Jana:chyba..nahrala si to ten vecer,kdyz jsme se prali..tedy druhy vecer..uz jen logicky jsme se prvni vecer nemohli prat,pac jsme byli pod obraz vsichni a Tomas i ja jsme vytuhli hned :) a treti den..si nam to poustela to rano v lese,kdyz jsme se tam prali a nechteli vstavat.. :) I dle fotek,jsme se prali v tom lese,takze dukazy jsou..
Vim to na 100% :)
jsem proste Colombo,hlavne i na mobilu mam zachycenou scenu z toho stanu ..a bylo to v lesiku:) takze tu mame audiozaznam i fotograficky zaznam ;-) Ja vim,proc ten mobil nosim vsude:)
Hm,to pocasi venku ve me evokuje pocit,ze spise nastupuje zima a ne jaro :)
Dneska si konecne posunem hodinky a bude zas videt;-) HURAA->zahradky,flakani venku,frisbee.apod kraviny : Kdyz to tak sumarizuji,tak venku se flakam i tedka:)) Bude to mit ale jiny kouzlo ;-)) Celovku vymenim za opalovaci krem :)
Nevyplati se tu dve tri hodinky nebyt. Clovek pak stravi jen hodinu pochytavanim vsech "novinek" co tu proberete. Ad jeseniky: Ja jsem PRO. Jak to tipujete se snehem? Asi tam jeste neco tou dobou bude, ze?
nene Petro..uz jednou jsem chtel vyjit vstric a byla kritika..musis si opet pockat do dalsiho dne ;-) holt tedka si budes kousat 24 hodin nehty do dalsi ;-)
Petra: No se vsim, co jsi vyjmenovala tak nejak pocitam. Doufam, ze se to casove zadari :). Trosku starost mi delaji jen ty jeseniky, budu muset sehnat odpovidajici spacak...
All: Ted mi tak nejak doslo, kdyz se kupovali ty listky na cimrmany, myslel na me nekdo, komu ted dluzim? O:-)
I dle fotek,jsme se prali v tom lese,takze dukazy jsou..
Vim to na 100% :)
jsem proste Colombo,hlavne i na mobilu mam zachycenou scenu z toho stanu ..a bylo to v lesiku:) takze tu mame audiozaznam i fotograficky zaznam ;-) Ja vim,proc ten mobil nosim vsude:)
Letim za babickiu,mejte se ;-)