[Petra, 20:18, ...]: Tak zatim teda pocitam hangar. Tri lidi bez batohu neni moc prakticky - ne vzdycky mas moznost je dat s klidnym svedomim do predsinky.
nechala jsem si to projít hlavou a myslím že v pvní variantě nebude problém. vezmem můj, je to midi 2, takže dva lidi se tam luxusně vyspí, tři bez batohů taky, a jako druhej starej dobrej coleman at máme kde hrát karty když nám sprchne:)a do sýrie to čenžnem at tam netaháte stan i pro velblouda;)
To je dost velky problem a je dobre, ze jsi jej nadhodil.
Preci jenom tady apeluju na Petu, jestli ten stan opravdu Zuzce a Petrovi nechce pujcit do Syrie. Je fakt, ze takhle budeme kazdy den separovany od dvou odpoledne az do noci, tudiz skoro cely den. :(
Tak podle infa co mam od Radima (to sjou informacni cesty slozity) to vypada, ze bych bral stan pro dva - nebudu se do Syrie vlacet s hangarem pro ctyri. Z toho plyne nasledujici: - doporucuju vyzkouset Petin stan a jeho snesitelnost na 3 lidi (popravde uz si nepamatuju kterej jurek to je) - vznika z toho problem, ze jestli pocitame ze na Kackaru od dvou odpoledne prsi, tak se ani v jednom ze stanu neslezeme.
Peta: ja taky planuju odejit kolem desate. Myslim, ze dve a pul hodky jsou dost na probrani toho duleziteho. Ta navrhovana hospa je tato Jinym navrhum se ale nebranim.
nemalujte čerta na zeď, už žádnej černej humor ohledně letenek, stačí že tam na nás budou čekat černý huby;) ten čtvrtek jsem si dohodla, že budu moct zůstat do desíti a pak pojedu posledním nočním spojem, takže jestli v půl osmé stačí jsem pro. druhý břeh znám jen jako text písně, tak prosím o specifikaci místa plánování, což by byla dobrá ta čajovna..pro všechny případy:) pavle: gratuluju k tyfu, já jdu zkusit štěstí zítra, jestli bude na skladě
Tak jsem dneska mluvil s Kajou a docentka u ktery dela pomvedku sedi v kancelari s typkemco se zabyva konkursem a ten pravil, ze dle nej skyeurope jeste 17.7. poleti ;-) Potom uz to je diskutabilni, ale 17teho by jeste mely ;-)) Takze to mame jako doktrinalni povzbuzeni ;-)