Jana:treba to je april ;-)) Nebo bych to opsal od nejakyho sprta..ten se pozna lehce,flanelovy svetrik,cvikr,uhlazeny haro a na lavici mu lezi kvantova fyzika ;-)
Radim : hmm 2004,celkem neaktualni ;-) zajimalo by me,kolik je mycek k 1.4. 2009 :D
Zajimavy, ja hledal mycky nadobi ;-)) A nasle jsme jen vybaveni netem, plynem, vodou, dokonce zumpou ;-) I kolik aut pripada na rodinu, ale kolik mycek pripada na rodinu nee... :-)
Tak mi to nedalo, zkousel jsem hledat to myti aut. No neuspel jsem, skoncil jsem na tom, ze podle nejaky jejich posahany klasifikce a ministerstva financi to ma kod 50.20.31 , ale ani to mi nepomohlo to nikde najit :(
No, kruh se uzavírá, karty jsou rozdány, je čas jít. Mějte se tu krásně, vy bdělí noci, přeji vám dobrou noc s kouzelnými sny. Osobně doporučuji sen, kde se vznášíte v oblacích, je zima, sněží a dole pod vámi leží neogotický zámek a vy se přiblížíte k nejvyšší věži, vstanete na chrlič a pak se odrazíte a vznášíte se k druhé věži a k další a pak ještě k jiné, potom zpátky k oblakům. To je sen za všechny prachy! A já ho měl a zadarmo :-D
právě jsem strávila skoro hodinu svého času, kdy jsem mohla už dávno spát, hledáním nesmyslného úkolu, ale stejně jsem nepořídila. jdu spát. ale kdybyste někdo třeba nemohl usnout a chtělo se vám blíže se seznámit se stránkami českého statistického úřadu, soutěž trvá až do zítřejšího dopoledne :-))
Pavel: jestli ti postačí virtuální večeře, tak není problém :-) (mně třeba virtuální "hrazda" nijak zvlášť nevadí) ;-)
Péťa: k termínu stěny se neodvažuju vyjadřovat ;-)
Jana: Chci Kung-pao, statistické údaje ti najdu někdy jindy :-D
Pavel: Napíšu do Gambie prezidentovi, aby změnil vlajku a odstranil bílé pruhy, jednak vlajku hyzdí a jednak potřebuji bod do soutěže. Za to Gambii zřídím ambasádu v Praze v pokojíčku, pro tak veliký stát si vyčlením dokonce šuplík v nočním stolku :-D
Nebo bych to opsal od nejakyho sprta..ten se pozna lehce,flanelovy svetrik,cvikr,uhlazeny haro a na lavici mu lezi kvantova fyzika ;-)
Radim : hmm 2004,celkem neaktualni ;-) zajimalo by me,kolik je mycek k 1.4. 2009 :D