Teda procist to mi dalo celkem zabrat, preci jen jsem se vcera rozhodl byt kulturni a zapadl do putyky. K ceste se nevyjadruju, je mi to popravde celkem jedno, ja mam skromnou ambici to prezit :o). Jinak aperitiv bych asi radsi vynechal, zatimco digestivu bych se nebranil :). Jak dame sraz? 17h na hlavaku u vnitrostatnich pokladen? (jako do rumunska jestli se nepletu)
Mno,kdyz jsem to hodil do kalkulacky,tak si me stal 85 kc:) a to uz planovani je;-) mno koupim ti jeste zvykacky a zalepim ti s tim hubu..jo,plus mas plnou lednici digestivu pro zuzku :)
Tak si užijte zítřejší cyklotrasu a nezabijte se (ačkoliv zkusit vytvořit parte by nebylo na škodu, nápad mám :-D ) a vraťte se ve zdraví, chichichi =:0)
Aha, ty myslis to, ze jste se sem s Honzou nakvartyrovali a z chlastacky ve vasi rezii jste mi dali tri pivka, nacez jste bezplatne vyuzili pohostinosti hotelu Kacerov, jo? :-) Nebo myslis to kureci stehno co po Tobe poslala mama a jedno jsi sezral? :-))
Tak me napadlo, kdyz Pavel ukoncil soutez a ja se stal pofidernim vitezem ( btw.: vyhral jsme neco?) tak prevezmu zezlo nocni zabavy na iriadorske diskusi a usporadam novou soutez. Podobny styl, presnejsi pravidla. Zatim si to necham jako prekvapeni a vratime-li se z Raje (tzn nezmrzneme, neumreme vycerpanim, nesrazi nas ponorka, neprekrocime bludnej koren,...) tak sem potom hodim podrobnosti.
Jinak tedy k trase se zatim asi nevyjadruju. Me je to celkem jedno. Krasna krajinka to bude tak, ci onak. :)
Taak, kolo jsem dovezl. Pujcil a dovezl, abych byl uplne presny. (jeste jednou dekuji Klare). Trasa Strahovska kolej, blok 5 az U Sipku 6 - 45 minut. Krasna to nocni projizdka.
Zuzka: Tak na zemi leželo rozestavěné pouze jedno puzzle, což bylo s největší pravděpodobností tvoje. Ale jak říkám, bylo to sestavený divně, proto jsme to napravili :-)
Petr: Však už jste to dojednali, ne? Stejně jakýkoliv plán v terénu změníte :-)
toz ja jdu balit a tak vubec, tak v 5 na hlavaku!