Ehm, tedy tak jsem opět přišla na nevýhodu Opery.. Ona si totiž nevím proč, stále pamatovala tu strarou verzi :) Takže teď když to už vidím dobře,můžu říct, že je to hezké :)
Petr: díky. O kole už jsem slyšela, dokonce i o tom, že to je krám bez funkční přehazovačky :)
Tak pro oživení vod nočního iriadoru vyhlašuji nové kolo soutěže, tentokrát v mé režii. A protože jste banda vychytralá a nevypočitatelná, níže následují pravidla.
Avataří poznávačka - hlavní myšlenka
Soutěž vychází z vlajkové poznávačky, kterou tu nedávno předvedl Pavel. Tzn. poznávaný obrázek se objeví v příslušný čas coby avatar. Půjde o výřez či celý obrázek, který nějak souvisí s iriadorem - tzn. cestování, sportovní náčiní, ale i třeba s přetřásanými studovanými obory zúčastněných apod. Nemusí jít o obrázky na iriadoru zveřejněné (ale samozřejmě může). Bude celkem 15 soutěžních obrázků (podle okolností a zájmu možno upravit počet oběma směry :-)
Avataří poznávačka - pravidla
1) Nový obrázek se objeví vždy přesně o půlnoci. Ne dřív, ne později.
2) To jestli ten den bude zveřejněn soutěžní obrázek či nikoliv bude sděleno nejpozději ve 22:00 (aby nikdo nemusel čekat do soutěžního času - hold jsme akční skupina, která je imrvere unavená z nějaké sportovní aktivity a tak se nemůžeme připravovat o spánek :-))
3) Špatná odpověď neznamená bod dolu. Můžete se opravovat a to až do doby, než někdo napíše správnou odpověď.
4) 5-10 minut po zveřejnění obrázku budu sdělovat správnost nebo mylnost odpovědí. Poté to již negarantuju a platí pravidlo č. 5.
5) Vždy platí poslední zaslaná odpověď. Opravíte-li se a předchozí odpověď bude dobře, máte stejně smůlu ;-)
6) Vyhrazuju si právo na změnu pravidel, podle toho, jak moc budete tyto zneužívat :-D
Hlavní cena: Dle výběru večeře v hotelu Kačerov (všechny chody :-) nebo drobný kus outdoorového vybavení (Radime, spacák si kup, ten nedostaneš :-).
Tjn,matrika me taky napadla..ale vem si,kdyby sel napr Tomas Dubec k matrice..a ptaji se te tam i na duvod prejmenovani..a rekl by popravde duvod: pac mame s hrochem stejny jmeno na diskuzi,tak by pani k matrikarka volala Bohnice ;-)
Mne je jedno kam, hlavne ze se nekam pojede. Jinak dala bych na zvazeni termin odjezd sobota vecer, navrat v pondeli(je svatek, ze?). Hodilo by se mi to z toho duvodu, ze v sobotu priletaji nasi na Ruzyn a rada bych jim pomohla vymotat se z Prahy. Ad Tomas&Tomas Vcera jsem se o tom zrovna bavila s Petrem (pac jsem pri jeho vypraveni dost casto vas oba zamenovala). Proste to se bude muset nejak vyvrbit casem. Stanovovat, kdo z vas bude Tom a ktery bude Tomik, tedka asi nema smysl.
Tak me osobne je to jedno ;-)) Ale mozna to nejsou nejlepsi fotky pro okoli..to uz neni krasna priroda,hory,zvaratka..ale spise denik trosek ze Sherwoodu:)
ty voe,to jsou fotky:) smaz to;-)) respektive jsme prolomili poprve bariery a homeless fotky s chlastem na chodniku zverejnujem :) Jsme abstinenti,ne?:)
Je to megasnadny.