Když už je načaté téma kina a Iriadorští mají rádi filmy nové i staré, tak 22. května ve 22.30 dávají v kině Aero kultovní snímek - Spalovač mrtvol. Myslím, že to může být velice poeticky čarokrásně prožitý večer :-) Vstupné činí sice 80 Kč, převedeno do naší měny se jedná o 4 piva, což není zase veliká oběť :-D
Wallyball vynechám, tahle hra mi nepřirostla k srdci a kromě toho boty jsou pořád mokrý. Zapomněl jsem je vyndat z pytle a není na ně moc roztomilý pohled. Mám dojem, že uvnitř cosi kvete :-D
All: Tak ten wallyball treba v patek? Nevim co kdo berete za vikend apod... :-/ Ale rad bych nekdy v prostred tydne jeste na stenu, tak wallyball nejlip nekdy pozdeji. Jak kdo patek?
Pavel: Nahodou treba procenta na csfd slusny. Navic to bude umocneny tim ze jsme tam byli nebo to cetli ;-)
A btw, napadlo me - pojdme na Andele a Demony, az budou v kine. Zlvast po Rime minuly rok to myslim bude slusna podivana (i pro ty co nebyli v Rime :-) Hrajou to od 14.5., tak ne aby nekdo sledoval nejaky camripy apod ;-)