právě jsem strávila skoro hodinu svého času, kdy jsem mohla už dávno spát, hledáním nesmyslného úkolu, ale stejně jsem nepořídila. jdu spát. ale kdybyste někdo třeba nemohl usnout a chtělo se vám blíže se seznámit se stránkami českého statistického úřadu, soutěž trvá až do zítřejšího dopoledne :-))
Pavel: jestli ti postačí virtuální večeře, tak není problém :-) (mně třeba virtuální "hrazda" nijak zvlášť nevadí) ;-)
Péťa: k termínu stěny se neodvažuju vyjadřovat ;-)
Jana: Chci Kung-pao, statistické údaje ti najdu někdy jindy :-D
Pavel: Napíšu do Gambie prezidentovi, aby změnil vlajku a odstranil bílé pruhy, jednak vlajku hyzdí a jednak potřebuji bod do soutěže. Za to Gambii zřídím ambasádu v Praze v pokojíčku, pro tak veliký stát si vyčlením dokonce šuplík v nočním stolku :-D
Radim: Rozsiruju si obzory :-)) Nejdriv najdu, pisnu a pak zjistuju, coze jsme to sakra nasel, event co to nasel nekdo jinej ;-) Honza: Nebavili jsme se o Gambii nedavno tady na Kacerove? :-)
Jana: Nemuzu si pomoct, ale mammut je o vikendu naopak levnejsi. Pres vsedni dny 110 student, o vikendu 90. Jsem si uvedomil, ze minule jsme si nerek o studenta.. chjoo :-(