Petra:hm,tak to je na pohodu tim padem..viz Jeseniky Jen v tomto pripade by to asi neresila socialni pracovnice,pac moje dcera to neni ;-))... Spis nejeka prokuratorka a pri mem stesti nejaka feministka:)
Jinak misto kafe doporucuji laxativa;-) akcni nalada je potom urco taky ;-)
vždyť mě znáte:) klid zastávám, ale hrozně ráda se těším do hor, na kolo a ted jsem si dala kafe a mám takovou akční náladu:) pavle, ten pacifismus po těch modřinách ti neuvěří ani ožralej policajt natož sociální pracovnice:) jeseníky jedině zu fuss.
jistě, odjížděla jsem s modřinama! no ale což, už je to minulost... ale dá se s tím vydírat :-)
ad akce: tak na kola bych se vlemi ráda dostavila, Jeseníky nepřipadaj v úvahu, protože na velikonoce budu pryč no a stěnu vřele doporučuju. je to zábava a krom toho cenný trénink. jen nevim, kdy to spáchat
Pavle,už na horách jsi měl k janě násilnické sklony?co mi uniklo... ale věta, už budu hodný, tě usvědčuje, že jsi na deset dní fakt byl vyhoštěn z domu:)už to neokecáš:)
Jana:hm,kdyz se to tak vezme,tak by me taky napadlo to druhe ;-) Ale rano me prekecal spoluzak,at zajdu a nakonec se stejne nic neuskutecnilo :) Na druhou stranu jsme nasli v Praze dobrej placek na focus,tak si nekdy muze zahrat Iriador spolu .;-)
Hm,kdyz si to tak probiram..tak vlastne jsem ti na horach zpusobil modriny:) Doufam,ze me neprasknes ;-) Uz budu hodny :)
a taky mládežníci:)v hospodě před cimrmanama padlo hned několik akcí do příštích dnů...kdo by si nemohl hned vzpomenout;)tak tedy: z pátka na sobotu(3.-4) v rámci otobu, noční "výlet" po českém ráji pak taky padly jeseníky(10.-12.dubna) a to spokojeně vedle mě mete ocáskem i můj hafan:) a ještě zkouška lan a pevných rukou jištění na stěně jak to vidíte?pamatujete nebo raději nechcete vzpomenout?
Kdyz si odmyslim finance..a byl by to ten 2litr..tak nebudu delat frajera,ze me tam neskutecne se*e to lezeni..pry se tam da slanovat ci co..ale nikdy jsem to nedelal a pochybuju,ze se za nejaky mesic naucim nejak v poho slozit dolu :)
ale vždyt nemusíš kupovat spejšl věci,já taky nemám sedák ani nosic...sedák se půjčí a místo nosiče krosnu...to není pádný argument,maximálně ten že se bojíš konkurence;)
Petra: Mno,kdyz jsem byl nedavno ve sklepe.videl kolo a ta castka,co bych do toho musel zainvestovat..plus ty sedaky,nosice,otob vlezny..tak to je castka,kterou tedka aktualne asi nemam :p