Diskuse Diskuse

Petr  - 12:57 08.04.2009

Vcera Zuzka zaplatila zdravoitnicky kurz, takze pristi tyden...
Petr  - 12:56 08.04.2009

Uz jsme byl na vazkach a rikal jsme si, ze kdyz uz nekdo chce nekam jet, tak prece nepojedu jinam. Ale rad bych si jeste jednou stoupnul na snezice a v Jesenikach to ted fakt nevypada. Kde snih bude, tak to bude stejne proslapany (tipuju, ze zvlast kolem Velikonoc budou Jeseniky jak dalnice - Cervenohorsky sedlo a Praded).
Fakt by jste nechteli ani zauvazovat o ty Fatre? :-) Kdyby jsme se slozili na kilometrickou banku, tak by to bylo v podstate jak zakaznicky jizdny. Navic, kdyby jsme treba cestu tam udelali v sobotu po pulnoci, tak by jsme mohli jet na SONE+ a tzn 450 na dve osoby az do Cadce.
Huh? :-)
Chjo, to jsou dilemata... kdybych se radsi ucil ;)
Tomáš  - 12:49 08.04.2009

Tak to se moc omlouvam... to je osklive faux paux. Dekuji za korekci.

Radeji se priste podivam do kalendare. Ale tak me to nadchlo, ze jsou svatky, ze jsem chtel byt chytry a machrovat. Nepovedlo se...
Honza  - 12:46 08.04.2009

Nazdárek! Z včerejšího koncertu jsem zcela nadšen, chci ještě jednou slyšet depresivně veselý sanson :-D
Jinak jistě víte, že Velikonoce jsou klouzavé svátky, tedy každého roku je máme v jiném datu. A stejně tak je klouzavá a periodicky se opakující nemoc angina [endžína], která v průběhu dnešní noci dosahovala absolutního vrcholu. Možná se pletu a jde jen o rozkošnou virózku.
Každopádně nastupuji na velikonoční nemocenskou stejně jako v minulém roce. Zůstávám věrný tradici :-D
Tomáš: Těší mne, že sleduješ naše svátky, ale Popeleční středa byla někdy na začátku března a tím dnem začíná cca 40 dnů postní období před Velikonocemi :-)
Pavel  - 12:22 08.04.2009

Radime:pomalu jo..
Co se Jeseniku tyce,tak jsem nad nima uvazoval,ale kdyz si vezmu,ze bych se brodil jen v potoku vody a vikend by me zas vysel skoro na litr..tak uz je to celkem nezajimavy:/ pac v Jesenikach uz jsem byl 2 krat(lyze,cumendo atd.) a lakal me tam hlavne posledni snih, ktery uz je jen na hrebeni Pradedu ..jinak okoli suchy:/ ci upravovan na sjezdovkach..
Radim  - 12:15 08.04.2009

Jak to tak ctu, zacinam premyslet, ze si vezmu ten letni spacak, aby mi nebylo moc vedro :o)
Pavel  - 11:59 08.04.2009

hm,ten snih je celkem na hovno :)
Jen za tech par dni,co jsem koukal, opadnul o 35 cm:) mista,kde na zacatku bylo jeste 40..je rovna nula:)
Spis to vypada na tenisky,nez sneznice:)
1,3 metrovy huldy lezi uz jen na Pradedu ;-)
Chtelo to dat o 2 tydny ago:)
a ta teplota na hrebeni,taky super skoro 20 :) a teplota rano 8 :)
Coz je celkem smutny :)
Podle me na ten vikend sneznice uz nepotrebujete..po vrcholu to bude do patku suchy:)
Petra  - 11:57 08.04.2009

noo:)
určitě bych si do foroty naimpregnovala pohory;)možná že se to změní ve vodácký víkend:)
a děkuju za rezervéčko!
Radim  - 11:51 08.04.2009

No jestli tam ten snih sleze a ja tam potahnu sneznice, tak se fakt nastvu :o). V tom pripade budu u vedeni zajezdu pozadovat zmenu trasy z "prechod jeseniku" na "najdeme snih" :D
Petra  - 11:47 08.04.2009

já v to taky věřím;) proto už nadhazuju trvdý kalibr , že o koulovačku nikdo nechce přijí:-)kdo by zapomněla na koulovačku pod hančem a vrbatou:)
aůůů ten týden je nějak náročný a dlouhý:(
Petra  - 11:45 08.04.2009

jen ten sníh trochu mizí před očima:(
Tomáš  - 11:45 08.04.2009

A nechame... :D
Radim  - 11:43 08.04.2009

Peta: Jo, ja muzu zkusit nekde sehnat to Uno, to by ve dvou melo opravdu grady ;) Koulovacka ve dvou je taky celkem narocna, ale ja stale verim, ze nas v tom ostatni nenechaji, ze jo ostatni? ;)
Radim  - 11:40 08.04.2009

Peta: Tak jak jsme se dohodli, pro oba. Zaloha je jako v hanibalu 1000. Nevyhoda je, ze pondeli je statni svatek, takze to je na 3 dny. Vyhoda je, ze pan rikal at to ten den vyzvednem a vratime kdy chcem, ze ty hodiny do kdy a od kdy neresi :). Vubec ten shop je docela vtipnej, ma velikost tak myho pokoje :)
Petra  - 11:35 08.04.2009

radim: rezervoval sis je jen pro sebe nebo jak jsme byli dohodlí předtím?
...zatím to vypadá, že v jeseníkách osišíme a pojedem v interní mini skupince, ale pořád můžem hrát vole padni, bere voko a koulovačku:)
Radim  - 11:01 08.04.2009

Jen poznamka pro ty co budou pujcovat sneznice na vikend. V hanibalu jsem neuspel, maji vse rozpujcovano. Uspel jsem tady - je to za 50 na den - http://eoutdoor.cz/c-112-pujcovna.aspx .
Pavel  - 9:43 08.04.2009

To nema cenu myt,stejne to zas bude brzo spinavy:)

Ja se stavim pro odmenu jen ;-)

Hm,ale ten sklep byl stejne dobrej,poprvy za tyden se u me neprojevovala alergicka ryma..tam asi budu kalit casteji ;-)

Koukam,ze devcata jsou na youtube,tak si pustim uchyla:)
Tomáš  - 9:08 08.04.2009

Zacinaji nam pomalu, ale jiste, velikonocni svatky. Mati zacala dneska myt okna, tak jsem radeji zalezl zpet, do sveho kutlochu.

Hruska se operativne presouva az na pristi tyden, tak ne aby nekdo dorazil v ty tri hodiny. ;)
Tomáš  - 9:07 08.04.2009

Ja ti taky jednu naservitkuju, to jeste uvidis. :)

Ale pravda, mam autogram i s venovanim od frontmanky (tady by to asi chtelo front-woman, ale nejak to tu nesedi ).
Petr  - 2:32 08.04.2009

servitky co jste si prinesli! :-)