Jana: A ktera stena ma pres vsedni dny odpoledne a vecer nizsi cenu nez pres vikend? Tomas: Nenapsat tam tu druhou vetu, tak uz na tebe vazne nekoho zavolam :-) Honza: At to roste :-)
Je jaro! Yeesss! Lidi, co čumíte? Vždyť je "džejrou"! :-) To znamená, že jdu strašit na balkon s přesazováním kaktusů a sukulentů. Těším se na to už od listopadu :-D
Přelouskal jsem 37 nových zpráv, hezké to je. Rozhodně se hlásím pro podporu nadpisů a jak již naznačil Pavel, bez "tralala" a "kuk" by diskuse pozbyla vyššího smyslu, zůstaly by nám jenom smutné vzpomínky na veselé nadpisy ;-)
A ještě jdu zasadit semínka z nějakého neznámého stromu, jenž jsem ukořistil při noční procházce pankráckou plání... :-)
hm,tak teď i kdybych chtěla zůstat vzhůru na vlaješku, tak mám smůlu, protože nejde net. no nic. 0,5 bodu je fajn :-)
stěna: no já nevim, v neděli mám asi jiný program... možná kdyby se šlo nějak večer. ale upřímně řečeno, z finanční důvodů by bylo lepší zajít tam někdy přes týden
Koukam, ze jsem to teda dneska nejak propasl :(. Jinak jsem taky pro to, dat si na kolech slofika a podle toho, jak se budeme citit se pak dohodnout na tu stenu. Congrats Pete, hodne stesti pri testu a dobrou noc vsem.
to je tak když se člověk učí na test z procesu;) ale ted když jsem si uchlácholila své ego z předchozích proher, se jdu odebrat do věčných lovišť paragrafů. dobrou noc
Inu dobra dobra. Ja jen citil z tveho prispevku, ze jej nerad vyplnujes. Ne, ze by to tedy neobtezovalo, ale kdyby na to pripadne nekdy doslo, da se to zrusit.