Diskuse Diskuse

Tomáš  - 10:08 04.05.2009

Sice prsi, az skoro leje, nesmi to ale stat v ceste dobre nalade.

Vzhuru tedy do noveho dne.
Tomáš  - 21:00 01.05.2009

Dekuji za hrejiva slova, takhle vecer ;)) Ale abych to nezavrhoval - ja jsem tusim nikdy nerikal, ze se po ranu tvarim duchaplne ;D

Jinak riviera super, vinko super, kapely dobry, lidi vyborny... nakonec i pocasi se umoudrilo. Tudiz vysledek jednicka s hvezdickou.
Petra  - 19:51 01.05.2009

jé tome jaký to bylo na riviéře?:)dobrá akce, dobré vínko?;)
tyjo..ted jsem se probrala fotkama z otobu a parádní, fakt skvělé momentky a jedna fotka mi udělala takovou osobní radost:)tomáš po ránu, myslím že kempení u bukové hory, má stejnej výraz jako já vždycky:)už z toho nemám trauma že pohledem na mě musíte poránu trpět;)
Pavel  - 19:43 01.05.2009

to ja jsem si musel dloubnout..preci jednou jsme se shodli,ze planujem vsichni;-)
Tomáš  - 19:40 01.05.2009

Ja nechlastam. Ja jsem se byl kulturne vzdelavat.
Pavel  - 17:50 01.05.2009

Tomas:ze te to bavi furt chlastat ;-) Tentokrat se za kulturu neschovas:)) proste sis zase jel ozrat hubu ;-)
Tomáš  - 16:35 01.05.2009

Brnenska sekce hlasi navrat. Vybornej festival, uzili jsme si to vsichni naramne!

Nyni tedy pomaloucku vklouznout zpet do zivota a pripravit se na zitra.

Petr: Fotky jsou super!
Radim  - 15:40 01.05.2009

Petr: Super vyber, diky :)
Petr  - 13:06 01.05.2009

Tak tu mame fotky z OTOBu, jeste chybi komentar.
Pavel  - 11:07 01.05.2009

Ucteme dneska pamatku vsem lidem,co taky dostali na zakladni skole kuly z tohoto dila! :)

když uz je ten 1.Maj
Pavel  - 23:36 30.04.2009

Njn,cekame na Tomase..az sem da nejaky ten clanek a zacne flame znova:)
Petr  - 23:18 30.04.2009

Clovek se vrati domu a tady mrtvo. Nezvyk po poslednich dnech ;-)
Zuzka  - 18:33 30.04.2009

No relativne kousicek. K strahovskeho stadionu se jde/jede smerem k televizni vezi.
Pavel  - 18:32 30.04.2009

Ladronka je tedy vedle koleji?:) ja uz jsem to slysel nekde,jen jsem nevedel presnou polohu:)
Zuzka  - 18:04 30.04.2009

Ja si na ne furt nemuzu zvyknout. U nas na Morave asi zadne nejsou, kdyz je neslavime.
Ladronku uz bohuzel 5 minut od baraku nemam (nastesti - nic proti kolejim, dekuji jim za mnohalete utociste), takze burtu se dneska asi vzdam...
Jana  - 18:00 30.04.2009

Péťa: všechno dobré. hlavně vše zvládni ;-)

co se dnešních čarodějnic týče, půjdu se podívat na Ladronku (když už to mám 5 min od baráku :-)). nechcete někdo zajít taky? na ty buřty? :-)
Pavel  - 13:21 30.04.2009

Myslim,ze uz nahrada je a to Radimova sestra:)
Petra  - 13:17 30.04.2009

i my jsme dobře dorazily, možná tak o pár minut dříve než vy dom;)
Pavel: mě ten sabina taky dal dost zabrat, o to víc se mi pak líbila postava praotce čecha:)ten to teda vždycky uměl rozčísnout:)
chtěla jsem se zeptat jak dopadla náhrada za mě na vodu??mě fakt mrzí, že jsem v tom udělala takovej čubrajz a scháněčky po novým pádelníkovi:(nějak vám to zkusím vynahradit na příštím treku(třeba soutěží, hrou, kouličkou,moravským plánovadlem atd:-)
tome:všechno nejlepší a na ten přetočenej tachometr moc nemysli nebo se ti zadře přehazovačka;)
oba tomové:užijte si čáry v brně!
a všichni si užijte dnešní čáry ve stromovce, popřípadě doma jako já..učební proces je neuprosný
Pavel  - 9:42 30.04.2009

Jinak mi to nedalo,tak jsem projel ruzny burzy atd!! a prekvapilo me,ze listek na Ceske nebe se v pohode prodava i za 8 stovek..teoreticky se tim muzem zacit zivit!:)
Zahoumlesime a vydelame nejakou tu stovku ;-)ale uz by to nemelo to kouzlo,kdyby to bylo takhle komercne :)
Pavel  - 9:33 30.04.2009

Slavaa! voda nam stoupla:) jeste by klidne mohla! ;-)
Konecne se po 3 dnech citim jako clovek. Po ranu do sebe nemusim hazet hnedka paralen,takze jsem prvni clovek z Cech,co vylezel praseci chripku ;-)

Radim: to jest pravda..taky jsem ze sebe musel neco dolovat,nez se mi v te kedlubne zatopilo na pokojovou teplotu! ;-) treba toho Sabinu jsem vubec nechapal,co udelal proti narodu atd..dnes jsem to jiz dohnal a neco si precetl:)

Kdyz jsem si dneska cetl recenzi na Cimrmany ohledne Ceskeho nebe,tak to byla jejich nejvetsi obava..ze lidi uz vedi kulovy a tedy nebude vtip:)) Udelali dobre,ze hodne osvety dali do seminare..aspon se clovek orientoval pak..