My jsme jen malo casti navstevnici,takze pochybuji,ze bychom to tam tak rozcochnili ;-) Stale si myslim,ze to udelalo nejaky nadrzeny zvire z Barandova ;-)
Ad wallyball:tak vcera to byla super hra,citim i ramena..;-) hra 1 vs 2 byla zajimava
Nazdárek :-) Tak 120 nových příspěvků číst nehodlám, prolétl jsem to jen tak letmo a jestli mi sem někdo nedáte "obsah" témat z 120 příspěvků, pak se omlouvám za budoucí informační nedostatky :-)
Dorazil jsem před chvílí, vy patrně jste na cestě na wallyball, tak si to užijte, protože než se odtud vyhrabu, bude sedm hodin, čili takový výjezd se vůbec nevyplatí :-)
Mno neco na ten zpusob to bylo:) Byla to hospa v takovym tom stredovekym nadechu neco jako Pravek;-) Okolni stoly byly takove mdle a videla me,ja s ni prohodil par slov a uz na me sedela a furt abych ji nekam sahal.. Trosku se to zvrhlo ;-) tot je pravda. Spis mi to pak prislo jak v bordelu:))
Tak nas bude 5 na wally.takze ostani uz neoslovuju ;-) hm,dal jsem 4 pivka,to bude hra ;-) Pujdu hodit autak za zatacku,abych byl na vecer rdy ;-) Jako poprve se mi stalo,ze mi obsluha sedela na kline a drbala me za usima:) to musim poznamenat,ze to byla celkem vnadna pani ;-))
Nikolivek panove, akorat mam dneska vybornou naladu. :) Ja huleni nepestuju. I kdyz... jestli se daji listky cajovniku hulit, to radeji zkouset nebudu.
ad Filtr: jako musim rici, ze filtruje nadherne. Uz bezel vice jak dva mesice a voda stale nezkalena a nesmradlava. Ale je videt, kolik humusu se tam tvori, kdyz jsme prave cistili jak trubky, tak vnitrek filtru.