...preji vsem. Takhle krasne uz nebylo hodne dlouho.
Musim se vam pochlubit, jakej mam dneska den. V 6:15 uz jsem byl na nohou, ze pojedu na registr vozidel, aby tam nebylo moc lidi. Kdyz jsem tam dorazil, tak jsem byl v blbe budove a behal po ruznych castech arealu, nez jsem nasel Magistratni Odloucene Pracoviste, neboli MOP (to jsem si vymyslel, ale sedelo by to na to).
Tam mi, kupodivu, velice dobre nalozena pani rekla, ze je to sice hezke, ze chci prevest vlastnika, ale samozrejme potrebuju evidencni kontrolu. Ok, to by se dalo. Na otazku, jak stare je auto a jake ma emisni limity uz mi tak prijemnou zpravu nedala. Bohuzel Semik je starej a uz bych platil 3k jenom za ten kretenskej poplatek + evidencka + 800 za prevod auta. A to jsem s nim ani jeste nevyjel.
Suma sumarum, kaslu na to. Semik nebude muj, aspon ne papirove. Pac takovy prachy, to bych je tam musel umlatit krumpacem.
Petr prisel na ten burgunsky kriz a spolu s tema barvama mi to nakonec vyplivlo ten obrazek. Ale je fakt,ze me to prekvapilo a koukala jsem na nej jak zjara, protoze ta "vlajka" vypada spis jako by si ji Pavel pred chvilkou namaloval.
Ale vcera jsem ti v hospe rikal o byrokracii na uradech,i za prd zaplatis x tisic :)