Tomas: Jsem si jist, ze jsme to primontovali jedinym moznym zpusobem :). Ted trosku konstruktivneji. On ten drzak je na hatchback, vendy je sedan....Hatchbacky maji jiny sklon zadi, cimz padem se to pak svazuje k autu. Na druhou stranu, ten ram je pokryty pryzi, takze to dolu neklouze a gumicukama kdyz se to zadratuje, tak se to ani nehne. Jak uz jsem rikal Petrovi, jina reseni problemu prijimam, neni to idealni, vic jak 70 s tim odmitam jet a o dalnici ani bavit :).
Radim: Hele a jsi si jist, ze jste to primontovali spravne? Me by to evokovalo, ze se to ma svazovat smerem k autu, aby ty kola nepadaly pryc. Nicmene budu mit pujcene kolo a vira, ze to 4 gumycuky udrzi, tak tak hodne malinkata. :) Inu, to prodebatime dneska vecer.
Cetl jsem dneska vyhlasku, kryje to SPZ, takze udelam papir za okno (ono teda, kryje to i zadni svetla, ale jen castecne - vyplet kol, imho to projde). Pak potrebujeme cerveny satek min. 300x300mm. Ma nekdo neco takoveho?
a co ten pionýrskej šátek jako výstraha na konec držáku? možná by to chtělo vylepit na zadní sklo SPZku (nebo jak se to dělá), protože přes ty kola neni vidět...
ještě máme problém s GPSkou, že? koukala jsem, že máme mít i malou lékárničku, kdo to obstará za náš tým? a další věc je, jestli budem brát stan/celtu/něco jinýho?
a ještě bych chtěla poprosit, jestli bych si nemohla půjčit od někoho čelovku...
Takze ke kolove-automobilove problemtice OTOBu. Odzkouseli jsme s Janou ten drzak na kola a obkrouzili decentni testovaci jizdu. Kupodivu to funguje :). Nicmene si netroufnu dozadu navesit tri kola, protoze v tom pripade by Vendy pravdepodobne sedla na podbehy. Neni problem, sve kolo rozeberu a pojede v kufru - to mam odzkouseny. Otazka tedy zni, kdo s nami pojede jako treti. Dohodli jsme se, ze vyjizdet budeme ode me (jakmile se namontuji kola, nejde otevrit kufr). Je otazkou, jestli je to lepsi pro Toma nebo pro Petu - to se asi dohodnete. Kazdopadne je nutne, aby dotycny privezl 3-4 gumicuky na pridelani sveho kola. Nic dalsiho netreba.
stala se mi nemilá věc:(rezervace na bus zítra v noci se mi nějak pokazila, takže moje jediná možnost je 0:18 z holešovic, myslíte že byste se mnou počkali?