Pavel: Chlape dotaz, zitra jdu rezervovat sneznice do hanibalu. Mam rezervovat i pro tebe, potazmo jedes s nami? Upozornuju, ze na vyzvednuti pak v patek budes muset se mnou, protoze na zalohu 3x1000 nemam prachy :( (jestli se zaloha plati za kazdy par tam nepisou, zitra se zeptam)
Petriku, Petriku.... pravdila jsou sice hezka, ale vis na co jsou? Jsou to takove smernice, ktere muzeme a nemusim edodrzovat ;) Jako pravnik by jsi to mel vedet :D
Je od tebe slechetne, ze chces drzet latku, ale AAAAA.... Tomasek je nestastnej.
Ne,ze bych se chtel zastavat Petra,ale po navsteve MF v letosni zime..Musim souhlasit,ze nase hory ac jako velky vlastenec jsou trosku jine:)moc zarostle,zadny poradny vyhled na hrebeny atd.. Proste Slovaci ty kopce maj lepsi,Slovenky se mi taktez paci..ale to je zas jina:)
PRO FATRU Ackoliv jeste nedavno bylo Slovensko vicemene to cemu se u nas rika za humny, tedka uz mi to prijde holt jako exotika a tim me to proste laka. Druhe pro vidim v tom, ze hreben je skoro cely holy a tudiz to slibuje vyhledy.
PRO JESENIKY Bylo by nas vic. Kdyz uz ve stejnou dobu chce na sneznice taky Radim a Peta, tak proc si neuzit vice srandy.
Tak kdyz Tomas zacal, tak si ho vemu na paskal ;-) Vem si, ze uz ted pravidelne bastis kolagen, aby jsi mel klouby trochu v all rightu. Proste za chvili jsi deda, dedo ;-)
Ad Mala Fatra: PRoste je to o tom, ze je to dal no. A potom viz to co jsme uz psal.
Radim: Tak deset let to snad jeste utahnu ;-) Navic mam naskok v tom, ze jeste nejsme na kolagenu (nebo je to minus? :-) )
Jen si dovolim takovou vsuvku - Malou Fatru navstevujes pravidelne kazdy rok (2008, 2009 a vlastne i 2003) a mozna jeste i drive. To je trosku zvlastni,nemyslis?
Jinak jo no. Chodit dlouho nebudem. Ono nas nekdy prejede auto a bude ;)
Tomas: Jednoduchy - ted mi to slape, vydrzim sedet ve vlaku o neco dyl, proste nemam problem s cestovanim dal. Jednou je mit budu. A pak budu rad za neco co je kousek, co je nizsi apod. Ted dokud to jde, tak chci videt co nejvic. Nic vic, nic min. Vem si, ze uz mame nejaky zdravotni problemy ted a to je nam petadvacet. Jak dlouho myslis, ze jeste budes chodit po horach? :-) Je to kruty, ale je to tak...
Petr: Zase si to tam muzes prohlidnout, aby si se tam na stary kolena neztratil ;). Preci jen, prijde mi od tebe ponekud nevlastencke rozhazovat tve revolucni myslenky spravne barvy outdooroveho outfitu na slovensku (nota bene, kde jsi uz byl), misto abys obohatil stojate ceske modni vody ;)
I kdyz se neucastnim, nemohu si odpustit nekolik postrehu.
Vase domluva - hruza. Nejaka organizace? Nikoliv. Tedy pravda, jsou tu pokusy to dat trosku dohromady a posunout kupredu, ale je usmevne, jak se najdou rebelove, kteri to stale nabouravaji ;)
Petr: Nevim, zda se mi, ze mas fakt panickou hruzu z toho, ze by jsi byt jenom sandalem nakopl hroudu, po ktere jsi jednou uz slapal a to jeste ne uplne stejne. Nedokazu si vysvetlit (a to tedka uplne obecne a je to spise na debatu face to face), proc tak cinis... Rad bych nekdy slysel nejakej dobrej (!!) argument, krom toho tveho - uz jsem tam jednou byl a je to moc nizky. :)
prdele,jsem se o kilo netrefil:) ale jsou vicemene na stejno..ale priznavam svoji minelu.:)) Mozna moje leva hemisfera do toho zapocitala i tu rozhlednu:)
pac nejak nevim,kam se vlastne jede:) Myslim si,ze nasledujici den bude jeste zajimavy :))