Diskuse Diskuse

Pavel  - 11:32 30.03.2009

Hm,spis bych to videl na toho "modryho dabla" dal to popisovat nebudu,ale vsichni vime ;-)
Radim  - 11:29 30.03.2009

Honza: Cece, byt tebou bych brzdil, to soucasne totiz celkem potrhane bylo a my tam spali prvne. Kdo by do vas rekl, ze jste takovy draci ;)
Honza  - 11:21 30.03.2009

Teď abych si na Kačerov přinesl nové povlečení, určitě se přes noc proměnilo v potrhané cáry hadříků :-)
Pavel  - 3:18 30.03.2009

super..doufam,ze i s Tomasem:)
Hele,at mi ty dva dobytci nezaserou moje oblibene sofa:)
Petr  - 3:08 30.03.2009

Radim se tam vejde. S trochou dobry vule, ale jo!
Honza  - 18:20 29.03.2009

Nazdárek :-) Tak 120 nových příspěvků číst nehodlám, prolétl jsem to jen tak letmo a jestli mi sem někdo nedáte "obsah" témat z 120 příspěvků, pak se omlouvám za budoucí informační nedostatky :-)

Dorazil jsem před chvílí, vy patrně jste na cestě na wallyball, tak si to užijte, protože než se odtud vyhrabu, bude sedm hodin, čili takový výjezd se vůbec nevyplatí :-)
Jana  - 17:34 29.03.2009

takhle to vypadá, když člověku na několik hodin přestane fungovat internet ;-)

Pavel: jj, musíš přitvrdit. pokud možno dej vlaječku, která tu vydrží až do rána :D
koukám, že Radim objevil můj zdroj vlajek...

užijte si wallyball, já jdu na večeři s rodinou
Pavel  - 16:15 29.03.2009

Mno neco na ten zpusob to bylo:) Byla to hospa v takovym tom stredovekym nadechu neco jako Pravek;-)
Okolni stoly byly takove mdle a videla me,ja s ni prohodil par slov a uz na me sedela a furt abych ji nekam sahal..
Trosku se to zvrhlo ;-) tot je pravda.
Spis mi to pak prislo jak v bordelu:))
Tomáš  - 16:07 29.03.2009

Coze?? Pavle, ja myslel, ze jdes na rodinnou slusnou veceri/obed, kde budete oslavovat Zuzcinu promoci a podobne veci.

Nikoliv, ze jdes do bordelu ci striptease baru.
Pavel  - 15:00 29.03.2009

Tak nas bude 5 na wally.takze ostani uz neoslovuju ;-)
hm,dal jsem 4 pivka,to bude hra ;-)
Pujdu hodit autak za zatacku,abych byl na vecer rdy ;-)
Jako poprve se mi stalo,ze mi obsluha sedela na kline a drbala me za usima:) to musim poznamenat,ze to byla celkem vnadna pani ;-))
Radim  - 11:50 29.03.2009

Tomas: Chapu, ja si okamzite vzpomnel na tohle prislovi: "Dobrá nálada vám nevydrží věčně, ale naserete tolik lidí, že stojí za to si jí udržet!" :)
Tomáš  - 11:27 29.03.2009

Nikolivek panove, akorat mam dneska vybornou naladu. :) Ja huleni nepestuju. I kdyz... jestli se daji listky cajovniku hulit, to radeji zkouset nebudu.

ad Filtr: jako musim rici, ze filtruje nadherne. Uz bezel vice jak dva mesice a voda stale nezkalena a nesmradlava. Ale je videt, kolik humusu se tam tvori, kdyz jsme prave cistili jak trubky, tak vnitrek filtru.

ad Slecna: Pavle, na co ty nemyslis...
Pavel  - 11:18 29.03.2009

Radim:roflll..jako me to napadlo taky hnedka..ale Tomas by rekl,ze jsem podjaty:)

ale to slovicko,je mi krasne:) Ze sis objednal nejakou slecnu domu,ty prase?:)
Radim  - 11:14 29.03.2009

Tomas: Kdyz te tak posloucham, tak bych spis rekl, ze ti vyrasilo huleni :)
Petr  - 11:07 29.03.2009

:-D
Pavel  - 10:49 29.03.2009

Tome: kdyz jsem videl u tebe doma to tvoje turbodmychadlo,tak se nedivim,ze jste to museli cistit..pac vsechny rybicky to nasalo ;-))
Tomáš  - 10:44 29.03.2009

Probudili jsme se do letniho casu, ukradli nam hodinku spanku, nyni prsi, ale me je krasne!!!!!

A duvod me radosti? Povedlo se nam s tatou vycistit filtr od rybicek tak, ze uz zase jede ve sve plne sile a tlaku. :) Nicmene nejenom to, cajovnik opet po zime vyhnal nove listecky a pomalu se rozrusta k nebesum.
Pavel  - 9:20 29.03.2009

Zuzka: jaky des :) jsou to tedka uz nekolik dni nemenna pravidla :) a vlastne tenkrat to byl exemplarni pripad,nebyl jsem pripraven na x stejnych vlajecek :)

tedka se proste uznava,pouziju ekon vyraz prvni na pasce ;-)

Zadny dohady,atd.. to by tu byl lobbing ostatnich lidi za sve kamarady a slo by to do nekonecna a jakekoliv pravidla by sly k sipku :)

btw:ja chci zase bod pro admina souzete..nevim,kdo to je..ale urco je to sympatak ;-)
Zuzka  - 1:01 29.03.2009

Tedka jsem ta "tva pravidla" taky nasla. Des bes:) Zmeny v prubehu souteze. Nejednoznacne zadani a tak podobne;)
Pavel  - 0:58 29.03.2009

Zuzka:objasnim ti to velice rychle:) za prve dostaly obe po 0,5..
aspekt cislo 2..ten den byla soutez trosku divoka a ja prislibil extra bod,kdo to rozlouskne..hnedka druhy den jsem udelal pevna pravidla,ze uz zadne extra body nebudou ...
a extra bod mohl vybojovat tenkrat kazdy,takze to bylo i celkem fer..tedka uz vladnou fixni pravidla 1 bodu a smitec:)

Uz zadna anarchie..ze bod muze vybojovat i 2.-6. v soutezi..byl by tu bordel a chaos:)