Tedka ho prislibit zatim nemuzem. Mame predbezne domluvenou stenu (i kdyz ta taky nemusi vyjit). Nicmene kdybychom meli cas se pripojit, tak nas jeste ohrozuje prodlouzeny obed. Takze sedma vecer by byla jistejsi. Asi se tedy na nas nevazte a my pripadne dorazime.
Petre: diky,buh se ozval :)) Hele nic proti..z nudy jsem projizdel videa..a mam dokonce z toho stanu 2 zaznamy a vsechny datumove sedej na sobotu/nedeli vecer..:)) A ostatni videa,kde vim presne,kdy se co slavilo..datumove odpovidaj..tak pochybuju,ze na Karpaty mi v mobu vznikla Cerna dira a mam to posunuty:)
Navrhuji se nekdy sejit a nas spor rozresit bitkou ;-))jako spravni ******* pacifiste:)
Tak to ti budu odporovat. Pac to bylo hnedle ten prvni vecer, jak jsem chtel spat a Pavel vas chtel mlatit a ja mu nepomohl. Ale na tuhle demagogii nemam silu.
mám nahrávku datovanou k 15.11, 1:05 ráno, tj. sobota po půlnoci, tj. první večer... v sobotu ráno jsem vás budila tou nahrávkou. v neděli byl trochu jinej budíček (ešusovej) :-))
a hlavně ten druhej večer už jste nedělali bordel, takže nebylo co nahrávat :P
Tomasi: pisu 3 den rano..mysleno(patek,sobota,nedele) a druhy vecer,co se zaznamu tyce:)
Prvni vecer to nebyl..zkontroloval jsem datum na videu a je to proste,jak ja rikam:) Nemuze to byt to z toho 1 vecera..holky nas nebudili na poli,pac jsme nic neprobirali a z rana se ani neprali a ty si to rano problil ;-)
Kor vim,jak mi Jana jeste cpala ten mobil s nahravkou k hlave a sama rikala,ze to nahrala vecer;-) Ale uz bych to nechal byti ;-)
Jana:chyba..nahrala si to ten vecer,kdyz jsme se prali..tedy druhy vecer..uz jen logicky jsme se prvni vecer nemohli prat,pac jsme byli pod obraz vsichni a Tomas i ja jsme vytuhli hned :) a treti den..si nam to poustela to rano v lese,kdyz jsme se tam prali a nechteli vstavat.. :) I dle fotek,jsme se prali v tom lese,takze dukazy jsou..
Vim to na 100% :)
jsem proste Colombo,hlavne i na mobilu mam zachycenou scenu z toho stanu ..a bylo to v lesiku:) takze tu mame audiozaznam i fotograficky zaznam ;-) Ja vim,proc ten mobil nosim vsude:)
Hm,to pocasi venku ve me evokuje pocit,ze spise nastupuje zima a ne jaro :)
Dneska si konecne posunem hodinky a bude zas videt;-) HURAA->zahradky,flakani venku,frisbee.apod kraviny : Kdyz to tak sumarizuji,tak venku se flakam i tedka:)) Bude to mit ale jiny kouzlo ;-)) Celovku vymenim za opalovaci krem :)
uz se nam parkrat stalo,ze jsme to museli posunout o par hodin:)