Diskuse Diskuse

Petr  - 16:41 19.03.2009

To je zase plno :-) Ja se radsi k nicemu neuvazuju, protoze fakt nevim :-/ Kazdopadne v sobotu bych chtel asi stihnout neco z cestovatelskyho veletrhu. Doufam. Uvidim.
Jana  - 16:30 19.03.2009

Péťa a Radim: díky za kladný ohlas :-)

Pavel: nemusíš chlastat ;-) ostatně moje představa beztak je, že by to bylo spíš o jídle... nebo cokoliv

Tomáš: no já tím taky nechci zabít celou neděli, ale kdyby se šlo odpoledne na wallyball, tak bychom se pak mohli na večer přesunout sem.
no to je jedno, ale jestli se vám nechce, tak to nebudem řešit a dáme třeba jen ten wallyball ;-)
každopádně pozvání trvá, rozmyslete si to a kdybyste chtěli přijít i v oslabeném počtu, ráda vás tu uvidím

Péťa: ad vejšlap - bohužel sobotu už mám našlapanou. asi budu ráda, když se za ten den stihnu nasnídat a pak už prostě pojedu nepřetržitě až do večera...
Petra  - 15:47 19.03.2009

Ahoj:)
zdravím všechny pokoncertové, studující nebo cokoliv dělající horaly:)
jani, v tu neděli bych chvíli u tebe pobyla..představa perských koberců, nějakýho dobrýho čaje a bábovky(plánování si nechávám na cimrmany;) věstí příjemnou atmosféru.
o sobotě se chystám na první vejšlap se psem, možno kousek vlakem a cestou zpátky přes český ráj nějakou hezkou oklikou..kdyby se vám někomu chtělo přidat, retrívr bude rád:)

Pavel  - 10:52 19.03.2009

A co se tyce nedelni nabidky,uvidim jake bude pocasi..kdyz bude hezky kolem 10 stupnu,tak bych radeji jel nekam ven,ci si budu uzivat domaci atmosfery.
Do "planovani" se mi uz osobne nechce:)

Pavel  - 10:46 19.03.2009

Tomasi: na vymysleni Kloktaka si trvam,resili jste cenu a ja ho tak nazval :)
Necham si to patentovat ;-)))

Ad usi a rano: jo,piska mi v usich imvere..meli to celkem dost predimenzovany ;-) ty 1. buzeranti ;-)
Asi budeme muset do lesa a sednout si na mez a lecit se:))

Ad publikum: jo,to stalo za vylis prdel,nechapu,proc to chodi na koncerty,kdyz sedej a cumej :)
Tvrde jadro z Prahy nezklamalo:) jen me stve,ze hulka bubenika mi zas unikla a spadla metr ode me:)

Pocasi:jo,ten snih uz by mohl jit do prd... :)
Tomáš  - 10:33 19.03.2009

Ne, neprehledl jsem jej, akorat jsem si jeste neudelal nazor, jestli zabit celou nedeli posezenim, nebo nejakym vyletem. ;)
Radim  - 10:28 19.03.2009

Tak ono loni nebo predloni snezilo i v kvetnu, tak co :)
Jinak koncik Lordu vam zavidim, huceni v usich a hlasivky v haji uz mene, ale byl tady Jany zajimavy navrh, neprehledli jste ho? ;)
Tomáš  - 10:22 19.03.2009

Musimrici, ze az jsem stale optimista, ten snih me dneska vice nez se**. Je sakra skoro konec brezna a ono snezi?!?! To je opravdu na hlavu.
Tomáš  - 10:22 19.03.2009

Koncert byl naprosto suprovej, akorat to plzenske publikum stalo za hovno. Banda blbu, co sedi na prdeli a nic.

Jinak celou noc jsem stravil u more a poslouchal splouchani vln. Ani se to do rana nezlepsilo. Stale mi huci v usich.

Jinak - kloktaka - jsi, Pavle, fakt nevymyslel. Takze zadnej upgrade a drz se hezky scenare.
Zuzka  - 3:28 19.03.2009

Petr  - 3:28 19.03.2009

Vsichni uz chrni ;-)
Pavel  - 1:59 19.03.2009

Ja kloktaka vymyslel,tak si muzu dovolit upgrade:)
Hm,to bzurcenii more v usich me tak trochu stve:))
Zitra si hodlam dat po 14 dennim lozeni vsude mozne pauzu,pac uz jsem solidne vystavenej:)
Zuzka  - 1:52 19.03.2009

Tak jeste stesti, ze pri vasi nemote, hluchote a slepote muzete psat a muzete nas "obtezovat" svymi dojmy;)
Petr  - 1:52 19.03.2009

Kloktaka, KLOKTAKA!!! Jakyho loktaka proboha? :-))
Benzin jsme s Tomasem vyrovnal, takze mi dluzis polovinu svyho majetku ;-)

Kriste pane, jsem hluchej, nemej a napul chromej.. fajn vecer :-)))
Pavel  - 1:44 19.03.2009

Slysim lautr kulovy,ale koncert to byl suprovej ;-)
Tomasi,rekni druhemu Tomasovi,ze mu dame na benzin ..at je cistej stul :)
Nebo,ze mu pripadne koupime jednoho "loktata" :)
Jana  - 16:04 18.03.2009

tak já se zeptám tady, protože odchytit vás na icq nebo tak, to je nadlidskej úkol ;-)

chtěla jsem vás pozvat na nějaké to jídlo a plánování, protože teď budu ještě týden sama doma. a právě ta neděle mi připadá jako nejvhodnější termín. tak kdyby se to třeba spojilo s wallyballem... co na to říkáte?
Petr  - 15:29 18.03.2009

Tak jdem na to.... Plzen vola.
Pavel  - 15:21 18.03.2009

Ano,ano ..jdu si zabalit kufrik a jedem!!! :) HARDROCk Hallelujah!
Tomáš  - 15:18 18.03.2009

toz decka... majte sa tu hezky, my razime na koncert!!!
Pavel  - 15:13 18.03.2009

Dobre,bude valka :))