Tak zalezi, jak se dohodnem na ty sobote. Pokud by jsme do toho sli a pokusili se dojet do Prahy tak jsme pro cestu z Turnova do Hradiste a pak dal. Ale to zas neni tak prevratna zmena - kdyztak k nam Peto proste prisednes, nebo dojedes, jak to muze byt daleko? :-) Odjezd je asi jasnej, nic jinyho schopnyho kolovyho nejde, takze asi tak ;-)
sakra nebýt gambie či karélie, je to remíza;)gratulu péťo, ikdyž ti tu výhru ale vůbec nepřeju:-p vid pavle, mě se trasa taky líbí, jak bude ale vypadat zítra v noci nikdo neví:) k plánovadlu, aperitivům a těch po jídle(cizí slovo si zaboha nemůžu zapamatovat)..jestli už budete pít už za jízdy, no potěž!
hehe, mne se libi, jak Pavel vzdycky postupne doplnuje prispevky :D
no, tak ja jdu spat, at jsem zitra svezi. doufam, ze az se probudim, tak odjezd bude naplanovany stale na 17:25 a nenastanou ani zadne jine prevratne zmeny v planech :-) dobrou!
Hm,good choice,co se trasy tyce..tam to bylo na pohodu :) jeste,ze jsem to videl za dne :))
Jinak ukoncuji SOUTEZ !! Vyhral Petr ;-) Termin uz je za nami,tak SLUS:) Aspon ma administrator po vecer klid na nece jineho :) Chvalu na moji osobu rikat nemusite,pac vim,ze je velika :)
Honza:ty mas za usima ;-) Jednou se spolu sejdem v sanatoriu :)Tomas s Petrem uz tam na nas budou cekat:D
tak už jsem v centru zítřejšího dění:) jak to tu čtu, jsem z toho taková tumpachová..jaký je závěr?můžu vás čekat u mě v rodákově městečku nebo jinde?jaký je plán na cestu?já bych navrhovala cestu co jsme šli s pavlem a honzou..je to v terénu, slušná cesta..ted nevím jaký hodit link, ale když mrknete na mapy.cz tak z mh na zásadku po červené, pak po modré do příhraz, odtama po žluté na vyskeř a pak po silnici hrubá skála a z hrubé do troskovic kde josu pěkné louky na bivak:) k vybavení:pro sichr náhradní baterky do čelovky a tousty:)
Tomáš the Second: Vítej ve společenstvu, do roka je z tebe stejný magor jako my (tak tě bude vnímat okolní svět), ale uvnitř Iriadoru budeš mezi chytrýma... teda možná :-D
Hm,to je zas flame:) Mno,jak jsem koukal na kolo,tak na nem budu trosku delat a lepit:) Ale stejne to vidim max na Raj,pac vic ta moje troska neujede..a rano bych to prdnul do vlaku v Hradisti,tak se ke me muzes pripadne Tomasi pridat :)
Jinak vitam novou personu ;-) Vitej v sekte,kamo :)
Jo, zapomnel jsem. Tak zacnem v Hradisti, udelame okruh po Raji (aspon se nebudem v noci producirovat nekde po silnicich) a k ranu zacnem slapat smer Praha? Nj, tak mi doslo - jak mas dohodnuty vraceni? Nebo s nim proste ujedes - velka kolova loupez?
No to neni vubec spatnej napad. Ostatne muzem to tim smerem turovat uz od vecera. Btw.: Nepojedem az z Turnova? Ze severu na jih? Pravda je, ze pres vikend ma pocasi fakt vyjit.
hele, nemáte někdo ještě nějakou karimatku? já až zítra odpoledne budu schopná zjistit, jestli ji doma mám, tak kdyby ji pro jistotu někdo měl nachystanou...
Tomáš: aha, netušila jsem, že se to po nějaké době zruší. no ale je to ten spoj v 17:25