Zuzka: Aha, my bad (a jsem opravdu dotcen :o)). Nechci moc zjednodusovat, ale ja bych vzal 2 vydry (Ty a Petr, Peta a nekdo), zbytek Noahy - v zajmu toho at mame mene dohadovani. A jsem pro to to kdyztak prostridat, kdyz bude zajem. Stepanovi byl typ lodky ukradeny, kdyz jsem s nim naposledy mluvil.
tyjo, takových cavyků kolem vytvoření dvojiček;) já se přizpůsobím tak či tak a myslím že ani nakonec nepoznáme rozdíl vydra noah, ono pět centimetrů, noah je výdobytek moderní doby;)
Mne nejde o dvojice ale o typy lodicek. Ja jsem (uprimne) ani nepocitala s tim,ze by jel Tom s Tebou,ale spis s nejakou zenskou ;) (nic proti Tobe Radime) Holek je nas dost a kdyz se to namicha, tak je vetsi sranda.
Zuzko nech to jak to je, ja myslim, ze po prvnim jezu bude Tomas rad, ze me ma na pridi :D (tuk tuk). Jinak se Stepanem jsme tak nejak pocitali, ze on si tu kamaradku vezme na hacka - btw jmeno je Katka. At porad nerikame kamaradka od Stepana.
Radim, Tom, Jana NOAH, Peta Vydra. Ani nevim jestli jede Stepan s Radimem nebo s nasi dalsi clenkou. To je pak tezke vam vybrat. Tak si udelejte dvojicky a vyberte lod rovnou pro dva, at mi to usnadnite. Oki?