Hele,to me tak napadlo..Kam mame vlastne fleky na ty Cimrmany,nekam na stred?:) Pokud mozno ..zabiram si z technikcych duvodu misto na kraji,jestli sedime uprostred..tak si beru batoh na nohy a na zbytky:)
mě to taky moc mrzí:(budu na vás při učení vzpomínat.. cimrmany si jako pavel dám závod s časem a prostě nějak zabejčím a přijdu! ale ve 3/4 na sedm čekejte jednu příchozí, co vás bude zdravit a říkat, že je moje ségra a že jdem spolu do divadla;)a já to nějak taky doběhnu
Petr: došlo mi, že ty fotky ti vlastně můžu dát na Cimrmanech. a celkově by se tam daly vyrovnat všechny ty kompasy, blikačky, baterky, sedáky atd. :-)
Péťa: ta voda mě mrzí... přeju hodně sil na zvládnutí všeho
no, dnešní dopoledne mi přineslo tři nové termíny testů ve škole co mě čekají pondělí úterý,přejezdy praha, voda, brno, asi jsem to s tou vodou přepískla co se týče rozplánování všeho a nejdebilnější je že jedna povinná prezentace mě čeká ted ve středu takže jsou nahnutí i cimrmani, ach jo, dnešek není pro mě dnem dobrých zpráv:(
Prosim pekne, presunte jakekoliv debaty ohledne vody do specializovane diskuse. Vim, ze prudim, ale kdyz uz tu mame takovou vymozenost, tak at to tam je. ;)
Jinak tedy te vody se trosku bojim, ale jak rekl Radim, nac si kazit naladu a potazmo cely vikend, kdyz je teprve pondeli.
Ja si taky myslim,ze se stav po desti, co ma prijit zlepsi. A co se tyka te kamenite Sazavy, tak ta je vzdycky kamenita. Nicmene letos uz umime na lodickach zatacet;) Budme radi, ze jsme loni lode netahali korytem.
Pavel: No kdyz se kouknu ven, tak je sice azuro, ale kdyz se podivam na predpoved, tak streda, ctvrtek ma prset. Nevim jestli to s tim stihne neco udelat, ja jsem rad, ze vim, jak se drzi padlo :o) Tak jako tak, prijde mi skoda si tim kazit naladu, tak bych to neresil a prijal to tak, jak to prijde...
Radim:ja myslim,ze nezacne. I kdyz bych byl rad:) Kdyz se kouknes ven,tak je krasne azuro:) a Sazava s pritokama stoji za nic,takze pokud neprijdou mracky..tak voda bude do tydne v haj*lu:) Snad na Vysocine trochu sprchne,aby nam sla Sazava trochu nahoru :)
Voda vodicka,mozna nepojedem nikdo..pokud ta voda nejak nezacne stoupat:) uz je to zas jen 20 cm nad splavnosti..tedka je tam 60 cisel a pred tydnem jeste hodne pres 90 :) Uz se tedy tesim na to odstrkavani ze sutru na sutr:))
Pavel:jsme ve 4. rade, sedadla 6 - 11. Peta se sestrou maji studentske na balkone. Takze zadny kraj se nekona.
Cimrmani: tedka me napadlo, ze vlastne ja mam listky i pro Petu, tak doufam, ze se dostavis, holka, nejak vcas, at se dostanes i dovnitr :)