Diskuse Diskuse

Petra  - 13:20 05.04.2009

a Petre, když jsi u toho velebení fora;) vytvořil bys diskuzi k turecku, kde bychom si mohli házet odkazy kdo co našel za mapy, treky, atd..?
Petr  - 13:03 05.04.2009

jsem provokativne udelal sekce. Kdyz do nich budouz fotky, budou. Kdyz ne, tak si tam neco nakreslime ;-)
Tomáš  - 12:53 05.04.2009

Zacinam si myslet, ze nam ty fotky nekdo nepreje. Karpaty jsou v cudu - ukradeny fotak mluvi za vse. Tedka fotky, ktere na karte den predtim byly, nejsou.

Clovek by rekl, ze nekdo nechce, abychom vubec neco publikovali. :(
Petr  - 12:41 05.04.2009

Njn, stane se... Hold ty fotky byly na jednu pametovku proste moc :-))
TombStone  - 12:38 05.04.2009

fotak vidi tech par poslednich, jeden komp totez, ostatni kompy nevidi vubec nic..
jeste to z toho zkousim nejak vydolovat (pac ty fotky tam proste byly), ale nevidim to moc optimisticky :-(
Petr  - 12:18 05.04.2009

A ani ve fotaku nic? Ze by to bylo cteckou...
Nj, tak to je pech... Budeme muset vyrazit zase nekdy, aby jsme udelali novy :-)
Honza  - 12:04 05.04.2009

Nazdárek! Budete si muset najímat profesionálního fotografa na motocyklu :-D
Tomáš  - 12:03 05.04.2009

Joo, zidle je tridni nepritel cislo jedna.

Co se tyce odpocinku, ano, tak nyni opravdu pisi odpocivat, nikoliv cvicit. Jsem jak prastenej palici a budu rad, kdyz se do vecera proberu.

Fotky: fnuk. Doufam, ze se to nejak probere.
TombStone  - 12:01 05.04.2009

tak nejaky dalsi fotak by to skutecne chtelo. ja z toho sveho pred chvili vyndal kartu, strcil ji do kompu a na ni je jen 5 fotek!
karta je necitelna a momentalne to vypada ze fotky na ni jsou ztraceny :-((
nechapu co se to deje, jeste pri obede v pizzerii jsem se na ne koukal a byly tam..
Petr  - 11:55 05.04.2009

Chtelo by nekam zapsat, ze Tomas napsal do nadpisu skutecne to, co tam napsal :-)

Ad grilovacka: Mnam.

Ad fotak: Jo, nejakej kompakt by to jeste chtelo.
Petr  - 11:42 05.04.2009

No tak po probuzeni jsme si trochu pripadal jako hadrova panenka. Nestezoval bychsi, kdybych vedel, jaky bude prvni dosednuti na zidli :-) Ale to se vytvaruje ;-)
Vytahnu tech par fotek co mam v mobilu, ale obvykle jsou to kola nebo bivak. A hospy :-)
Tomáš  - 10:05 05.04.2009

Krasne rano vsem.

Musim rici, ze jsem spal 10 hodin a jeste bych si asi zdrimnul. Krasne me ten vylet utahal.Dneska jsem musel pouzit i malej polstarek, kdyz jsem si sel sednou na zidli na snidani. Jeste, ze mam polstrovany kreslo u compu, jinak bych nemohl pracovat ;))
Radim  - 10:03 05.04.2009

Kdyz tak koukam na ty homeless fotky a vzpomenu si na kola, tak si rikam, ze by to chtelo jeste druhej fotak, protoze nam tam jaksi chybi fotograf :). Z kol mame aspon skupinovky
TombStone  - 9:20 05.04.2009

peta: no poslednich 10km bylo docela utrpeni. nohy by jeste chvilku slapaly, ale zadek uz stavkoval :-)
od sedmi doted to je slusnej vykon ;-) ja sel v pul desaty a vstaval v pul osmy...nestezuju si :-)
Petra  - 9:14 05.04.2009

díky!už se jdu kochat homeless párty:)
Petra  - 9:12 05.04.2009

hoodně dlouho už jsem nešla spát v sedm a bez probuzení to dala až do ted:)ty akce mě naučej chodit spát se slepicema:)(ikdyž podle vyskeřských slepic se nechodí spát vůbec, když mohly kvokat v půlnoci;)
tome, smekám, tys měl na kole největší štreku!mě posledních deset kilometrů vadilo všechno, krosna, zadek, kolo..
ta grilovačka zní moc fajně:)já na kole určitě dorazím, jinej spoj ani od nás nejede:)nakládaný hermelín hmm, buřtíky, opečená jablíčka..hmm kdyže jani můžem přijet?;)

TombStone  - 9:11 05.04.2009

peta: ty slibovany fotky ze zizkova ;-)
http://www.facebook.com/album.php?aid=86120&id=500171976&l=084ffbe73c
Honza  - 22:42 04.04.2009

Právě jsem se vrátil z Hradu...
Vítejte zpátky v realitě :-) Někde jsem tady zahlédnul návrh na grilování, mňam, ale s tím příjezdem na kole... No, zažádám o modrou knížku :-D
Jana  - 21:55 04.04.2009

uz jsem dorazila a prave vyzvedavam psa... no, ted uz se tu budu vyskytovat asi dost sporadicky, ale kdyby se chystal wallyball/stena/jina zajimava akce, date mi vedet, ze jo? :-)
ale musim se priznat, ze jsem se bala prijit domu. deda s babickou zase byli v dobe meho prijezdu nekde na navsteve a me za danych okolnosti celkem znepokojovalo byt doma sama :-/

kazdopadne vylet byl super, jsem fakt rada, ze jsem mela moznost jet. hned se citim pripravenejsi na otob :-) mam pocit, ze jsem si z toho odnesla to, ze konecne umim poradne zachazet s prehazovackou ;-)

grilovani: ucast po prijezdu na kole? tak to musime dojet k nam na tu chatu, jinak to nevidim :D

tak ja se jdu vratit do brevnovskych vysin, dobrou noc!
TombStone  - 21:11 04.04.2009

fotky budou,ale nejdriv zitra...dneska uz nemam sily :-)
tak do hospody bych asi nedosel,budu mit problem vyslapnout to jedno patro k sobe do pokoje :-)