Ptam se jen orientacne: na ty kola jedete jen na jednu noc? pa/so kolo mam v hajzlu,ale kdybych ho polepil a neco opravil,tak je tu tak 10% ze by mohlo byt pojizdny..a jako vypada to na prvni pohled silene,ale zajimave ;-) Kdyby ty kola koncily v sobotu,tak by to bylo na pohodu.. pac v nedeli jsem kyvnul uz na jiny program za mestem..Vse je v "..."
Tomáš:hmm jako by na mě mluvil petr se svými pleonasmy:) je to jen návrh, návrhem zůstává aale třeba někomu bude vrtat hlavou a bude pro:) na kameny se už těším, vy se chcete asi potrénovat v realizaci islámského práva, když jedem do turec,ale já nic neprovedla!:)..no uvidíme, jestli budete mít dost síly házat po mě kamením:)
Jako rozhodne jsem pro nejake chvilkove spocinuti pod sirym nebem a koukanim na hvezdy. Celou noc bych to fakt nehnal. Preci jenom nejsme repre,ze?
Jinak stena muze byt zajimava, ale nechal by rozhodovani na tehdy, az se budeme v sobotu loucit, resp. v nedeli vstaneme. Do te doby je debata naprosto bezpredmetna a irelevatni ;)
ale možná bych nejela nonstop, spacák karimošku a plachtu bych vzala..noc bude dlouhá, já bych to osobně aspon na chvíli někde zapíchla a zabivakovala:)jak to vidíte vy?
Radim:to mě jen tak něco napadlo:)kdyby nám to třeba nestačilo a v neděli nemohli posedět doma v klidu, tak by stěna mohla být fajn:) na noční přejezd se fakt těším!ještě předtím projedu trasu at mě pak neukamenujete a počasí je objednané, takže se nám ani nebude chtít z ráje odjet:) je jaro a cesty jsou rozbité jako loni:)
Peta: Ciste technicky dotaz, nejedeme nahodou patek-sobota bez spani na kole (jak moc to s tou jizdou budem hrotit sme zatim nejak neresili)? Si rikam, aby jsme tu stenu pak prezili ;)
odhalil jsi mě pavle;)já si vlastně s jinými úmysly větrovku ani nerozepínám, i kdyby mi bylo vedro, tak pokud v dohledu není vinárka, tak chodím nabalená;) je jaro a karty jsou rozdané,země voní..:)
Petra: jo,je super jak se nam oteplilo.. Ad obleceni..ze ty jsi zas sla kolem vinarstvi a dostala chut na ruzove vinko..a tak sis rozepla bundu na chudaka vinare,co kdyby byla flaska zdarma,ze ?;-)
dneska jsem šla poprvé večer domů a nebyla mi zima, i jsem měla rozeplou bundu....jaroooo:) v pátek bude na kole bezvadně, už se těším! co čtu že každý chodíte na stěnu, nedali bychom o víkendu stěnu s jištěním?nechce se vám někomu, nejlépe všem?já když už tak jen bouldruju a před stěnou, tou velikou:)mám celkem bojácný respekt.
My jsme jen malo casti navstevnici,takze pochybuji,ze bychom to tam tak rozcochnili ;-) Stale si myslim,ze to udelalo nejaky nadrzeny zvire z Barandova ;-)
Ad wallyball:tak vcera to byla super hra,citim i ramena..;-) hra 1 vs 2 byla zajimava
Hm,kameni..to budete mit na stary kolena v ledvinach vsichni ;-)