdyz mame ten material ;-) Podbarveny hudbou a sparne sestrihany by to byla bomba ;-)
Velky dik patri hlavne Peti, ze nas do tohoto zavodu "uvrhla". Bylo to vazne skvele. Skvela mezitymova spoluprace! Jsem moc rada, ze jsme temer vsechno absolvovali spolu.
Nepochopil jsi :-) Je to praveo tech ukolech, ze si to vyzkousis a vyblbnes se :-) Ja mam strasne rad ten pocit, kdyz se clovek sedre uplne na maximum.
Ale nepřesvědčili jste mne, dobrovolně podstoupit takový těžký úkoly a stát se troskou za cenu trička a snad pocitu "vítězství", kterou jistá část skupiny vůbec nepociťuje, protože prohrála... No nic, hehe :-DD
Eee... jo, vlastně musím jít do práce, tak si užijte den :-)
a je ráda že se vám to líbilo;)(měla bych to jinak dlouho na talíři že;.-) ač nerada tak jsem se projela pendolinem(štěstí že jsem se na otobu umyla;)a jsem zpátky mezi lidma, což byl trochu šok.asi mi neuvěříte ale nikdo se na nádraží nezdravil ahoooj, nebo se neptal tak co vrcholy, už jste píchli atd...no prostě prý se to ve městě nevede;)(nevědí o co přicházejí:-)
jani:ten červený obličej jsem si taky uvědomila až ted, budeme pěkný mikimausové:) užijte postele, hodnotné chutné stravy(mysli ve smyslu vše krom toustů a čokolády:-) a dobrou noc
btw, jsem ráda, že hospodu vynechávám. zahlídla jsem se v zrcadle - ty začervenalý oči, rozpálený tváře, skleněný pohled... by mě zajímalo, jestli dojde aspoň na ty věci do školy, jinak už bych zapadla do postele