v sest/sedm hodin ve Stromovce? Da se tam krasne sednou a kdyz si vezmeme neco k piti a jidlu, budeme mit o zasoby zivin postarano. A zaroven i o klid a prirodu.
Je videt do deviti hodin, takze verim, ze do te doby stihneme dosti prodiskutovat a i sepsat (pripadne)
Tak drazi a mily. Jak to zitra upeceme? Ja jsem pro 19h v Kalichu. Co vy na to? Jinak teda rosnicky zmenili predpoved pocasi a v Praze by zitra snad prset nemelo. Osobne bych na to tedy nevsadil, ale ten piknik by asi sel taky. Ja jsem klido pro, ale ostatni se nejak nevyjadrili. Takze? ;)
Jen fotky, ale s popisky, kde to je, pro predstavu taky fajn (zvlast ten base camp co vypada jako cirkus) http://horosportpraha.rajce.idnes.cz/2008_07_26_-_08_10_-_Turecko_-_pohori_Ka_kar_Ka_kar_Dagi_-_Istanbul/
Rozhodne je nutno prodiskutovat, aneb vcerejsi apriori trhani se skupiny mne usvedcilo v tom, ze je nutne tu trasu dohodnout od zacatku do konce. (resp. od Kackaru dale) Pac kdyz neni znamo, kam a co a najednou se objevi nekdo s tim, ze se odtrhne, tak me to trosku rozesmutnilo.
Co se tyce terminu, tak ctvrtek je idealnim dnem. Jsem pro.
No vida, tak nam to pekne krystalizuje. Takze jestli me muj zrak nemyli, tak jedina varianta je ctvrtek. Tudiz trosku menim charakter otazky. Krome Zuzky, ktera to jeste poresi, ma nekdo se ctvrtkem problem?