Nazdárek :-) Tak 120 nových příspěvků číst nehodlám, prolétl jsem to jen tak letmo a jestli mi sem někdo nedáte "obsah" témat z 120 příspěvků, pak se omlouvám za budoucí informační nedostatky :-)
Dorazil jsem před chvílí, vy patrně jste na cestě na wallyball, tak si to užijte, protože než se odtud vyhrabu, bude sedm hodin, čili takový výjezd se vůbec nevyplatí :-)
Mno neco na ten zpusob to bylo:) Byla to hospa v takovym tom stredovekym nadechu neco jako Pravek;-) Okolni stoly byly takove mdle a videla me,ja s ni prohodil par slov a uz na me sedela a furt abych ji nekam sahal.. Trosku se to zvrhlo ;-) tot je pravda. Spis mi to pak prislo jak v bordelu:))
Tak nas bude 5 na wally.takze ostani uz neoslovuju ;-) hm,dal jsem 4 pivka,to bude hra ;-) Pujdu hodit autak za zatacku,abych byl na vecer rdy ;-) Jako poprve se mi stalo,ze mi obsluha sedela na kline a drbala me za usima:) to musim poznamenat,ze to byla celkem vnadna pani ;-))
Nikolivek panove, akorat mam dneska vybornou naladu. :) Ja huleni nepestuju. I kdyz... jestli se daji listky cajovniku hulit, to radeji zkouset nebudu.
ad Filtr: jako musim rici, ze filtruje nadherne. Uz bezel vice jak dva mesice a voda stale nezkalena a nesmradlava. Ale je videt, kolik humusu se tam tvori, kdyz jsme prave cistili jak trubky, tak vnitrek filtru.
Probudili jsme se do letniho casu, ukradli nam hodinku spanku, nyni prsi, ale me je krasne!!!!!
A duvod me radosti? Povedlo se nam s tatou vycistit filtr od rybicek tak, ze uz zase jede ve sve plne sile a tlaku. :) Nicmene nejenom to, cajovnik opet po zime vyhnal nove listecky a pomalu se rozrusta k nebesum.
Zuzka: jaky des :) jsou to tedka uz nekolik dni nemenna pravidla :) a vlastne tenkrat to byl exemplarni pripad,nebyl jsem pripraven na x stejnych vlajecek :)
tedka se proste uznava,pouziju ekon vyraz prvni na pasce ;-)
Zadny dohady,atd.. to by tu byl lobbing ostatnich lidi za sve kamarady a slo by to do nekonecna a jakekoliv pravidla by sly k sipku :)
btw:ja chci zase bod pro admina souzete..nevim,kdo to je..ale urco je to sympatak ;-)
Zuzka:objasnim ti to velice rychle:) za prve dostaly obe po 0,5.. aspekt cislo 2..ten den byla soutez trosku divoka a ja prislibil extra bod,kdo to rozlouskne..hnedka druhy den jsem udelal pevna pravidla,ze uz zadne extra body nebudou ... a extra bod mohl vybojovat tenkrat kazdy,takze to bylo i celkem fer..tedka uz vladnou fixni pravidla 1 bodu a smitec:)
Uz zadna anarchie..ze bod muze vybojovat i 2.-6. v soutezi..byl by tu bordel a chaos:)