Zacinam si myslet, ze nam ty fotky nekdo nepreje. Karpaty jsou v cudu - ukradeny fotak mluvi za vse. Tedka fotky, ktere na karte den predtim byly, nejsou.
Clovek by rekl, ze nekdo nechce, abychom vubec neco publikovali. :(
fotak vidi tech par poslednich, jeden komp totez, ostatni kompy nevidi vubec nic.. jeste to z toho zkousim nejak vydolovat (pac ty fotky tam proste byly), ale nevidim to moc optimisticky :-(
tak nejaky dalsi fotak by to skutecne chtelo. ja z toho sveho pred chvili vyndal kartu, strcil ji do kompu a na ni je jen 5 fotek! karta je necitelna a momentalne to vypada ze fotky na ni jsou ztraceny :-(( nechapu co se to deje, jeste pri obede v pizzerii jsem se na ne koukal a byly tam..
No tak po probuzeni jsme si trochu pripadal jako hadrova panenka. Nestezoval bychsi, kdybych vedel, jaky bude prvni dosednuti na zidli :-) Ale to se vytvaruje ;-) Vytahnu tech par fotek co mam v mobilu, ale obvykle jsou to kola nebo bivak. A hospy :-)
Musim rici, ze jsem spal 10 hodin a jeste bych si asi zdrimnul. Krasne me ten vylet utahal.Dneska jsem musel pouzit i malej polstarek, kdyz jsem si sel sednou na zidli na snidani. Jeste, ze mam polstrovany kreslo u compu, jinak bych nemohl pracovat ;))
Kdyz tak koukam na ty homeless fotky a vzpomenu si na kola, tak si rikam, ze by to chtelo jeste druhej fotak, protoze nam tam jaksi chybi fotograf :). Z kol mame aspon skupinovky
peta: no poslednich 10km bylo docela utrpeni. nohy by jeste chvilku slapaly, ale zadek uz stavkoval :-) od sedmi doted to je slusnej vykon ;-) ja sel v pul desaty a vstaval v pul osmy...nestezuju si :-)
hoodně dlouho už jsem nešla spát v sedm a bez probuzení to dala až do ted:)ty akce mě naučej chodit spát se slepicema:)(ikdyž podle vyskeřských slepic se nechodí spát vůbec, když mohly kvokat v půlnoci;) tome, smekám, tys měl na kole největší štreku!mě posledních deset kilometrů vadilo všechno, krosna, zadek, kolo.. ta grilovačka zní moc fajně:)já na kole určitě dorazím, jinej spoj ani od nás nejede:)nakládaný hermelín hmm, buřtíky, opečená jablíčka..hmm kdyže jani můžem přijet?;)
Právě jsem se vrátil z Hradu... Vítejte zpátky v realitě :-) Někde jsem tady zahlédnul návrh na grilování, mňam, ale s tím příjezdem na kole... No, zažádám o modrou knížku :-D
uz jsem dorazila a prave vyzvedavam psa... no, ted uz se tu budu vyskytovat asi dost sporadicky, ale kdyby se chystal wallyball/stena/jina zajimava akce, date mi vedet, ze jo? :-) ale musim se priznat, ze jsem se bala prijit domu. deda s babickou zase byli v dobe meho prijezdu nekde na navsteve a me za danych okolnosti celkem znepokojovalo byt doma sama :-/
kazdopadne vylet byl super, jsem fakt rada, ze jsem mela moznost jet. hned se citim pripravenejsi na otob :-) mam pocit, ze jsem si z toho odnesla to, ze konecne umim poradne zachazet s prehazovackou ;-)
grilovani: ucast po prijezdu na kole? tak to musime dojet k nam na tu chatu, jinak to nevidim :D
tak ja se jdu vratit do brevnovskych vysin, dobrou noc!
fotky budou,ale nejdriv zitra...dneska uz nemam sily :-) tak do hospody bych asi nedosel,budu mit problem vyslapnout to jedno patro k sobe do pokoje :-)