Taky jsem na to koukal. Musim rici, ze me to zacina silne znepokojovat. Ta bankrotova ochrana neni nicehoz jineho nez troska nalitych penez do cerne diry,ne?
Doufejme, ze tedy i priletime, jinak se nas pobyt trosku prodlouzi a prodrazi. Kdyz vubec odletime.
Ted me malem odvezli nohama napred - prisel mail od SkyEurope. Nastesti jen potvrzeni rezervace. Po pul roce, pekny. Ale jako malem jsem si zaneradil textil. :-O
tak vetsi pravdepodobnost chyceni zloutenky mas po Praze;) ale urco se taky vyplati do budoucna,plati 10 a vice let a pak uz staci preockovavat pouze jednou:) Na poprvy to mas snad 3 kola,ale za nas jsme museli mezi jednotlivym ockovanim mit nejaky tyden pauzy,aby si to sedlo..tedka nevim..Pripadne si to zacni obihat uz ted:)
vidíš, mě zrovna na infekčním doporučili tu žloutenku. minulý léto si ji dom přivezla třetina turistů,takže jsem se už objednala a ty peníze raději objetuju pro dobrou věc. pojišťovna mi něco uhradí, tak snad nebude tak závratný a na ten tyfus se teda přeptám, ale nevím, abych nebyla až moc přeočkovaná, je to přeci jen už měsíc a kousek to nám to letí:)
Petra:tak nutnou nemas ani zloutenku,je to proste doporuceni! ;-) To je holt na tobe,jestli do toho pujdes, ci ne ;-) spis se vyflakni na zloutenku, pac to je otazka tisicu (ja ji mam,ale tenkrat byla akce a byla za par stovek) a radsi si aplikuj tyfus. To je cca neco kolem 5 kila/ale to si nejsem jistej,pac furt cekam a jeste jsem neplatil,ten celkem doporucujou vice nez zloutenku a nikdy nevis.)..
A pokud chces chytit akci zloutenku zdarma,staci jit somrovat na Hlavak a pridat se k mistnim bezdomovcum,pac ti to maj zdarma! Holt zlaty magistrat :)
tak jsem také konečně obvolala infekční a zeptala se na pár info k očkování do turecka. chtěla jsem se zeptat, vy asi všichni máte očkování proti žloutence A,B? ten tyfus pavle je fakt nutný?nebo to je spíš pro vaši kunsthistorickou grupu, která se bude toulat asi ještě dál na východ?