Tak hlasim, ze i Dejvicka cast vypravy dorazila v ramci moznosti v poradku domu. Jsem naprosto totalne grogy, sotva chodim, ale bylo to opravdu vyborny. Diky vsem, bylo to proste super - nevim kdy jsem se naposledy na kole takhle strhal :D. Hned bych spal, bohuzel soused pod nama porada grilovacku, takze nejen ze mi tu provokativne voni, ale jeste navic delaji solidni kraval. Mozna, ze to pujde i presto O:-). Kdyz tak koukam na postel, styka se mi po remizku :)
Pavel: Snad to bude v pohode, hlavne ze muzes chodit a ze jsi dorazil :(
Zapisky do denicku pro nepritomne cesty vlakem: 1)Elephanti odjizdi z Lyse vzdy v 25 a jsou PLNE. 2) Bod 1) vubec nevadi protoze cca 500m od nadrazi je velmi prijemne restauracni zarizeni, kde jsou i ochotni pujcit sklo ven. 3) I kdyz uz nejsou sily, na bod 2) se nasli. 4) Do vchodu do elephantu se 4 kola vejdou, prestoze pruvodci tvrdi, ze ne - ma to jen vedlejsi efekt, ze to lehce komplikuje vystupovani.
Tak ja se taky hlasim, za Barrandovskou pobocku iriadoru, domu jsem se vratil v pohode.
Sprcha uz padla, vecere taky a tedka uz s poslednich sil tu neco mackam do klavesnice. Nicmene vylet to byl tak nadherny, ze zazitky z nej me budou popohanet jeste nekolik dnu.
tak ja prave dorazil dom. tachometr se ustalil na 132km. ale byl to supr vejlet,takze vsem zucastnenym dekuju:-)! ted me ceka burtgulas,pak sprcha a pak se uvidi...nejspis bezvedomi :-) peta: omoc lepsi nez jezdit sam...to se ani neda srovnat :-)
Pavel Tak jak vypada to tve koleno? Celkem jsem se bala,jestli budes moct vubec chodit, kdyz mi Petr v noci psal. Ostatni prave dorazili na Masarycku, tak se tesim na vypraveni.
tak už i já jsem dorazila dom. musím říct, že s váma se mi šlapalo o moc lépe než samotné, ale urvala jsem to a v šest přišla k večeři.pak jen sprcha mě , pak kola, ted chvíli tu a myslím že do pěti minut budu ve věčných lovištích přeřazovat:) Já jsem si to moc užila a děkuju vám všem za skvělou společnost!doufám že, pavle, tvé koleno nebude nic vážnýho a jen simulante grande klistýrového typu a že zbytek skupinky dorazí do prahy v pořádku! dobrou noc
Predvoj dorazil,2grupa je nekde pod parou:)..ac s mensim zranenim kolene jsem si dnesek uzil.. Sic jsem kolo v poslednich etapach tahnul..ale udelal jsem prohlidku hradu Kost a jeste me svezl traktorista:) a kolo jelo s bordelem vzadu ;-) Pomalu jsem mel chut ¨mu ho tam nechat:) Ale jinak good..
Zuzko: Tak musel jsem tuto okolnost vykompenzovat návštěvou literární kavárny a zapít žal větším nmnožstvím zlatého moku, z čehož jsem usoudil, že býti sirotkem není vůbec špatný :-D Ovšem v tramvaji jsem se dopustil jistého faux paux s mobilem, chichichi, následky se pravděpodobně dostaví někdy po něděli, ale teď z toho mám děsnou švandu. No nic, šílencům přeji veselé šlapání, zbylým pozůstalým přeji dobrou noc s hezkými sny :-)
Petr někde kdesi před 21 příspěvky: Moje kolo unese i hrocha :D Takže mu věřím, že ho přiveze v jednom kuse (a sebe taky). Popřála bych vám, ať si to tam užijete, ale pač už jste pryč, tak máte smůlu :D
Tak ja nejsem sbalenej ani pripravenej, ale mam rozpoustedlo ;-)
Ale Pavel doma nasel moje stary svetlo a i pres zkorodvany kontakt funguje. Takze aspon neco. Na Pavlovo kolo jsme dokazali dat zase zadni svetlo, do uchytu na nosic.
Nahradni duse jsou, lepeni taky, takze snad to bude v poho.
Btw.: Jakjou si berete karimatku? Uvazuju jen o ALUmatce...