Diskuse Diskuse

Pavel  - 16:04 28.03.2009

Tome:mozna bych tam brnknul..4-tyho sezenem lehko:) a rano by mozna mohlo byt pozde;/
uz se nam parkrat stalo,ze jsme to museli posunout o par hodin:)
Radim  - 16:00 28.03.2009

Ja dorazim :)
Tomáš  - 15:44 28.03.2009

Tak to tedy zamluvime na sedmou vecerni a bude. Myslim, ze se kdyztak pridaji i jini lide. Nechavam na uvazenou do zitra. rano tam kdyztak brnknu.
Zuzka  - 15:37 28.03.2009

Tedka ho prislibit zatim nemuzem. Mame predbezne domluvenou stenu (i kdyz ta taky nemusi vyjit). Nicmene kdybychom meli cas se pripojit, tak nas jeste ohrozuje prodlouzeny obed. Takze sedma vecer by byla jistejsi. Asi se tedy na nas nevazte a my pripadne dorazime.
Pavel  - 15:17 28.03.2009

Si pis;-)
Uz se tesim,az zase budu lamat lebky spoluhracum :)
Tomáš  - 15:16 28.03.2009

Zitra, 29.3. wallyball, v 18:00 ve Squashlandu.

Kdo je pro, at se hlasi, at mohu udelat rezervacku?!
Pavel  - 14:21 28.03.2009

Petre: diky,buh se ozval :))
Hele nic proti..z nudy jsem projizdel videa..a mam dokonce z toho stanu 2 zaznamy a vsechny datumove sedej na sobotu/nedeli vecer..:))
A ostatni videa,kde vim presne,kdy se co slavilo..datumove odpovidaj..tak pochybuju,ze na Karpaty mi v mobu vznikla Cerna dira a mam to posunuty:)

Navrhuji se nekdy sejit a nas spor rozresit bitkou ;-))jako spravni ******* pacifiste:)
Tomáš  - 13:50 28.03.2009

Tak to ti budu odporovat. Pac to bylo hnedle ten prvni vecer, jak jsem chtel spat a Pavel vas chtel mlatit a ja mu nepomohl. Ale na tuhle demagogii nemam silu.
Jana  - 13:43 28.03.2009

ale pořád si trvám na svém, že to bylo ten první večer ;-)
Petr  - 13:38 28.03.2009

Jestli o pacifistu, tak to bylo v tom lese, jak jsme se rano servali ve stanu.
Pavel  - 12:52 28.03.2009

Tak ja se nehadam,jen argumentuju:)Mozna si mela spatne presunutej cas na mobilu..nebo ja ;-) kazdymu to ukazuje jinak :)

Ale nechal bych to byt,buh nas jednou rozsoudi ;-) a Tomase uvrhne do pekel a do temnoty svaze :)

kdyz uz jsem po mesici o vikendu doma,tak pujdu aspon premyslet do postele ;-)takze dobrou noc :)
Radim  - 11:23 28.03.2009

Petr: Taky taky, kolem pulnoci jsem upadl do komatu a ted se probudil :)
Jana  - 10:42 28.03.2009

mám nahrávku datovanou k 15.11, 1:05 ráno, tj. sobota po půlnoci, tj. první večer... v sobotu ráno jsem vás budila tou nahrávkou. v neděli byl trochu jinej budíček (ešusovej) :-))

a hlavně ten druhej večer už jste nedělali bordel, takže nebylo co nahrávat :P
Pavel  - 10:04 28.03.2009

Tomasi: pisu 3 den rano..mysleno(patek,sobota,nedele)
a druhy vecer,co se zaznamu tyce:)

Prvni vecer to nebyl..zkontroloval jsem datum na videu a je to proste,jak ja rikam:)
Nemuze to byt to z toho 1 vecera..holky nas nebudili na poli,pac jsme nic neprobirali a z rana se ani neprali a ty si to rano problil ;-)

Kor vim,jak mi Jana jeste cpala ten mobil s nahravkou k hlave a sama rikala,ze to nahrala vecer;-)
Ale uz bych to nechal byti ;-)
Tomáš  - 10:01 28.03.2009

Toz tedy krasny den vsem.
Tomáš  - 10:01 28.03.2009

Jakej 3. vecer?? Vzdyt jsme jeli v patek odpoledne, v sobotu jsme pochodovali a v nedeli uz jsme chrapali doma. Takze to mas nejak popleteny, chlapce.

Samozrejme to byl ten prvni vecer, kdy jsme byli na kary.

Jestli myslis tu rvacku v nedeli rano, coz bylo nahore v lese, tak to si trosku pletes pojmy s prujmy.
Pavel  - 9:48 28.03.2009

Jana:chyba..nahrala si to ten vecer,kdyz jsme se prali..tedy druhy vecer..uz jen logicky jsme se prvni vecer nemohli prat,pac jsme byli pod obraz vsichni a Tomas i ja jsme vytuhli hned :) a treti den..si nam to poustela to rano v lese,kdyz jsme se tam prali a nechteli vstavat.. :)
I dle fotek,jsme se prali v tom lese,takze dukazy jsou..

Vim to na 100% :)

jsem proste Colombo,hlavne i na mobilu mam zachycenou scenu z toho stanu ..a bylo to v lesiku:) takze tu mame audiozaznam i fotograficky zaznam ;-) Ja vim,proc ten mobil nosim vsude:)

Letim za babickiu,mejte se ;-)
Jana  - 9:47 28.03.2009

bylo to ten první večer, hned jak jsme vypadli z vlaku... a druhý den jsem vás tou nahrávkou budila ;-)
Pavel  - 9:15 28.03.2009

Hm,to pocasi venku ve me evokuje pocit,ze spise nastupuje zima a ne jaro :)

Dneska si konecne posunem hodinky a bude zas videt;-) HURAA->zahradky,flakani venku,frisbee.apod kraviny :
Kdyz to tak sumarizuji,tak venku se flakam i tedka:)) Bude to mit ale jiny kouzlo ;-))
Celovku vymenim za opalovaci krem :)
Petr  - 1:09 28.03.2009

Dneska ten bouldr nejak sednul. Jsem utahanej jak kote :-)