Diskuse Diskuse

Petr  - 19:47 06.04.2009

To je teda sila!!! ;-)))
Pavel  - 19:46 06.04.2009

Tak a Y2K na Iriadoru zapocalo,nyni mohu v klidu zemrit!
2 roky uz tu spamuju a konecne padl milnik..
Dekuji vsem: posluchacum,kritikum,fanynkam,milenkam,
expritelkynim,pritelkynim,kamaradum, atd:)

Honza: diky za trailer:))

To jsou kecy,radsi slus:)
Honza  - 19:41 06.04.2009

Slyště, Slyšte! Jeho excelence, Pavel von Kashak, na jehož hlavě slunce nikdy nezapadá, vším tvorstvem na zemi obdivován a oslavován, dává vám zvěstovati, že přichází Jeho čas, všemi netrpělivě a šťastně očekávaný a hle, my smrtelníci, jsme svědky této veleslavné události, jež předčí vše co bylo, je a bude!
Petr  - 18:35 06.04.2009

Prispiva ke koloritu :-)
Pavel  - 18:34 06.04.2009

Njn,je to borec:)
Petr  - 18:28 06.04.2009

Priste dostane mensi spropitny! ;-)
Pavel  - 18:23 06.04.2009

Tebe radi nemaji,vcera se me ptal..kde je koren od pani inzenyrky:)

Petr  - 18:15 06.04.2009

Vsak nas tam taky maji radi ;-))
Petr  - 18:13 06.04.2009

ale nebude ti neprijemny, ze tam prijdem a budeme resit, jak te dokopat na ten trek po Gruzii? Treba tam zrovna bude ticho a zaslchenes to :-))

Ted na rovinu - tezko tam v okoli muzeme jit jinam vzhledem k cenam.

Nebo to zamluven FELem znamena, ze mate fakultni sraz a rezervli jste celou hospu? :-)
Pavel  - 18:09 06.04.2009

Koukam,ze Kalich je stredobodem deni ;-))
Diky memu doporuceni lidem,kteri to pak roznesli dale,tedka muzou pristavovat kridlo:)
Radim  - 18:04 06.04.2009

Petr: Spatna zprava, kalich je od 19h zamluven FELem O:-). Na nasi obranu bych rad rekl, ze jsme chteli do Potrva, ale je tam ve ctvrtek divadlo :(.
Petr  - 18:03 06.04.2009

Radim: Rofl :-))) Neboj, vratime ho neposkrabanyho ;))))
Ad Turecko: to nemuzu slibit. Vis co, cestovatelska putika - se mozna neudrzim :-)

Btw.: Zamlouvame si Kalich! ;-))

Pavel: To bude mit jiste uspech :-))
Pavel  - 17:41 06.04.2009

Hm,zjistuju ,ze mam cviko ve ctvrtek s jednim trotlem do 7 :(..Mno,zkusim odbehnout driveji :)

slusne se mu omluvim ze seminare
Radim  - 17:40 06.04.2009

Prisahal bych, ze jsem ten prispevek uz posilal, ale jelikoz se tu ted hroutim pod navalem prace, tak sem to asi neposlal.
Na prednasku se k vam pripoji Tomas, pak pojede za nama. Ne, ze nam ho opijete a on neprijede ;). Domlouvani turecka bych prosil odlozit, rad bych byl u toho.
Petra  - 16:53 06.04.2009

vleze, já už párkrát v takhke naloženým autě jela;)
tak já se přidám na přednášku a pak můžem dohodnout ty nosiče případně tento víkend;)
Petr  - 16:45 06.04.2009

Radim: Ale upozornuju, ze tri kola jsme na aute nikdy nevez.... nejsem si zcela jist jestli se to vleze, i kdyz jsem to urcite uz videl :-)

Peta: To by me taky zajimalo. Jedno je jisty - ja se zuzkou a ocividne i Pavel jdeme na tu prednasku u Turkemnistanu a Uzbekistanu do Karavanu.
Petra  - 16:40 06.04.2009

hezky jsi mi radime nahrál s cestou na otob;)..já jsem doma větřila a máme tak k dispozici tři nosiče na zahrádku, co jsem koukala na naše rámy, všechny by měly sedět.
komu budou na auto sedět, ráda v nejbližší době předám.
ukrajina je moc pěkná představa ale to bych už zbytek měsíce nejedla nic než suchý rohlík. já bych ráda znovu zavítala do jeseníků, jsem zvědavá jak se to během týdne vyvrbí.
a ještě technická ke čtvrtku..posezení tureckého směru tedy padá..?
Radim  - 14:43 06.04.2009

Aby toho nebylo malo, tak tu mam jeste tema dopravy na OTOB. Resil jsem s tatou tu zahradku, podle nej je primo na Tempru jina nez na Bravo (coz ma strejda), takze pujcit to nepujde. Nicmene faktem je, ze k babbicce jsme jezdili s dvema kolama v kufru (za predpokladu, ze se odmotuji kola - u meho to treba neni problem, je tam rychloupinak). Dalsi kolo by se dalo dat na zadni sedacky spolu s nejakym vybavenim a ten treti do auta by jel v druhem aute (ktere petr rikal, ze zahradku ma).
Vim, ze to mozna moc komplikuju, ale koukal jsem se na dopravni moznosti a moc ruzove mi to tedy neprijde, proto jsem se snazil najit nejake, i kdyz kostrbate reseni.
V okoli Levina jsou dve vetsi obce - Vernerice a Ustek. Busy jsou podle me zabity, do Usteku sice zeleznice vede, ale idos mi nasel na konec cesty vzdy autobus, takze pesek. Do litomeric je to 20km, ale vsechno jsou to rychliky s prestupem. Z Lovosic je to 26km, jezdi to tam kazdou chvili bez prestupu a ma to rozsirenou prepravu zavazadel vcetne kol.
Co si o tom myslite? Mne uz z toho jde hlava kolem a pred a po zavode mi prijde 26 km jako celkem narocna rozcvicka a strecink :)
Tomáš  - 14:20 06.04.2009

Koukam, ze se nam tu plany zacinaji docela hezky mnozit. Tomu se rika cetnost akci! :)
Petr  - 13:26 06.04.2009

Ty jo, to jsou diskuse :-)
Ja osobne uvazoval jeste o necem mirne zahranicnim ;) Konkretne o prodlouzenym vikendu na Ukrajine - dojet, vyslapnout na Hoverlu (neco jako Snezka :-) a dom. Je to skoro placaty, laka me to... no, uvidime.