Ahoj, prvne vas vsechny zdravim :) Jaky mate plan na cestu v noci? Tedy spis kde zhruba myslite ze rano skoncime? V sobotu ma byt opravdu hezky, nechcete jet v sobotu na kolech do prahy?
Petr:Ok, ja si najdu neco do ceho se zabalim :). Mam predni svetlo, zadni svetlo a celovku. Takze v oblasti fotonoveho vybaveni jasne vedu. V pripade krize zavolam podporu v podobe rolby s dalkovymi svetly ;). Veci na opravu, pisu si. Uz vidim, jak ve 3 rano vymenujeme nekomu dusi :)
Radim: Ja bych asi navrhoval kazdej ponco, ptz ta celta asi nic moc no ;-) Jinak hlavne svetlo(a), helmu nebo neco takovyho a vhodny obleceni no :-/ Radime, mas to funkcni zadni svetlo? Ale mozna dam neco na bagl na nosici. A nezapomente veci na opravu kola. Alespon klice vhodny na srouby na vase kola (kdo nema rychloutahoak).
Petr: Mne to je suma fuk, klido timhle. Co si sebou berete? Ja mam zatim na seznamu: spacak(y), karimatka, nejake teplejsi obleceni, nejake jidlo (asi chleby s cimkoli), ponco nebo nepromokava bunda, placatici s necim na zahrati. Mame nejakou tu celtu co jsme rikali, ze vezmem misto stanu?
já už se tak těším domů, opráším kolo a zítra vyrážíme:) ten spoj je fajn, aspon chvíli pojedem za dne a dostanem se do tempa;) v sobotu má být krásně, já bych to nechala otevřené jak budem utahaní, ale počasí by nás mohlo navnadit, český ráj je krásný na cyklo;) k vlaku: nechcete si koupit zpáteční skupinovou?to by vás mělo vyjít levněji a hradiště je dobrý výchozí bod pro přímej spoj do phy..abyste ty kola nemuseli rvát z vlaku do vlaku
Jana:priplatek je 26 kc:) takze lupen jednim smerem te vyjde na 120 :) celkove 230 ,- po zaokrouhleni no,aby me zas nekdo nebral za slovo je to nejakych 112,- one way:) mno a ja letim do skoly na 8 hodin,bleee:)
Tak jak to vidite s koly? Nachystani? V kolik zitra vyrazime? Nejak si nepamatuju jestli jsme se dohodli, ze to bude jen o te nocni jizde nebo pojedem i pres den :)
Zuzka:toz hura do postele..;-) ja jsem taky docela unavenej,pac jsem dneska mel ostrou vymenu s jednim panem politologem ;-) Pojmenoval bych to dle knizni predlohy S. Huntingtona-Stret civilizaci ;-) vyhral jsem na body,ale odchazel jsem totalne dehydrovany a se zapichem:)
prvne vas vsechny zdravim :)
Jaky mate plan na cestu v noci? Tedy spis kde zhruba myslite ze rano skoncime?
V sobotu ma byt opravdu hezky, nechcete jet v sobotu na kolech do prahy?