Diskuse Diskuse

Pavel  - 11:37 20.04.2009

Hm,zitra je v Karavanu Cina..to nezni spatne:) mozna zajdu..prida se nekdo?:)
dneska je plavba Karibikem,to äsi nebude nic moc:)
Pavel  - 11:19 20.04.2009

Tak my jsme se prave pres ten zachod k tomu letisti dostali;-)
ze uz pak po meste tech evropskych moc neni :)
a dulezity aspekt to taky je;-)

Petra  - 11:12 20.04.2009

pavle ty abys tam taky nedal nějakou záchodovou vsuvku,aůů..
Pavel  - 10:55 20.04.2009

Nedavno jsem se dostal do rozhovoru s kamaradem ze skoly,ktery do Turecka jezdi celkem casto a sam pravil,ze pokud je nekde bezpecno..tak na letistich..:) pry tam jsou male vojenske manevry..cajti se samopalama i normalni..takze bych rekl,ze tvuj strach neni na miste..Pry to tam maj kvuli zapadakum i hezky uklizene,takze pokud si chce nekdo skocit na zachod,tak na letisti:) a naposledy si poradne "zatrunit" s novinama:D

to spis je vetsi pravdepodobnost,ze te oberou v Brne nez v Turkish :)
Petra  - 10:45 20.04.2009

tak jsem si v noci udělala mini přípravu na otob, když jsem v půl čtvrtý utíkala přes brno na byt a ráno brzo vstávala do práce:/
dobrým faktorem na moji noční bojácnost je to, že si pořád řikám..budeš 15 hodin na letišti v turecku tak v brně bud ráda za bezdomovce;)
Radim  - 9:47 20.04.2009

Petr: Ja vim, v tom spechu jsem se nepodival na cislo tramvaje no. A kdyz sem videl 17, tak jsem si rekl v pohode, ta na holesovice nejede (ona nejede, ale ma zastavku pobliz, co se tak jmenuje). Zas tak hrozny to nebylo ne?
Petr  - 2:15 20.04.2009

Iriador se nam nejak rozlejza.. standartni "planovani" uz nestaci, aby jsme probrali vsechno ;-)

Btw.: Radime: Tu taskarici s tou tramvaji ti nezapomenu! ;)))
Tomáš  - 1:01 20.04.2009

Lezeni super, jen jsem stale stejne po*** z tech vysek. Ale to se casem podda... musim tomu verit.

Jinak diky za krasny vecer, prodiskutovali jsme vsechno, co slo, jen to Turecko tedy jeste jednou a blize.
Petr  - 15:38 19.04.2009

Nejak jsme tona tom icq nedoresili :-) My prijedeme na metro holesovice (nebo vltavska? radsi holesovice).
Radim  - 15:27 19.04.2009

Ciste technickoprakticky dotaz, kdy a kde je dneska sraz na tu stenu? :D
Tomáš  - 12:57 19.04.2009

tedka jsme si uvedomil, ze mame na otob uz vlastni diskusi, tak prosim vsechny prispevky tykajici se tohoto tematu tam. dik
Jana  - 12:47 19.04.2009

já se na mail nemůžu dostat - **** připojení... ale jestli je v tý sekci totéž co v mailu, tak mi to stačí...
mapu Středohoří mám!

a dneska je teda sraz v 7 na výstavišti, jo?
Pavel  - 12:33 19.04.2009

Tomas: mno vidis,az sem pribudou nejaci Polaci..tak muzem vytovrit World Wide Web :)
Radim  - 12:29 19.04.2009

Zuzka: Mail dosel
Tomas: Volam sanitku :)
Tomáš  - 12:22 19.04.2009

Tedka me napadlo, a nesmejte se mi za to, ze prvni pismenka ctyr jedincu z iriadoru tvori zkratku protokolu.

HTTP - Honza, Tomas, Tomas, Pavel/Petr :D
Zuzka  - 12:04 19.04.2009

Do sekce OTOB jsem zkopirovala mail, co prisel. Radime, Jani, potrebujete ho jeste poslat na mail, nebo uz ho mate od ostatnich?
Zuzka  - 12:00 19.04.2009

Jani, domluvime to dneska vecer jo? Ja se bojim, ze ta lekarnicka, co mame mist s sebou, neni myslena pro nase pripadne urazy,ale pro ten ZDRSEM. No a vyplacat si vsechny obvazy...(, ktere jeste nemam ani porizene).Cili bych se domluvila, kdo co do lekarnicky koupi.Co se tyka mapy - je treba zjistit, zda nema Honza, jinak ja si ji klidne poridim.
Celovku mam sama pujcenou, takze tady nepomuzu.
Tomáš  - 11:39 19.04.2009

Tak na prepravu kol jsme se jaksi v tom opojeni vcera zapomneli podivat ;(((
V takem pripade to ignorujte.

Ale vlak tam jezdi hezkej ;)
Radim  - 11:34 19.04.2009

Tomas: K tomu vlacku. Muzes mi poslat link? Ja tenkrat hledal pomerne dost a nenasel jsem nic, co by neznamenalo nejakou cast cesty busem nebo vlakem bez moznosti prepravy kol.
Tomáš  - 11:27 19.04.2009

jo, to souhlasim, to je velice dobre uvazeni.
Abych rekl pravdu, tak jine reseni moc nemam. Akorat tedy - koukali jsme se vcera na vlaky a do Usteka (coz je tak 3 km od Levina) jezdi vlacek. V patek hezky na nas cas a v nedeli tedka nevim. Ale pripadne, teroristicky, by se to taky dalo.

Je ale pravdou, ze auticka budou o dost pohodlnejsi a muzeme si vzit vicero veci. :)