A tos nevidel jaky to je kdyz to vklada 3. soba, nebo kdyz vkladas mince, ktery mi tu rozmenime, to je teprve pohadka. Jsou to sfine. Proto asi ta soutez o nejstupidnejsi bankovni poplatek.
10 kc,ty jo:) to si zapocital zpetne vraceni na ucet?:) a poplatek ?:). tak tedy jo:)) ale to je 9,60 :) takze bych rekl,ze na me nekdo rentuje 0,40 :)
Tak jsme koukali na ceny tech poplatku, tak ten kdo to posle bezhotovostne to ma +5 Kč, kdo to bude davat cash +10 (tam je to vyssi). Bohuzel to pak budu muset taky zavest, nebo u vas mam za letenky pivo. Nedavno jsme na to koukal a bankovni poplatky jsou fakt des :-(
Zuzko, mám účet pouze dekorační, prostě na něm mám jenom peníze na udržování účtu, což je teď cca 53,50 Kč. My, kunsthistorici, bankovní účty nepotřebujeme. Naše finanční prostředky jsou nuzné a nestojí za vklad :-)
Tobe, Pavle, udelim v placeni asi vyjimku a slevu. Muzes dat 280 a cash. Ostatni prosim opravdu na ucet, prece jen budu to z uctu platit, ze;) A vsichni 280,50!!!
To jsu presne ty drobny na kterych ten co to zarizuje trati - poplatky za provednei platby, kdyz to nekdo doda cash tak jeste nekdy chteji div ne za ulozeni nebo co ja vim za co,... :-(
Timto mi prosim posilejte 280,50 na muj ucet, ktery uz bud znate ;) nebo vam ho poslu po ICQ. Dekuji Vam ;) Nijak nesetrete, budte stedri a v zivote se vam to vrati:D