Nedavno jsem se dostal do rozhovoru s kamaradem ze skoly,ktery do Turecka jezdi celkem casto a sam pravil,ze pokud je nekde bezpecno..tak na letistich..:) pry tam jsou male vojenske manevry..cajti se samopalama i normalni..takze bych rekl,ze tvuj strach neni na miste..Pry to tam maj kvuli zapadakum i hezky uklizene,takze pokud si chce nekdo skocit na zachod,tak na letisti:) a naposledy si poradne "zatrunit" s novinama:D
to spis je vetsi pravdepodobnost,ze te oberou v Brne nez v Turkish :)
tak jsem si v noci udělala mini přípravu na otob, když jsem v půl čtvrtý utíkala přes brno na byt a ráno brzo vstávala do práce:/ dobrým faktorem na moji noční bojácnost je to, že si pořád řikám..budeš 15 hodin na letišti v turecku tak v brně bud ráda za bezdomovce;)
Petr: Ja vim, v tom spechu jsem se nepodival na cislo tramvaje no. A kdyz sem videl 17, tak jsem si rekl v pohode, ta na holesovice nejede (ona nejede, ale ma zastavku pobliz, co se tak jmenuje). Zas tak hrozny to nebylo ne?
Jani, domluvime to dneska vecer jo? Ja se bojim, ze ta lekarnicka, co mame mist s sebou, neni myslena pro nase pripadne urazy,ale pro ten ZDRSEM. No a vyplacat si vsechny obvazy...(, ktere jeste nemam ani porizene).Cili bych se domluvila, kdo co do lekarnicky koupi.Co se tyka mapy - je treba zjistit, zda nema Honza, jinak ja si ji klidne poridim. Celovku mam sama pujcenou, takze tady nepomuzu.
Tomas: K tomu vlacku. Muzes mi poslat link? Ja tenkrat hledal pomerne dost a nenasel jsem nic, co by neznamenalo nejakou cast cesty busem nebo vlakem bez moznosti prepravy kol.
jo, to souhlasim, to je velice dobre uvazeni. Abych rekl pravdu, tak jine reseni moc nemam. Akorat tedy - koukali jsme se vcera na vlaky a do Usteka (coz je tak 3 km od Levina) jezdi vlacek. V patek hezky na nas cas a v nedeli tedka nevim. Ale pripadne, teroristicky, by se to taky dalo.
Je ale pravdou, ze auticka budou o dost pohodlnejsi a muzeme si vzit vicero veci. :)
dneska je plavba Karibikem,to äsi nebude nic moc:)