Diskuse Diskuse

Pavel  - 17:16 29.04.2009

Radim:koukam,snad bude jeste dlouho ! :)

("a co se tyce zeny s nazorem,tak tam uz neco smrdi samo o sobe:) za tim bych videl feministku") ;-)
Tomáš  - 17:15 29.04.2009

Ja jsem to asi nevyjadril uplne tak, jak jsem chtel. Ona s timhle ma trosku problem, pac je to holka od rany a nenecha si jen tak neco libit. Svuj nazor rekne bez prikrasleni hned a ma dost jasno, co a jak chce.

Ale to je zase problem jeji, evidentne si uz nekolikrat vybrala naprosto stejny typ chlapa, a pak si stezuje. Tudiz nejaky problem je nutno vyresit, ktery bud nechce nebo nevidi jak.
Radim  - 17:14 29.04.2009

Tedy je mi to skoro trapne rozetnout tuto filozoficko sociologicko spolecensko gendrovou debatu ..... Ale zacina prset Pavle! :)
Petr  - 17:13 29.04.2009

To je spis o tom, ze on nemel nazor, resp ze ho neumel prezentovat, ne ze ona byla baba s nazorem, nemyslis?

Pavel: Roztomile :-)
Pavel  - 17:07 29.04.2009

Petr:ja jsem otevren kazdemu vztahu jsem bezpartijni:))

Zuzka: princove uz prezuli,maji 300 koni pod kapotou ;-)
Tomáš  - 17:06 29.04.2009

V zari.

Jinak naprosto souhlasim, ten clanek neni vsepokryvajici a rozhodne na rozebrani problematiky by bylo potreba mnoho stran a mnoho nazoru.

Je to jenom takova spicka ledovce. Ale mam kamaradku, ktera se nedavno rozesla s pritelem tim stylem, ze z nej musela vydolovat nazor, ze tedy s ni nechce byt. A pak naprosto chapu, ze ji je spatne z chlapu, kteri nedokazi snest babu s nazorem. Jenze to uz je zase jiny problem a myslim, ze podobnych situaci by se z toho dalo vymacknout stovky a stovky.
Zuzka  - 17:03 29.04.2009

Tome, kdy se budes stehovat z domu;)
Neee, prosim, neber me vazne. Clanek se mi celkem libil. Je mozna pravda, ze dnesni holky chteji prince na bilem koni a samy si umi jen lakovat nehty. Ale ja mam asi jiny okruh znamych, takze nemuzu posuzovat. Totez o chlapech zijicich ve 30ti doma u rodicu.
Petr  - 17:03 29.04.2009

Nesmis byt tak kriticky... kdyby nebylo liberalizace, jako treba volebniho prava pro zeny, tak by vam s honzou nikdy nepovolili registrovany partnerstvi ;-))
Tomáš  - 16:57 29.04.2009

lol. tak tomu se rika nazor :D
Pavel  - 16:53 29.04.2009

ja to pochopil,spise jsem reagoval na ty veci nize:) a je v tom ta generacni obmena..
A proc si dnesni muzi s zenami nerozumi..to je jednoducha rovnice:)
v 60 letech..divka touzila spise po rodine a detech..dnesni touzi po kariere:)
Z muzskeho hlediska se moc nezmenilo:)) ten chce jen rozsevat:Dale nema vetsinou s kym :))a role se ve spoelcnosti zacina obracet

Podle me za to muze 20 stoleti,kdy se dovolilo zenam volit!! :) a proto chci podekovat Svycarsku,ze jim to dovolilo az v roce 1971 :D
Petr  - 16:53 29.04.2009

Tak si precti jen tu poslendi cast, to je hlavni namet toho clanku. to predchozi je de facto uvod.
Hehe, fakt dobre ;-)
Petr  - 16:50 29.04.2009

Dost dobre... Musim rict, ze s tim v podstate souhlasim :-))
Tomáš  - 16:42 29.04.2009

Tady bych rekl, ze jsi moc nepochopil o cem tam on pise. Na zacatku clanku jasne rika, ze cetl blog jedne 18nactky, jak je nepochopena chlapci, vrstevniky. A od toho se pak dostava k pohledu, proc to mezi zenami a chlapi nefaka.
Pavel  - 16:27 29.04.2009

Precteno a je to zajimave:) ale podle me se do toho musi zapocitat,ze to je holt generacni nepochopeni ci posun..
I autor musel byt nechapan generaci 1.republiky,tenkrat uz jel na plno woodstock,rockec atd..a starsi generace na ne taky pohlizela divne!Byly taky jine pomery ve spolecnosti,jiny rezim atd

To je proste ta generacni obmena:)) my to jednou o nasich "fakanech" rikat taky budem..za nas bylo aspon tohle a tedka ne!:)

Ale souhlasim,ze doba minula mela neco do sebe! a nejake kladne bodiky by se tam oproti dnesku nasly:)
Minimalne by jsme uz umeli jezdit v tanku a meli vycvik,jak uspesne tahnout s nasi lidove demorkatickou armadou napric Evropou..
Tomáš  - 16:09 29.04.2009

Pastnu sem jeden odkaz na clanek, rozbor nynejsi zensko/chlapske situace. Nerikam, ze je to vsepokryvajici, ale dosti se mi to zalibilo.

clanek zde
Pavel  - 12:02 29.04.2009

Zuzko,ze mi darujes svuj bod?:) chci ten zajezd do australie vyhrat:D
Tomáš  - 12:01 29.04.2009

gratulace!!

Taky me to dost evokovalo Rumunsko a ejhle, bylo to spravne. Bohuzel par segfault chyb v diplomce me trosku vice vydesilo, tak jsem se souteze nezucastnil. ;(
Petr  - 11:57 29.04.2009

Yep.

Bylo to brany dokonce z iriadorskyho obrazku, ke kterymu byl popisek co je to za vrchol. Jak jsme rikal, zadna prasarna ;) A byli jste blizko, Capatiny tu uz nekolikrat padly.
Zuzka  - 11:53 29.04.2009

Ursus, pohori Capatini, 2124 m
Petr  - 11:25 29.04.2009

to neni zas tak tezky ;-) Fakt zadna prasarna ;-)