Taky jsem na to koukal. Musim rici, ze me to zacina silne znepokojovat. Ta bankrotova ochrana neni nicehoz jineho nez troska nalitych penez do cerne diry,ne?
Doufejme, ze tedy i priletime, jinak se nas pobyt trosku prodlouzi a prodrazi. Kdyz vubec odletime.
Ted me malem odvezli nohama napred - prisel mail od SkyEurope. Nastesti jen potvrzeni rezervace. Po pul roce, pekny. Ale jako malem jsem si zaneradil textil. :-O
tak vetsi pravdepodobnost chyceni zloutenky mas po Praze;) ale urco se taky vyplati do budoucna,plati 10 a vice let a pak uz staci preockovavat pouze jednou:) Na poprvy to mas snad 3 kola,ale za nas jsme museli mezi jednotlivym ockovanim mit nejaky tyden pauzy,aby si to sedlo..tedka nevim..Pripadne si to zacni obihat uz ted:)
vidíš, mě zrovna na infekčním doporučili tu žloutenku. minulý léto si ji dom přivezla třetina turistů,takže jsem se už objednala a ty peníze raději objetuju pro dobrou věc. pojišťovna mi něco uhradí, tak snad nebude tak závratný a na ten tyfus se teda přeptám, ale nevím, abych nebyla až moc přeočkovaná, je to přeci jen už měsíc a kousek to nám to letí:)
Petra:tak nutnou nemas ani zloutenku,je to proste doporuceni! ;-) To je holt na tobe,jestli do toho pujdes, ci ne ;-) spis se vyflakni na zloutenku, pac to je otazka tisicu (ja ji mam,ale tenkrat byla akce a byla za par stovek) a radsi si aplikuj tyfus. To je cca neco kolem 5 kila/ale to si nejsem jistej,pac furt cekam a jeste jsem neplatil,ten celkem doporucujou vice nez zloutenku a nikdy nevis.)..
A pokud chces chytit akci zloutenku zdarma,staci jit somrovat na Hlavak a pridat se k mistnim bezdomovcum,pac ti to maj zdarma! Holt zlaty magistrat :)