Diskuse Diskuse

Tomáš  - 21:08 27.04.2009

Peta: to me moc mrzi ;(( Drzim tedy pesti, at se nejak dovyvrbi skola. Na nejake dalsi akci se jiste potkame a nejenom tam :)

Pavel:jsme ve 4. rade, sedadla 6 - 11. Peta se sestrou maji studentske na balkone. Takze zadny kraj se nekona.

Cimrmani: tedka me napadlo, ze vlastne ja mam listky i pro Petu, tak doufam, ze se dostavis, holka, nejak vcas, at se dostanes i dovnitr :)
Petr  - 19:33 27.04.2009

Uff, tak to nevim. Listky ma u sebe Tomas. Ja uz to fakt vypustil z hlavy. Je to dolejsek.
Pavel  - 19:10 27.04.2009

Hele,to me tak napadlo..Kam mame vlastne fleky na ty Cimrmany,nekam na stred?:) Pokud mozno ..zabiram si z technikcych duvodu misto na kraji,jestli sedime uprostred..tak si beru batoh na nohy a na zbytky:)
Petra  - 18:24 27.04.2009

mě to taky moc mrzí:(budu na vás při učení vzpomínat..
cimrmany si jako pavel dám závod s časem a prostě nějak zabejčím a přijdu!
ale ve 3/4 na sedm čekejte jednu příchozí, co vás bude zdravit a říkat, že je moje ségra a že jdem spolu do divadla;)a já to nějak taky doběhnu
Petr  - 18:13 27.04.2009

no joooo, mas pravdu. My jsme taky tupy, ze nam to nedoslo. Bomba. Tesim se. Ty videa tam budou taky zajimavy ;-)

Ja ti na CDsu prinesu vsechny ty svoje a prihodim i Tomasovi.
Jana  - 18:03 27.04.2009

Petr: došlo mi, že ty fotky ti vlastně můžu dát na Cimrmanech. a celkově by se tam daly vyrovnat všechny ty kompasy, blikačky, baterky, sedáky atd. :-)

Péťa: ta voda mě mrzí... přeju hodně sil na zvládnutí všeho

Pavel. nesejčkuj ;-)
Petr  - 17:50 27.04.2009

Chjo :-( To me moc mrzi... Zvlast ta voda, ale co se da delat. Akci jeste bude mraky, urcite...
Pavel  - 17:46 27.04.2009

Petra: hm,to je na pytel..snad to nejak dopadne.ja taky pijdu na posledni chvili na Cimrmany kvuli dochazce:/
Petra  - 17:35 27.04.2009

no, dnešní dopoledne mi přineslo tři nové termíny testů ve škole co mě čekají pondělí úterý,přejezdy praha, voda, brno, asi jsem to s tou vodou přepískla co se týče rozplánování všeho a nejdebilnější je že jedna povinná prezentace mě čeká ted ve středu takže jsou nahnutí i cimrmani, ach jo, dnešek není pro mě dnem dobrých zpráv:(
Tomáš  - 15:31 27.04.2009

Prosim pekne, presunte jakekoliv debaty ohledne vody do specializovane diskuse. Vim, ze prudim, ale kdyz uz tu mame takovou vymozenost, tak at to tam je. ;)

Jinak tedy te vody se trosku bojim, ale jak rekl Radim, nac si kazit naladu a potazmo cely vikend, kdyz je teprve pondeli.
Pavel  - 15:05 27.04.2009

Zuzka:zatacet neumime:)
Zuzka  - 14:59 27.04.2009

Ja si taky myslim,ze se stav po desti, co ma prijit zlepsi. A co se tyka te kamenite Sazavy, tak ta je vzdycky kamenita. Nicmene letos uz umime na lodickach zatacet;)
Budme radi, ze jsme loni lode netahali korytem.
Pavel  - 14:42 27.04.2009

Radim:to mas zcela jiste pravdu ;-)) uvidime ,ale "skepticke okynko" jsem si musel doprat po minule kamenite Sazave:)

I tak myslim,ze to dopadne na pohodu :)
Radim  - 14:34 27.04.2009

Pavel: No kdyz se kouknu ven, tak je sice azuro, ale kdyz se podivam na predpoved, tak streda, ctvrtek ma prset. Nevim jestli to s tim stihne neco udelat, ja jsem rad, ze vim, jak se drzi padlo :o)
Tak jako tak, prijde mi skoda si tim kazit naladu, tak bych to neresil a prijal to tak, jak to prijde...
Pavel  - 14:11 27.04.2009

Radim:ja myslim,ze nezacne. I kdyz bych byl rad:) Kdyz se kouknes ven,tak je krasne azuro:) a Sazava s pritokama stoji za nic,takze pokud neprijdou mracky..tak voda bude do tydne v haj*lu:)
Snad na Vysocine trochu sprchne,aby nam sla Sazava trochu nahoru :)
Radim  - 13:59 27.04.2009

Peta: :-(

Pavel: Cece ty se zkus chvili na ten stav vody nedivat, treba to pak zacne zase rust ;)
Zuzka  - 13:50 27.04.2009

Peto, to by me fakt mrzelo. Urcite si to jeste rozmysli. Ale muzem zacit kdyz tak hledat nahradu (coz by byla skoda;()
Pavel  - 13:38 27.04.2009

Voda vodicka,mozna nepojedem nikdo..pokud ta voda nejak nezacne stoupat:) uz je to zas jen 20 cm nad splavnosti..tedka je tam 60 cisel a pred tydnem jeste hodne pres 90 :)
Uz se tedy tesim na to odstrkavani ze sutru na sutr:))
Tomáš  - 13:33 27.04.2009

jeje, to je velmi mrzute :(( Je to definitivni, ze se nemuzes zucastnit?
Petra  - 13:15 27.04.2009

je to takový výkřik do tmy, ale mám docela problém:(víkendová voda se pro mě stala hodně obtížně zvladatelnou, nevíte o někom kdo by jel místo mě?