Diskuse Turecko, Sýrie 2009

Petra  - 10:31 29.06.2009

od kluků jsem se dozvěděla novinku, že z prahy snad nepoletím sama ale s kájou a přítelem..je to teda jisto jisté?(potichu doufám, že jo:)
a co přinesl nový týden skyeurope?
a ten čtvrtek teda platí?kdy kde?
Petr  - 9:33 29.06.2009

Se mu nediv po tom vsem :-) Chudak nebude spat tak jeste tyden ;-) (mozna spis tri ;-)
Honza  - 6:44 29.06.2009

Na tenhle večer budu ještě dlouho vzpomínat, Michael byl neuvěřitelný, božský :-) V závěru taky nezklamal a U Vejvodů stihnul rozlít po stole pivo ;-)
Pavel  - 1:45 29.06.2009

Tak po zastavce jeste U Vejvodu jsme to slavnostne ukoncili :)
ty jo,ale dnesni vecer radim do zlateho fondu! :) jsem si malem strejchnul do textilu :D
Petr  - 0:36 29.06.2009

Jo, potkali jsme Karolinu pak jeste v metru (puvodne nedobehli tramvaj, ale my jsme pak davali gyros na narodni) a ta rikala, ze¨se tak dlouho nezasmala. Myslim ze ten to ma s Turkyni v kapse i bez turectiny ;-))
Zuzka  - 0:08 29.06.2009

Michal Ruleeeezzz! Uz dlouho jsem se tak nepobavila.
Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe rulez taktez!

Preju dobrou noc.
Zuzka  - 20:36 28.06.2009

Husteeee! :D
Petr  - 17:30 28.06.2009

ROFL :-)
Pavel  - 17:30 28.06.2009

a lidi v Turecku budou rikat ..Co tady!:D
Honza  - 17:21 28.06.2009

Určitě se všichni potkáme na odpoledním briefingu v Bratislavě. Téma rozpravy \"Co teď?\" :-)
Petr  - 16:46 28.06.2009

Oki.

Nj, trochu se to protahlo a nakonec jsme jeste delali veceri. My jsme si cestou zrovna nerozumneli s GPSkou ;-)

Ad srazy: jo a se skyeurope mozna ani tam ne ;-))
Pavel  - 16:35 28.06.2009

Honza: jeste za ty moje kecy budes rad,lamo :))
Vem si na kolik svini v Turecku narazis a ja te jich zbavim ;-)

Petr:Pisu si tedy v 19 hodin,Mlho ! :)
Jinak stavet si se mohl..ale v 1 bych te asi poslal do prd...:)

Koukam,ze vy s tema srazama jste na 4..mysleno druha grupa ;-) Vy se potkate az v Turecku,jak je vidmo :))
Radim  - 13:56 28.06.2009

Zuzka: Ja ti nevim. Popravde prvni, co me napadlo hledat kdyz sem zacal resit jazyk byl slovnik. Pri konverzaci je spis asi k nicemu, ale na precteni nejakych napisu, ceduli a tak by mohl bodnout.
Zas je fakt, ze hmotnost je celkem drtivy argument. Asi zajdu do knihkupectvi a budu ty slovniky vazit :D Necham si to jeste projit hlavou, nemuzu rict, ze mam na tohle uplne jasny nazor.

Edit: Linky na slovnik poslany (ma to 20 MB)
Petr  - 13:53 28.06.2009

Ad sraz - mne to kdyztak pretlumoci Zuzka. V Pavlove retorice \\\"uz jsme trochu presezenej\\\" a dnesnim srazem asi koncim.

Ad slovnik - mozna bych to vytisknul v praci. Posli to, Radime, prosim Zuzce.
Tomáš  - 13:45 28.06.2009

Njn, kdo zavaha, neni pichnut. Ja tedy honim zloutenku na posledni chvili. Dalsi davku dostanu tesne pred odjezdem. :)

Jinak co se tyce jazyka a slovniku. Cely slovnik bych opravdu nebral. Je to obrovska zatez navic. I kdyz samozrejme, je to kazdeho vec ;)

Jazyk samotny se zacinam pomalounku ucit a kupodivu to neni az tak spatne.
Zuzka  - 13:44 28.06.2009

Radim Preposlal bys mi ho prosim na mail? Jinak myslis,ze mas smysl ho cely tisknout? Ja si asi udelam jako ty nejaky vycuc.
Radim  - 13:10 28.06.2009

Jeste jsem teda koukal po slovniku. Nasel jsem 250 strankovy naskenovany slovnik v PDF (cj -> turectina i opacne). Asi nema nikdo moznost to nejak \"bokem\" vytisknout co?
Jinak ja si pro sebe tisknu asi 5 stran zakladnich frazi, snad aspon neco malo budu umet.
Radim  - 13:06 28.06.2009

[Zuzka, 12:56, Sraz]:
Sakra planoval jsem to v pondeli obvolavat, spatna zprava.Moje blbost no :(. No za pokus nic nedam.

Ctrtek: Ja muzu, budu s tim predbezne pocitat. Co ostatni?
Honza  - 13:02 28.06.2009

Vypadá to, že se svým vrozeným talentem pro odkládání všeho na později pojedu tak maximálně s očkováním proti Pavlovým blbým kecům :-)
Zuzka  - 12:56 28.06.2009

Tak ja se smirim s tim,ze se vsichni pred cestou asi neuvidime. Mozna zaskocim dnes vecer na /editace/ zapadni /konec editace/ skupinu (fakt vas rada uvidim,ale mam toho na dnesek jeste dost).
Dezinfekce urcite bych do nejake sla, ale jeste si projdu, kolik ktera stoji.
Sraz ve CT Ja jsem pro, melo by se videt tedy aspon nas pet(Peta,Tom,Radim,Petr,ja).
OckovaniTyfus ti Radime mozna nevyjde.Pavel ma recept uz snad mesic, ja 14 dni,ale vakcina je k nedostani. Ja jsem si stihla dat ockov.proti zloutence A.