Mno,pokud mi padne program s rodinkou a uceni odlouzim jak je u me obvykle do ztracena..proste na lepsi dobu...tak to nevypada nejhur no.. uvidime,jak se to vyvine.. Na jednu stranu by to mohla byt posledni "vetsi mensi akce" pro me,pac zkouskove uz je za dverma a blizim se k bankrotu jak Argentina atd:D Jo,Radime..vzpomnel jsem si nedavno na tebe..jak si pravil znamou vetu,propil jsem legitku :) uz jsem to poznal taky :))
ale terén je tam prý super,žádné boření, prošláplé cesty, ta známá tam byla tento víkend a básnila mi tu o tom celé ráno:) krom sněžnic nutnost kraťasů nebo trenek(pro radima:-), bude nám vedro a sluníčko svítit jako u moře;)
Radim: nene, bylo v plánu se vrátit v neděli večer...ale když bychom přijeli až v sobotu v noci, tak máme den a něco a to si myslím že je šibeniční. trasa, kterou mi poradila holčina z práce(je z šumperku, ona ví;) ) tak z vernířovic po turistické k pradědu-červenohorské sedlo-ramzová-paprsek- turistickou na sněžník a hajdy dom:) sněžnice třeba budou, praděd a sněžník jsou pod sněhem..
Naplanovano bylo Vernirovice, pres Praded po cervene, pres Cervenohorske sedlo do Ramzove, na Paparsek a odtamtud na Sneznik. Nicmene, ze tam snih bude sem cekal, ale ze je na Pradedu metr snehu, to me nenapadlo - proste prazak no :o). To mam trosku problem k reseni :)
Tak koukam,ze snehu je tam jeste hafo..na nizsich urovnich uz sucho.. Toz dejte navrhy,kam se chcete vyskrabnout vlastne.. Pripadne si dam extra varku colagenu uz dneska:) Se to nejak poda a uvidi se..
Co se tyce Jeseniku,tak jsem zastaval pozici mrtveho brouka,pac fakt nevim.. Uz mi visi na chrpte termin zkousky,rodice dedukuji navstevu Polska,coz me celkem laka a jeste jsem takovej rozlamanej,coz snad brzo odezni..
Jeseniky by mohly byt na pohodu,ale nejak nevidim navrhy trasy..co chcete zdolat,ani nevim..jestli jsou treba sneznice..:) Coz se podivam tedka:)
Ja jsem osobne spis pro odjezd v patek odpoledne (ono toho, co jsem koukal stejne jezdi jako safranu), protoze jsem slibil, ze v pondeli odvezu babicku domu. Dle predpovedi by se v pondeli uz melo horsit pocasi. Na druhou stranu, ten odvoz je odvolatelny a resitelny a predpoved stejne vecne keca :o). Takze ja se tomu prizpusobit dokazu. Co Pavel? A co ostatni krom Zuzky, co se nevyjadrili?
Peta: Co se casu tyce, tak to vychazi nastejno ne? Nebo v planu tam bylo byt i v pondeli? :)
než jsem se vymotala z diskuze o dvou tomech, nové hře, tak jsem šťastně narazila na jeseníky:) zuzko, opravdu bys mohla až v sobotu večer?když vezmem, že jedna cesta trvá nějaký čtyři pět hodin, na vandrování by nám zbyl jen den, což si myslím, že je fakt málo a na víkend to vypadá na skvělé počasí...ozvěte se s návrhy;)
Dobré ráno, saláti! :-D 72 nových příspěvků, kdo to má číst. A ještě k tomu při rolování stránky zahlédnu výřez v avataru známé románské Pisy a píše se to se "S", ale to je jenom takový detail [stydím se za vás, oni to píšou se "Z", fuj, což jsme Poláci? =:0)]. Takže ona vznikla nová soutěž. Super! Škoda, že jsem šel po příchodu domů rovnou spát :-)
Ano..ale s pivama jsme nemeli nikdo pravdu,rozdil byl od kazdeho 3 koruny..takze tam zavladla plichta:)
a co se tyce gyrosu na Narodni,tak maj oba tipy..jak za 60,tak za 100 :) takze celkove se to tam vynulovalo taky..ja tvrdil,ze je za 100 a on je i za 60,coz si tvrdil ty:) tudis plichta:)
Napr. na prestavbu:D,ale finance pujdou na jine zalezitosti ;-)