No to neni vubec spatnej napad. Ostatne muzem to tim smerem turovat uz od vecera. Btw.: Nepojedem az z Turnova? Ze severu na jih? Pravda je, ze pres vikend ma pocasi fakt vyjit.
hele, nemáte někdo ještě nějakou karimatku? já až zítra odpoledne budu schopná zjistit, jestli ji doma mám, tak kdyby ji pro jistotu někdo měl nachystanou...
Tomáš: aha, netušila jsem, že se to po nějaké době zruší. no ale je to ten spoj v 17:25
Ahoj, prvne vas vsechny zdravim :) Jaky mate plan na cestu v noci? Tedy spis kde zhruba myslite ze rano skoncime? V sobotu ma byt opravdu hezky, nechcete jet v sobotu na kolech do prahy?
Petr:Ok, ja si najdu neco do ceho se zabalim :). Mam predni svetlo, zadni svetlo a celovku. Takze v oblasti fotonoveho vybaveni jasne vedu. V pripade krize zavolam podporu v podobe rolby s dalkovymi svetly ;). Veci na opravu, pisu si. Uz vidim, jak ve 3 rano vymenujeme nekomu dusi :)
Radim: Ja bych asi navrhoval kazdej ponco, ptz ta celta asi nic moc no ;-) Jinak hlavne svetlo(a), helmu nebo neco takovyho a vhodny obleceni no :-/ Radime, mas to funkcni zadni svetlo? Ale mozna dam neco na bagl na nosici. A nezapomente veci na opravu kola. Alespon klice vhodny na srouby na vase kola (kdo nema rychloutahoak).
Petr: Mne to je suma fuk, klido timhle. Co si sebou berete? Ja mam zatim na seznamu: spacak(y), karimatka, nejake teplejsi obleceni, nejake jidlo (asi chleby s cimkoli), ponco nebo nepromokava bunda, placatici s necim na zahrati. Mame nejakou tu celtu co jsme rikali, ze vezmem misto stanu?
já už se tak těším domů, opráším kolo a zítra vyrážíme:) ten spoj je fajn, aspon chvíli pojedem za dne a dostanem se do tempa;) v sobotu má být krásně, já bych to nechala otevřené jak budem utahaní, ale počasí by nás mohlo navnadit, český ráj je krásný na cyklo;) k vlaku: nechcete si koupit zpáteční skupinovou?to by vás mělo vyjít levněji a hradiště je dobrý výchozí bod pro přímej spoj do phy..abyste ty kola nemuseli rvát z vlaku do vlaku
Jana:priplatek je 26 kc:) takze lupen jednim smerem te vyjde na 120 :) celkove 230 ,- po zaokrouhleni no,aby me zas nekdo nebral za slovo je to nejakych 112,- one way:) mno a ja letim do skoly na 8 hodin,bleee:)
Tak jak to vidite s koly? Nachystani? V kolik zitra vyrazime? Nejak si nepamatuju jestli jsme se dohodli, ze to bude jen o te nocni jizde nebo pojedem i pres den :)
Zuzka:toz hura do postele..;-) ja jsem taky docela unavenej,pac jsem dneska mel ostrou vymenu s jednim panem politologem ;-) Pojmenoval bych to dle knizni predlohy S. Huntingtona-Stret civilizaci ;-) vyhral jsem na body,ale odchazel jsem totalne dehydrovany a se zapichem:)
Ale jinak muzeme to zkusit jet uz od vecera.