Diskuse o turecku mi pripomnela, ze ve ctvrtek je v Karavanu pokracovani prednasky. jdu si tam koupit tu knihu, tak kdyz se nekdo bude chtit pridat, zapiste si to do diare ;-)
Kdyz jsme si rano na kolech davali toho Misu, tak mi kousek cokolady upadl. Myslel jsem ze na zem. Dneska vybaluju batoh a dole na poncu rozmazla cokolada. Vyhazim celej bagl a premyslim, kde se to tam mohlo vzit.
No a ted jdu vytahnout bagl z praskovy lazne a kdo do ty doby vykouma z vyse uvedenych premis zaver, vyhral. nic hmotneho, ale vyhral :-)
Nerikam, ze je to muj definitivni nazor, ale zatim se taky klanim spise k tomu mit tu dovcu pul na pul - prvni cast v horach a druhou po kulture poznat Turecko. Kdyz uz tam jsme a mame moznost ji projet celou zpet z vychodu na zapad... Ale jsem otevrena i jinym navrhum.
Edit aha pardon. Ona je nova diskuze;) Tak dame srazik a podebatime, co kdo a kam chce;)
Proc to neresime v ty novy diskusi, co si teda nekdo vydupal? :-) Ja jsem pro, ale myslim, ze kdyz vezmu ze navstivime Erzurum, pak nejaky vesnice na druhy strane Kackaru a nakonec Istanbul, tak budu mit zase lidi dost ;-)) Ale kdyby to nestacilo, tak muzeme zase udelat delicku - vzdyt jsme o tom mluvili, ze zaplavime cely blizky vychod ;-)
A co takhle nejakou kulturu, resp. podivat se aspon castecne a trosku mezi lidi, pokecat s nima, prozit si taky tu jejich kulturu a ne jenom lozit po 4tisicovkach?
trek po arménii krásnej, výstup na aragac(přes čtyři tisíce:-)) ALE, hranice z turecka jsou zavřený, takže bychom museli přes gruzii:(a to už je zajížďka, tak hledám treky v gruzii;)
Edit:tak nevidim,tedy vidim..ale blbe:)