Zdravím vás ze školy. Hnal jsem se přes kulaťák do školy na přednášku (s docházkou), abych se před školou dozvěděl od usměvavých spolužaček, že přednáška odpadla :-D Tak jsem hodil zadek do knihovny ke compu. Je to tu příjemný :-D
Nedavno jsem se dostal do rozhovoru s kamaradem ze skoly,ktery do Turecka jezdi celkem casto a sam pravil,ze pokud je nekde bezpecno..tak na letistich..:) pry tam jsou male vojenske manevry..cajti se samopalama i normalni..takze bych rekl,ze tvuj strach neni na miste..Pry to tam maj kvuli zapadakum i hezky uklizene,takze pokud si chce nekdo skocit na zachod,tak na letisti:) a naposledy si poradne "zatrunit" s novinama:D
to spis je vetsi pravdepodobnost,ze te oberou v Brne nez v Turkish :)
tak jsem si v noci udělala mini přípravu na otob, když jsem v půl čtvrtý utíkala přes brno na byt a ráno brzo vstávala do práce:/ dobrým faktorem na moji noční bojácnost je to, že si pořád řikám..budeš 15 hodin na letišti v turecku tak v brně bud ráda za bezdomovce;)
Petr: Ja vim, v tom spechu jsem se nepodival na cislo tramvaje no. A kdyz sem videl 17, tak jsem si rekl v pohode, ta na holesovice nejede (ona nejede, ale ma zastavku pobliz, co se tak jmenuje). Zas tak hrozny to nebylo ne?