Diskuse Diskuse

Petr  - 21:28 05.04.2009

Popisky jsou pod nahledem a navic sedi zobrazeni skutecneho obrazku co se tyce pozice, jestli je na lezato nebo na vysku ;-)

Plus, diky za privitani. Kolo prezilo, hroch na nem taky ;)
Klára  - 21:22 05.04.2009

Asi jsem slepá a nebo nevim, ale přijde mi to stejný :( co se změnilo, ať to taky můřu pochválit? :)
Klára  - 21:19 05.04.2009

Že bych zůstávala vzhůru do tak pozdních hodin? hmm zní to lákavě, uvidíme :)

Jinak vítejte zpět :) Jsem ráda, že jste přežili...
Petr  - 20:18 05.04.2009

Tomas: Jeee, to je dobryyy. Pekny.

Jinak soutez zacne jiz dnes. Velmi jednoduchym obrazkem na rozehrati.
Tomáš  - 20:15 05.04.2009

Trosku jsem si pohral, hlavne na Tomuv podnet, s galerii a trosku se zmenil raz. Prosim o nazory a podnety, co je a neni spatne.
Tomáš  - 19:49 05.04.2009

nova soutez. To je krasa.

A kdypak to zapocne?
Zuzka  - 19:45 05.04.2009

Hned si Peto udel prvni bod za nejdelsi prispevek v historii iriadoru;)

vlajeckyPavle, nejak jsem nepostihala oceneni viteze. Porad plati, ze Peta vyhrava listek na Cimrmany?
Petr  - 19:41 05.04.2009

Tak pro oživení vod nočního iriadoru vyhlašuji nové kolo soutěže, tentokrát v mé režii. A protože jste banda vychytralá a nevypočitatelná, níže následují pravidla.

Avataří poznávačka - hlavní myšlenka

Soutěž vychází z vlajkové poznávačky, kterou tu nedávno předvedl Pavel. Tzn. poznávaný obrázek se objeví v příslušný čas coby avatar. Půjde o výřez či celý obrázek, který nějak souvisí s iriadorem - tzn. cestování, sportovní náčiní, ale i třeba s přetřásanými studovanými obory zúčastněných apod. Nemusí jít o obrázky na iriadoru zveřejněné (ale samozřejmě může).
Bude celkem 15 soutěžních obrázků (podle okolností a zájmu možno upravit počet oběma směry :-)

Avataří poznávačka - pravidla

1) Nový obrázek se objeví vždy přesně o půlnoci. Ne dřív, ne později.

2) To jestli ten den bude zveřejněn soutěžní obrázek či nikoliv bude sděleno nejpozději ve 22:00 (aby nikdo nemusel čekat do soutěžního času - hold jsme akční skupina, která je imrvere unavená z nějaké sportovní aktivity a tak se nemůžeme připravovat o spánek :-))

3) Špatná odpověď neznamená bod dolu. Můžete se opravovat a to až do doby, než někdo napíše správnou odpověď.

4) 5-10 minut po zveřejnění obrázku budu sdělovat správnost nebo mylnost odpovědí. Poté to již negarantuju a platí pravidlo č. 5.

5) Vždy platí poslední zaslaná odpověď. Opravíte-li se a předchozí odpověď bude dobře, máte stejně smůlu ;-)

6) Vyhrazuju si právo na změnu pravidel, podle toho, jak moc budete tyto zneužívat :-D

Hlavní cena: Dle výběru večeře v hotelu Kačerov (všechny chody :-) nebo drobný kus outdoorového vybavení (Radime, spacák si kup, ten nedostaneš :-).
Tomáš  - 17:37 05.04.2009

Tak s tim rozhodne souhlasim :D
Petr  - 17:32 05.04.2009

Nahral jsem strasidla. Delame trochu uklid ;-)
Pavel  - 16:46 05.04.2009

Tjn,matrika me taky napadla..ale vem si,kdyby sel napr Tomas Dubec k matrice..a ptaji se te tam i na duvod prejmenovani..a rekl by popravde duvod: pac mame s hrochem stejny jmeno na diskuzi,tak by pani k matrikarka volala Bohnice ;-)
Petr  - 16:41 05.04.2009

Proste se nech prejmenovat, Pepo :-))
Zuzka  - 16:32 05.04.2009

Mne je jedno kam, hlavne ze se nekam pojede. Jinak dala bych na zvazeni termin odjezd sobota vecer, navrat v pondeli(je svatek, ze?). Hodilo by se mi to z toho duvodu, ze v sobotu priletaji nasi na Ruzyn a rada bych jim pomohla vymotat se z Prahy.
Ad Tomas&Tomas Vcera jsem se o tom zrovna bavila s Petrem (pac jsem pri jeho vypraveni dost casto vas oba zamenovala). Proste to se bude muset nejak vyvrbit casem. Stanovovat, kdo z vas bude Tom a ktery bude Tomik, tedka asi nema smysl.
Pavel  - 16:28 05.04.2009

Tak me osobne je to jedno ;-))
Ale mozna to nejsou nejlepsi fotky pro okoli..to uz neni krasna priroda,hory,zvaratka..ale spise denik trosek ze Sherwoodu:)
Tomáš  - 16:24 05.04.2009

Takze k uvazeni - jake fotky a jestli se maji smazat?
Pavel  - 16:18 05.04.2009

ty voe,to jsou fotky:) smaz to;-))
respektive jsme prolomili poprve bariery a homeless fotky s chlastem na chodniku zverejnujem :)
Jsme abstinenti,ne?:)
Radim  - 16:14 05.04.2009

Jeste, ze tady zase virim diskuzi, jak to vidite s temi Jeseniky? Myslim, ze se zatim nevyjadrili vsichni, pokud vim tak jede Peta, Pavel, ja. Tomas nemuze kvuli rodinne party. Co ostatni? Odjezd patek vecer, navrat v nedeli, Jeseniky nas volaji ;)
Tomáš  - 16:12 05.04.2009

Mame tu, lidi, jeden maly problem. Tomas potrebuje prezdivku, ci nejake "volaci" jmeno. Pac jak jsem tedka psal clanek k cimrmanum, tak to bylo Tomas Dubec, Tomas Hroch. Takze je nutno s tim neco udelat :)
Tomáš  - 16:01 05.04.2009

Cimrmani mají svoje fotky nahrány. Takže se běžte pokochat do sekce Menších akcí.

Zároveň tedy statistika: od 21.3. tohoto roku jsme do hlavní diskuse napsali 558 příspěvků (měřeno před půl hodinou). To je velice hezké číslo na to, že jsou to teprve dva týdny.
Petr  - 15:42 05.04.2009

On mi psal na icq, pak to sem prdne, ted popisuje fotky.