Uz jsme byl na vazkach a rikal jsme si, ze kdyz uz nekdo chce nekam jet, tak prece nepojedu jinam. Ale rad bych si jeste jednou stoupnul na snezice a v Jesenikach to ted fakt nevypada. Kde snih bude, tak to bude stejne proslapany (tipuju, ze zvlast kolem Velikonoc budou Jeseniky jak dalnice - Cervenohorsky sedlo a Praded). Fakt by jste nechteli ani zauvazovat o ty Fatre? :-) Kdyby jsme se slozili na kilometrickou banku, tak by to bylo v podstate jak zakaznicky jizdny. Navic, kdyby jsme treba cestu tam udelali v sobotu po pulnoci, tak by jsme mohli jet na SONE+ a tzn 450 na dve osoby az do Cadce. Huh? :-) Chjo, to jsou dilemata... kdybych se radsi ucil ;)
Nazdárek! Z včerejšího koncertu jsem zcela nadšen, chci ještě jednou slyšet depresivně veselý sanson :-D Jinak jistě víte, že Velikonoce jsou klouzavé svátky, tedy každého roku je máme v jiném datu. A stejně tak je klouzavá a periodicky se opakující nemoc angina [endžína], která v průběhu dnešní noci dosahovala absolutního vrcholu. Možná se pletu a jde jen o rozkošnou virózku. Každopádně nastupuji na velikonoční nemocenskou stejně jako v minulém roce. Zůstávám věrný tradici :-D Tomáš: Těší mne, že sleduješ naše svátky, ale Popeleční středa byla někdy na začátku března a tím dnem začíná cca 40 dnů postní období před Velikonocemi :-)
Radime:pomalu jo.. Co se Jeseniku tyce,tak jsem nad nima uvazoval,ale kdyz si vezmu,ze bych se brodil jen v potoku vody a vikend by me zas vysel skoro na litr..tak uz je to celkem nezajimavy:/ pac v Jesenikach uz jsem byl 2 krat(lyze,cumendo atd.) a lakal me tam hlavne posledni snih, ktery uz je jen na hrebeni Pradedu ..jinak okoli suchy:/ ci upravovan na sjezdovkach..
hm,ten snih je celkem na hovno :) Jen za tech par dni,co jsem koukal, opadnul o 35 cm:) mista,kde na zacatku bylo jeste 40..je rovna nula:) Spis to vypada na tenisky,nez sneznice:) 1,3 metrovy huldy lezi uz jen na Pradedu ;-) Chtelo to dat o 2 tydny ago:) a ta teplota na hrebeni,taky super skoro 20 :) a teplota rano 8 :) Coz je celkem smutny :) Podle me na ten vikend sneznice uz nepotrebujete..po vrcholu to bude do patku suchy:)
No jestli tam ten snih sleze a ja tam potahnu sneznice, tak se fakt nastvu :o). V tom pripade budu u vedeni zajezdu pozadovat zmenu trasy z "prechod jeseniku" na "najdeme snih" :D
já v to taky věřím;) proto už nadhazuju trvdý kalibr , že o koulovačku nikdo nechce přijí:-)kdo by zapomněla na koulovačku pod hančem a vrbatou:) aůůů ten týden je nějak náročný a dlouhý:(
Peta: Jo, ja muzu zkusit nekde sehnat to Uno, to by ve dvou melo opravdu grady ;) Koulovacka ve dvou je taky celkem narocna, ale ja stale verim, ze nas v tom ostatni nenechaji, ze jo ostatni? ;)
Peta: Tak jak jsme se dohodli, pro oba. Zaloha je jako v hanibalu 1000. Nevyhoda je, ze pondeli je statni svatek, takze to je na 3 dny. Vyhoda je, ze pan rikal at to ten den vyzvednem a vratime kdy chcem, ze ty hodiny do kdy a od kdy neresi :). Vubec ten shop je docela vtipnej, ma velikost tak myho pokoje :)
radim: rezervoval sis je jen pro sebe nebo jak jsme byli dohodlí předtím? ...zatím to vypadá, že v jeseníkách osišíme a pojedem v interní mini skupince, ale pořád můžem hrát vole padni, bere voko a koulovačku:)
Jen poznamka pro ty co budou pujcovat sneznice na vikend. V hanibalu jsem neuspel, maji vse rozpujcovano. Uspel jsem tady - je to za 50 na den - http://eoutdoor.cz/c-112-pujcovna.aspx .