Jana: je..na kole je mozny vsechno ;-). Asi takhle,nejspis ho dovezes v pohode..ale je tu tak 10%,ze vratis majiteli "calamadu"..uz je jen na tobe,jestli do toho chces jit ;-) Osobne bych si to nelajznul :)
jako to nei cizí pes, já ho znám moc dobře, je fakt hodnej a nemám strach, že by nevydržel v batohu/tašce, čemkoliv, ale prostě by to byla ta starost navíc... uvidim, co se dá dělat
hlavně jestli to je jani pes na hlídání, asi nebude zvyklej..nový majitel, ještě novější prostředí..myslím že celou noc v batohu nevydrží,bude štěkat, kňučet..trápení pro vás oba. vím, že s tím máš určo starost, ale nešlo by ho ještě přemístit z tvého hlídání do jíné péče? tomáš:já si nestěžuju, já se ptám..a nejen Petr fotil;)..
tak da se vsechno,urcite se vozit pes da;-) Ale popravde kombinace tma,neznamej teren..mno nevim ;-) Vysoky riziko zraneni ...to nepocitam,ze je rozdil vozit psa ciziho nez vlastniho..u toho aspon vis,co dela atd ;-)
Pavel: Tak, zas tak uplna blbost to neni, v par ohledech je to lepsi nez oblibena kombinace kolo + voditko + bezici pes, vozili jsme takhle psa v kosiku a dalo se, ale z duvodu co jsi napsal je to o nervy - za danych podminek (noc, teren) to tedy fakt neni dobry napad.
Tak vezt ho v batohu je ultra blbost..nikdy nevis,kde co vyjedes a jsi na zemi a pes je na sra*ku v cuku letu:) Jeden spoluzak ze zakladky takhle sejmul jezevcika.. Celkem odvaha ...po vikendu majiteli odevzdas jen zbytky:) Kor tyhle maly plemena hovnajs vydrzi:) to neni bytelnej cokl:)
copak o to, psa bych vezla jakoby v batohu, volně bych ho nenechala, ale i tak si myslim, že mi bude překážet... no nevim, zase asi nemám, komu bych ho svěřila
Jana:tak si ho das do baglu a pri jednom padu bude o jedno koste min :) Jinak souhlas,je to blbost..na kole ho neuhlidas a vedle tebe nepobezi,pac je to pomaly jak Favorit do kopce:)
Jani já bych se bála, i ten můj hyperakční zůstane doma..bude tma, když se neztratíme my, tak pes by se zatoulal jedna radost..a radost by to asi pro majitele nebyla
Petr: ta stěna je Mammut na Výstavišti - http://www.stenaholesovice.cz/
ad psi: erm, zjistila jsem, že se budu muset postarat přes víkend o yorkshira. a teď si nejsem jistá, jestli není úplná blbost brát ho s sebou na kola...