Zatim mohu rict, ze nemuzu v PO a ST. Navic mozna padne jeste jeden ze dnu Ut a Ct, protoze budu chtit byt s babickou, kdyz uz jede do Prahy. Doma se s ni domluvim a dam vedet.
Jak jsme se dohodli, bylo by moudre se sejit a trosku ten nas vylet po krasach Turecka probrat. Idealni by byl pristi tyden, v uvahu z moji strany pripada Po, Ut, Ct, Pa, Ne. Co u vas?
peto, pošli mi prosím na mail tvý číslo účtu a vyrovnám se taky. je pravda že kdybych ti to měla dávat na části(peníze od radima a pak zbytek),je to zbytečnej zmatek;) jinak taky plánuju prohlídku u doktorky s pozeptáním na tetanus a vzteklinu,jen se hrozně bojím braní krve a velkých stříkaček:/
Peto, kdyz pises neprijemna vec, tak k tomu nedavej toho smajlika :) Clovek se pak usmeje a jeste si precte prispevek. Bohuzel az na konci zjisti, ze ti dluzi bezmala pul litru, coz moc k smichu neni. ;)
Jen si tady odlozim dluhy (tim nechci na nic poukazovat, ale zacinam v tom mit bordel :-):
Honza a Radim: letenka Bratislava - Istanbul
Tomas, Zuzka, Peta, Radim: doplatek za letenku Istanbul - Trabzon. Z uctu odecteno po rozdeleni 1412,-Kc/osoba, takze minus 1k zaloha je to nejakch 412,- Kc.
Tak stahoval jsme si doporuceny ockovani a pak jsme je daval nasi doktorce a jdu jen na preockovani tetanu a uz od rumunska mam tyfus. Vzteklinu ignorovala. ale klidne se jeste jednou optam.
dozvěděla jsem se neoficiální informaci, že v turecku se zvýšil výskyt vztekliny. na to konto jsem si přečetla pár článků na netu a tam doporučovali preventivní očkování cestovateům, kteří se hodlají pohybovat v divoké přírodě. co vy na to?jaký máte na to názor?
Ticket details Flight No Flight Date Departure Arrival Departure Time Departure Airport H9184 18/07/2009 SAW ESB 20:20 SABİHA GÖKÇEN H9184 18/07/2009 ESB TZX 21:45 ESENBOĞA Passenger Information PETR KASAK M ZUZANA MALANIKOVA F PETRA TOMANOVA F TOMAS HROCH M RADIM HRADECKY M
Hmm, pravda, ze jsem moc nepochopil ten system odjezdu/prijezdu. Nejak z tech nazvu nejsem uplne moudrej - neni mi totiz jasny, jestil ten bus dojede az tam. Ale to nevadi, ja jsem porad zmatenej.
Co se tyce Radimova navrhu, jsem rozhodne pro. Dva lidi pojedou pro Petu a ostatni budou hlidat. Preci jenom nepotahneme bagaz pres cele mesto, ne?