Diskuse Diskuse

Zuzka  - 21:58 02.04.2009

Pavel skoro se bojim zeptat, co za digestiv, jste mi tam nechali?
Honzik Jake puzzle? Na to me, jste si doufam, nedovolili ani sahnout!:)
Vsichni Dobrou noc, jdu zalezt do postele.
Petr  - 21:57 02.04.2009

Tak z Turnova to jde i po vedlejsi silnici, celkem bez problemu.

Peta: Tak 15 a jsi na metru.
Petra  - 21:56 02.04.2009

de facto v praze:-)))praha kolik?30?
Pavel  - 21:56 02.04.2009

Hm,tak cesta tam byla celkem siroka.ale je fakt,ze kdyz to tam nevideli pres den..tak je to nahla smrt napr objet strom :)))
Honza  - 21:56 02.04.2009

Zuzka: A "urovnali" jsme ti lehce puzzle. Bylo to sestavený divně, tak jsme to začli skládat od začátku, ale po spojení dvou článků nás to přestalo bavit, tak můžeš za nás opět pokračovat :-)
Petra  - 21:54 02.04.2009

;)dobře, už se chápem..mě zmátl ten turnov..každopádně tam bych až nejela protože odtama se do ráje dostanem jedině přes skály a to bych v noci fakt na kole nejela, ani pěšky nešla natož po digestivu(díky za připomenutí;)..pavel a honza potvrdí ty nenadálé skalní cesty...trošku se vychýlíš z cesty a šup už jsi někde ve skalním "příkopě" či jak to jinak nazvat
Pavel  - 21:52 02.04.2009

Zuzka: digestiv mas jeste v lednicce..jsem ho tam nanosil :) a mozna tam najdes par prazdnych krabic:)))
Petr  - 21:51 02.04.2009

Nahrobni kamen: To je celkem rozumny ;-) I kdyz naposled to trat pretina v Mlady Boleslavi, pak ve Stary, coz uz je defacto v Praze,... ale jo, da se.
Pavel: To je z tohospamu co tu vedete. Nez se zorientuju, tak musim postupne odpovidat :-)
Zuzka  - 21:51 02.04.2009

Na ty kola se stejne nedomluvite tady a ted ( a kdovi jestli se domluvite na miste;) toz ja vam to rozcisnu uplne jinym tematkem.

Ja chci ,Peto (tedka myslim toho meho), taky dorticek a digestivek na privitanou az se budu vracet. Jako na utesenou, ze jsem nebyla s vama v Raji.

Jo a soutez: Presne tak. Jaktoze konec? Ja jsem si skoro ani nezahrala:(

a do tretice edit: Petr nahani pocty prispevku, aby byl prvni nejen ve vlajeckach;)
Pavel  - 21:49 02.04.2009

Petr: spamujes jak hroch ;-)
digestiv,hmm..kvuli tomu prijdes do sanatoria driv nez ja s honzou :)

Proste konec,slus,the end,zadny to be continued:),game over,das ende,capo,final,конец :)
TombStone  - 21:47 02.04.2009

ja podporuji ideu bivaku a v sobotu rano (podle zbyvajicich sil) bud slapat ku praze nebo nalozit na vlak. ono i kdyz budem slapat ku praze, tak neni problem vcelku kdykoli dojet k te trati a na najblizsi zastavce pockat na vlak, kdyby dosly sily..
Petr  - 21:45 02.04.2009

Ad soutez - jakto ze je konec? Ja nechci vyhrat, ja chci hrat dal :-))
Petr  - 21:44 02.04.2009

Nasel jsem v cykloatlasu celkem peknou cestu nach Prag :-)
A myslenka posezeni ve vlaku a nejaky ten digestiv (to je to slovo? :-) se mi clekem zamlouva. Ale s mirou, vzhledem k tomu co povezeme ve vedlejsim vagonu.
Petr  - 21:43 02.04.2009

Petra - co to znamena v noci z Turnova do Prahy? Ja rikal se Ceskym Rajem blizit ku Praze :-) Tzn smer ze severu na jih. Nerikal jsme uz tu noc jet nach Prag.
Pavel  - 21:34 02.04.2009

Honza: moje rec ;-)
Honza  - 21:33 02.04.2009

Petro, stejně vaším přirozeným prostředím je plotna a škopek, takže tyhle emancipační tendence u mne rozhodně neplatí. V tomto ohledu spatřuji kouzlo a krásu 19. století :-D
Takže hybaj dělat dort a nezapomeň na ty svíčky! :-D
Pavel  - 21:29 02.04.2009

Petra: nemusis,ale videli jsme to vsichni v praxi ;-)
Chudak Radim,ten kazdy vecer kdyz koukne do esusu,place:)

Jinak potvrzuji,Hradiste po 20 hodine vecerni je na srot!! :)
Petra  - 21:25 02.04.2009

vařila kočička kašičku na zeleném rendlíčku..jestli je tohle správný význam slova uklohnit tak jo:)dort buchty a bábovky jsou honzo až zásluhy a výkony..to byste si mooc zvykli čekat ode mě na každý akci laskominy,ne ne ne:)

edit:pavle, tvý narážky na mé vaření pečení ale vůbec nečtu!:)
Pavel  - 21:23 02.04.2009

Honza:Jo!Oslava! radeji ho koupime,pac nechci dort seskrabany z kastrolu a vyskladany do uhledny hromady:D
Petra  - 21:22 02.04.2009

já bych si osobně nelajskla cestu z turnova do prahy v noci, pátek, lidi jezděj z hospody, jak viděl sám honza s pavlem, v našem kraji lidi padají z vlaku vožralý jak dogy..snažím se trochu lobbovat za noc v terénu a ráno vyrazit ku praze, je to 80...za pět hodin jste/jsme tam,jen bude dost provoz