Tak kdyz je rec o sneznicich, nahrali jsme fotky. Ale jelikoz se Iriad nebo Pipni sere a nefunguje v¨davkovani zipem, tak nechci zadny fotky dlouho videt ;-)
Peta Tak se sneznicema neslo o slapnuti do neznama, tudiz velka spokojenost. Jak pises, ťapalo se mi v Petrovych ci Pavlovych stopach uplne uzasne. Holt clovek si to musi umet zaridit - nekdo razi cestu a nekdo se jen veze.
Hm,lidsky prava :) Co si budem rikat,radeji mam tyranii a popravy.. Kdyz se pusti moc oteze k demokracii,tak to pak vypada jako u nas..pocmarany,zdefastovany mesta;-)
Nebojte se, v roce 2026 chytnu pevne oteze do svych rukou a v roce 2045 me budou stavet sochu na Letne ;-)
Musim rici, ze i kdyz hledam, jak hledam. zadnou takovou vlajku organizace,uskupeni jsme nenasel. Necham se podat, i kdyz tedy hodne nerad, ale bohuzel musim taky dneska pracovat :D
At v tom neni bordel..prvni vyhrava: tedy Petr vlajku!
tedka moje blbost,ze sem dal v sazku dalsi bod :) Zitra rozhodnu co s Petrou a janou,zda budou nejaky extra 0,5 body..jeste si zkontroluji pravdivost odpovedi :))
Nechame ve hre stale ten 1 bod a to za konkretni uskupeni,spolek viz vlajka..kdo mi ho rekne,tak bod a uzavru to tady..
Hm,"vedle jak ta jedle":) Asi tedka budu psat i okruh vlajky..jestli je to uskupeni ci tak..protoze ty vlajky jsou hodne stejny :) a mohly by tu byt nekonecne diskuze..
rano rozhodnu,co s vama.. Dnesni vlajka je uskupeni neceho :) rano udelam definitivni tabulku bodu :)