Btw.: Vcera jsme se za Tebou chteli stavet, ale dojeli jsme do Prahy asi v pul jedny a jeste jsme vezli jedny lidi do Jecny, tak uz to pak nemelo smysl.
[Radim, 19:43, Dezinfekce vody]: Tady bych se mozna i pridal. Klidne na pulku, pac ono to bude dosti potreba. Sice svemu organismu verim dost a budu jej podporovat planovadlem, ale v prvnich chvilich by to tu dezinfekci chtelo.
Trosku jsem zacal resit dezinfekci vody. I pres dobre zkusenosti nema Sanosil DDW do Turecka mou duveru. A po zkusenostech z Tuniska bych rad byl duslednejsi, takze bych asi sel do Aquasteril Trampu (codename mlady chemik) - 300l vody - 400 Kc. Sel by do toho se mnou nekdo napul (asi by se dalo i na tretiny)? Rad bych to poresil co nejdriv, pry byvaji problemy s dostupnosti.
Jinak jsem taky premyslel dost o ockovani, nakonec \"pujdu\" do brisniho tyfu. Co vy?
pokud bych mohla trošku mluvit do termínu srazu, tak bych moc moc hlasovala pro čtvrtek odpoledne. ani nevím jak se to nakupilo, ale jindy nemůžu. ty náhradní plány bych ráda probrala, nejhorší je že nic se najisto neví a když se má počítat s tím nejhorším tak to není vůbec pěkný
Tak ok,Michalovi jsem napsal a jde..tak tim padem neni problem...Karolina pujde taky..tak nekdy od 7 v Dobry trafice(polohu upresni Honza):) Ja dorazim mozna trochu po zacatku,pac jedu ven na cerstvej luft ..ale prijedu na zitrek. zatim,hezky vikend:)
Ad 1) ven muzes, v nedeli vecer uz by jsi byl stejne doma ;-) Ad 2) Mcihael se zaridi ;-) Ad 3) Cas se stanovi :-) Ad 4) Klidne pisnu Kaje, jestli to helpne.
Kazdopadne uz bych ty srazy rad ukoncil a zacal se na tu cestu taky pripraovat jinak nez pokecem - necely tri tydny jsu necely tri tydny ;-) Ta situace s letenkama si o to rika.
Proste mi dej nejak vedet jo, jestli jste se dohodli nebo jestli s tim chces nejak pomoct. Kazdopadne kdyby to bylo, ja tam budu ;-)
Problemy ohledne nedele: 1.stale bych chtel ven 2.Michal mozna taky nepujde,i kdyz rikal,ze by se zaridil pripadne 3.neni stanoven stale cas,sic karolina mi psala,ale ja to trosku vymlcel ,ze se uvidi.. 4.Popravde mam ruznych seslosti za tento tyden dost a tudis moje motivace organizace je na nule:)
Jen, abych ospravedlnila, proc. Peti, kdyby se fakt stala ta nejhorsi moznost, ze my uviznem v Bratislave, zatimco ty uz budes v Istanbulu, tak si myslim, ze byste se meli znat (vy co nemate skyeurope), abyste si treba mohli zaridit cestovani po Turecku spolecne. Jinak je tu jeste ten fakt, jak se zaridit, kdyz budem vedet treba tyden dva predem, ze uz neletime - jet do Turecka jinak, jet uplne jinam...? Tak ja se tedy taky asi hlasim na tu nedeli. Pavle, v kolik to mate?
To se ti vyplati: a) To bude sranda :-) b) Bude tam vetsina lidi co ma letenku od nekrachujici spolecnosti, tak se musi seznamit apod, kdyz pujdou po Turecku sami, spolu ;-)
Btw.: Huci tu do me jeste nejaky stvoreni z kuchyne, ze Peta by tam teda mela byt taky.. :-)
Petr: Jeden přitroublý úšklebek nebo jakýkoliv náznak zlehčování či zesměšnění situace o nedělním srazu a okamžitě končíš. Dostaneš to i s garantem a pamětním cejchem na ksichtě :-D
Ta je z nasi strany - Radim, Jana, Petra, ja, mimo :)
Jinak tedy hezka diskuse. Hlavne, ze jste si to vyjasnili a zas je vzduch cisty. Nicmene tedy doufam, ze aspon odletime. Cestu zpet si nejak najdem, ale hlavne tam abychom dorazili.
Tak my jdem na sraz v nedeli..zatim to neni na 100%..ale v nedeli neco planujem,pac v Praze bude i Petr z Brna! :) tak asi neco k veceru..tak pripadne se muzete pridat!;-)
Ad Petr a Zuzka: ne, byli jsme opravdu kazdy jinde;) a to nejen ve vedlejsich pokojich Ad Nase Turecko: Meli bychom se sejit vsichni, at se za prve pozname a za druhe muzem trosku predestrit krizove situace a jak z nich ven. Takze je treba se dohodnout na terminu (nekdy pristi tyden), aby mohli dorazit vsichni. Peto, mas jedinecnou moznost navrhnout termin (Kaja sem asi nechodi, Tvaruzek taky asi ne...)
teda..tady se rozhořela pěkná diskuze(s trochu nepěkným tématem, fakt na skladu nic jiného nebylo?:)vim, blběj vtip)..ale ještě úplně mimo, vy dva(zuzka petr) jste doma a přesvědčujete se o stornu přes iriador nebo jeden je v pracovně a sdruhej v pokoji?:) jinak..docela mám vítr z těch zrušenejch letů.vůbec se mi nelíbí představa že nedorazíte a já budu sama v turecku shánět letenku domů a ani nemluvim za jaký nekřesťanský peníze:/
Btw.: Vcera jsme se za Tebou chteli stavet, ale dojeli jsme do Prahy asi v pul jedny a jeste jsme vezli jedny lidi do Jecny, tak uz to pak nemelo smysl.