áá..nojo, já tu mám už dvě hodiny otevřený okno se zprávou a že by mě napadlo se znovu přihlásit a odeslat to, to už vavrocha netrklo! v tu neděli já bohužel už budu v brně:( a pak dál budu moct říct až podle toho jak mi dopadnou ty tatry(což se rozčísne v sobotu)..
Zatim mame na sobotu od Vladi pozvanku do Alp na feraty, pokud tedy vyjde pocasi. Definitivne se rozhodne az ve ctvrtek, ale zatim jsme tedy asi proti. Hmm, takze prozatim navrhuju asi nedeli, nebo nejaky vsedni den.
:-))) Nejak beru ze dneska uz to neni problem a nevedel jsem co jeste bude videt a co uz ne... Ale je fakt ze tohle je mozna prilis, pri blizsim zkoumani je videt jak je ta mapa z netu nekvalitni a propiska je krasne vyrazna... ehm.
tak dnes opravdu beze mě, přijela jsem až ted, protože vlaky měly opět zpoždění:/doufám že večer se ponese v arabském stylu a já se budu těšit na plány a výhledy, na který při učení moc ráda myslím:)
já vám nevím, jestli nakonec dorazím:(já jsem včera neudělala jeden test a opravák mám v pondělí, tak je to trochu napreslé.ještě dám odpo vědět, ale tedka razím na vlak dom;)
v tu neděli já bohužel už budu v brně:(
a pak dál budu moct říct až podle toho jak mi dopadnou ty tatry(což se rozčísne v sobotu)..