Tam jde o to,ze ta ma vyhodu,kdyz je slunecno a sednout si venku,kdyz je hnusne..tak uvnitr je sero..a urcite bude precpano..pac venku normalne sedi 100 lidi,kteri tedka budou asi uvnitr..ale nejsem proti..muzem zkusit a pripadne se presunout ke kalichu ci k vejvodum
Ale jelikoz ma byt hnusne,tak ven bychom si tam nesedli,tak asi zvolit Kalich ci vejvody..jediny misto..kde si muzem sednout a relativne byt vsichni blizko a nesedet 150 metru od sebe:)
se nam to uz zacina hezky krystalizovat,tak navrhuji misto a cas..v 7 v literarni kavarne?:)
Peta pry nemuze,ale zkusil jsem ji jeste popichnout a slibil jsem ji veliky movity darek,ktery zafinancuje Tomas :D Radime,doufam,ze ty prijdes..respektive jsem ti nepsal z duvodu,ze casto navstevujes iriador:)
Pratele, velmi plodna debata;) Takze co takhle hnedle brzy ve stredu vecer (tj. jarin akšam)? Je realne sehnat ostatni...asi ne:) Jo a klidne s poncem, hlavne nekde pod strechou...
dobra,tak ja oslovim jeste tu nasi \"zvlastni cast\" :) a muzem to dat dohromady:) Pripadne muzem udelat resume a posledni zmeny,nabizim Honzika,kdyz mi date Dasenku :))