Musim rici, ze holky to maj fakt vychytany. Texty hezky, zpivaji velice pekne, no panove a damy, myslim, ze mame dalsi kulturni vyziti pro pristi setkani.
Matejska ja jsem si na ni vzpomnela, ale kvuli penezum si chci pockat az po vyplate. Snad jeste nekonci, nema byt aspon az do kvetna? Tomas Rada zitra odpoledne dorazim, mozna to ale nestihnu hned na treti.
Co se tyce ty hrusky,tak bych mohl zitra az vecer..pak jak koukam do diare je plno. Muzem to splachnout pristi tyden ci zitra :)Nejvic se tesim na bounty ze sklepa:)
Petra:no budu se snazit:)ale je jaro,zvirata odhazuji srst a ja holt nehty:)
Navsteva chaty:zni to dobre,ale uz mam bohuzel zkousky:/
Btw jsem si vzpomnel:(: to bylo kecu a na matejskou jsme nesli ;-)Stydte se:)
Cece,tam venku je parak zas:) oprasim sandalky asi :) pac se mi zas prehral procesor:)
Co se tyce materialu z Karpat,tak muj material je zcela presny a jsou to jedine dukazy tedka..takze pacifista vzniknul sob/ned :) Musim podekovat Dezovi a Ferovi,ze to tam Jane trosku prohrabli :D
Jejda, přišel jsem o soutěž a ještě jste mi nadělili více jak sedmdesát příspěvků. Tomáši, pověřuji tě úkolem, aby si každý uživatel mohl nechat zasílat nové příspěvky na mobil jako sms a případně bezplatně na ně reagovat. A do týdne ať je to hotový! :-D
A rovnou preji krasnou a brou noc.