jé tome jaký to bylo na riviéře?:)dobrá akce, dobré vínko?;) tyjo..ted jsem se probrala fotkama z otobu a parádní, fakt skvělé momentky a jedna fotka mi udělala takovou osobní radost:)tomáš po ránu, myslím že kempení u bukové hory, má stejnej výraz jako já vždycky:)už z toho nemám trauma že pohledem na mě musíte poránu trpět;)
Ja si na ne furt nemuzu zvyknout. U nas na Morave asi zadne nejsou, kdyz je neslavime. Ladronku uz bohuzel 5 minut od baraku nemam (nastesti - nic proti kolejim, dekuji jim za mnohalete utociste), takze burtu se dneska asi vzdam...
i my jsme dobře dorazily, možná tak o pár minut dříve než vy dom;) Pavel: mě ten sabina taky dal dost zabrat, o to víc se mi pak líbila postava praotce čecha:)ten to teda vždycky uměl rozčísnout:) chtěla jsem se zeptat jak dopadla náhrada za mě na vodu??mě fakt mrzí, že jsem v tom udělala takovej čubrajz a scháněčky po novým pádelníkovi:(nějak vám to zkusím vynahradit na příštím treku(třeba soutěží, hrou, kouličkou,moravským plánovadlem atd:-) tome:všechno nejlepší a na ten přetočenej tachometr moc nemysli nebo se ti zadře přehazovačka;) oba tomové:užijte si čáry v brně! a všichni si užijte dnešní čáry ve stromovce, popřípadě doma jako já..učební proces je neuprosný
Jinak mi to nedalo,tak jsem projel ruzny burzy atd!! a prekvapilo me,ze listek na Ceske nebe se v pohode prodava i za 8 stovek..teoreticky se tim muzem zacit zivit!:) Zahoumlesime a vydelame nejakou tu stovku ;-)ale uz by to nemelo to kouzlo,kdyby to bylo takhle komercne :)
Slavaa! voda nam stoupla:) jeste by klidne mohla! ;-) Konecne se po 3 dnech citim jako clovek. Po ranu do sebe nemusim hazet hnedka paralen,takze jsem prvni clovek z Cech,co vylezel praseci chripku ;-)
Radim: to jest pravda..taky jsem ze sebe musel neco dolovat,nez se mi v te kedlubne zatopilo na pokojovou teplotu! ;-) treba toho Sabinu jsem vubec nechapal,co udelal proti narodu atd..dnes jsem to jiz dohnal a neco si precetl:)
Kdyz jsem si dneska cetl recenzi na Cimrmany ohledne Ceskeho nebe,tak to byla jejich nejvetsi obava..ze lidi uz vedi kulovy a tedy nebude vtip:)) Udelali dobre,ze hodne osvety dali do seminare..aspon se clovek orientoval pak..
Vzhuru tedy do noveho dne.