Tak pro oživení vod nočního iriadoru vyhlašuji nové kolo soutěže, tentokrát v mé režii. A protože jste banda vychytralá a nevypočitatelná, níže následují pravidla.
Avataří poznávačka - hlavní myšlenka
Soutěž vychází z vlajkové poznávačky, kterou tu nedávno předvedl Pavel. Tzn. poznávaný obrázek se objeví v příslušný čas coby avatar. Půjde o výřez či celý obrázek, který nějak souvisí s iriadorem - tzn. cestování, sportovní náčiní, ale i třeba s přetřásanými studovanými obory zúčastněných apod. Nemusí jít o obrázky na iriadoru zveřejněné (ale samozřejmě může). Bude celkem 15 soutěžních obrázků (podle okolností a zájmu možno upravit počet oběma směry :-)
Avataří poznávačka - pravidla
1) Nový obrázek se objeví vždy přesně o půlnoci. Ne dřív, ne později.
2) To jestli ten den bude zveřejněn soutěžní obrázek či nikoliv bude sděleno nejpozději ve 22:00 (aby nikdo nemusel čekat do soutěžního času - hold jsme akční skupina, která je imrvere unavená z nějaké sportovní aktivity a tak se nemůžeme připravovat o spánek :-))
3) Špatná odpověď neznamená bod dolu. Můžete se opravovat a to až do doby, než někdo napíše správnou odpověď.
4) 5-10 minut po zveřejnění obrázku budu sdělovat správnost nebo mylnost odpovědí. Poté to již negarantuju a platí pravidlo č. 5.
5) Vždy platí poslední zaslaná odpověď. Opravíte-li se a předchozí odpověď bude dobře, máte stejně smůlu ;-)
6) Vyhrazuju si právo na změnu pravidel, podle toho, jak moc budete tyto zneužívat :-D
Hlavní cena: Dle výběru večeře v hotelu Kačerov (všechny chody :-) nebo drobný kus outdoorového vybavení (Radime, spacák si kup, ten nedostaneš :-).
Tjn,matrika me taky napadla..ale vem si,kdyby sel napr Tomas Dubec k matrice..a ptaji se te tam i na duvod prejmenovani..a rekl by popravde duvod: pac mame s hrochem stejny jmeno na diskuzi,tak by pani k matrikarka volala Bohnice ;-)
Mne je jedno kam, hlavne ze se nekam pojede. Jinak dala bych na zvazeni termin odjezd sobota vecer, navrat v pondeli(je svatek, ze?). Hodilo by se mi to z toho duvodu, ze v sobotu priletaji nasi na Ruzyn a rada bych jim pomohla vymotat se z Prahy. Ad Tomas&Tomas Vcera jsem se o tom zrovna bavila s Petrem (pac jsem pri jeho vypraveni dost casto vas oba zamenovala). Proste to se bude muset nejak vyvrbit casem. Stanovovat, kdo z vas bude Tom a ktery bude Tomik, tedka asi nema smysl.
Tak me osobne je to jedno ;-)) Ale mozna to nejsou nejlepsi fotky pro okoli..to uz neni krasna priroda,hory,zvaratka..ale spise denik trosek ze Sherwoodu:)
ty voe,to jsou fotky:) smaz to;-)) respektive jsme prolomili poprve bariery a homeless fotky s chlastem na chodniku zverejnujem :) Jsme abstinenti,ne?:)
Jeste, ze tady zase virim diskuzi, jak to vidite s temi Jeseniky? Myslim, ze se zatim nevyjadrili vsichni, pokud vim tak jede Peta, Pavel, ja. Tomas nemuze kvuli rodinne party. Co ostatni? Odjezd patek vecer, navrat v nedeli, Jeseniky nas volaji ;)
Mame tu, lidi, jeden maly problem. Tomas potrebuje prezdivku, ci nejake "volaci" jmeno. Pac jak jsem tedka psal clanek k cimrmanum, tak to bylo Tomas Dubec, Tomas Hroch. Takze je nutno s tim neco udelat :)
Cimrmani mají svoje fotky nahrány. Takže se běžte pokochat do sekce Menších akcí.
Zároveň tedy statistika: od 21.3. tohoto roku jsme do hlavní diskuse napsali 558 příspěvků (měřeno před půl hodinou). To je velice hezké číslo na to, že jsou to teprve dva týdny.
Plus, diky za privitani. Kolo prezilo, hroch na nem taky ;)