Je jaro! Yeesss! Lidi, co čumíte? Vždyť je "džejrou"! :-) To znamená, že jdu strašit na balkon s přesazováním kaktusů a sukulentů. Těším se na to už od listopadu :-D
Přelouskal jsem 37 nových zpráv, hezké to je. Rozhodně se hlásím pro podporu nadpisů a jak již naznačil Pavel, bez "tralala" a "kuk" by diskuse pozbyla vyššího smyslu, zůstaly by nám jenom smutné vzpomínky na veselé nadpisy ;-)
A ještě jdu zasadit semínka z nějakého neznámého stromu, jenž jsem ukořistil při noční procházce pankráckou plání... :-)
hm,tak teď i kdybych chtěla zůstat vzhůru na vlaješku, tak mám smůlu, protože nejde net. no nic. 0,5 bodu je fajn :-)
stěna: no já nevim, v neděli mám asi jiný program... možná kdyby se šlo nějak večer. ale upřímně řečeno, z finanční důvodů by bylo lepší zajít tam někdy přes týden
Koukam, ze jsem to teda dneska nejak propasl :(. Jinak jsem taky pro to, dat si na kolech slofika a podle toho, jak se budeme citit se pak dohodnout na tu stenu. Congrats Pete, hodne stesti pri testu a dobrou noc vsem.
to je tak když se člověk učí na test z procesu;) ale ted když jsem si uchlácholila své ego z předchozích proher, se jdu odebrat do věčných lovišť paragrafů. dobrou noc
Inu dobra dobra. Ja jen citil z tveho prispevku, ze jej nerad vyplnujes. Ne, ze by to tedy neobtezovalo, ale kdyby na to pripadne nekdy doslo, da se to zrusit.
Přelouskal jsem 37 nových zpráv, hezké to je. Rozhodně se hlásím pro podporu nadpisů a jak již naznačil Pavel, bez "tralala" a "kuk" by diskuse pozbyla vyššího smyslu, zůstaly by nám jenom smutné vzpomínky na veselé nadpisy ;-)
A ještě jdu zasadit semínka z nějakého neznámého stromu, jenž jsem ukořistil při noční procházce pankráckou plání... :-)