Diskuse Diskuse

Honza  - 19:56 19.03.2009

Pavel: Dřív si vlastním přičiněním ufikneš prst :-D
Radim  - 19:56 19.03.2009

Tom: Jo jsem pro - od 6ti
Tomáš  - 19:53 19.03.2009

tak stale tu visi otazka wallyballu. Prosim, vyjadrete se, panove a damy.
Pavel  - 19:53 19.03.2009

Honza: min rok jsem rozbil tri,tedka mam ultra vytvrzeny ;-) Takze ti v letosni sezone rozpulim lebku :)
Honza  - 19:52 19.03.2009

Nerozbil sis to frisbee? Jen ti chci usnadnit hledání :-)
Pavel  - 19:50 19.03.2009

Radim:neves hlavu,brzo mas konec ;-)
A co se tyce depresi,tak ty tedka konci, prodluzuje se den a konecne bude videt:) Tma vs hnusny pocasi je fakt na prdel ;-)

Musim uz najit frisbee,abych ho vylestil na novou sezonu :)

Mno ta nedele je sux:)
Petr  - 19:48 19.03.2009

Peta: No jsem nahlodan. Jak rika Pavel, sobota je fakt zajimava, ale ty Anapurny. Ale problem nedele je, ze kdyby clovek dal odpoledniu blok, tak mu tretinu toho casu zabere to slosovani a po nem uz je vecerni blok. A platit dva.. ble.
Tomáš  - 19:37 19.03.2009

Wallyball urcite vyjde. Resp. pevne verim, ze vsici budou mit cas - dali bychom to od sesti vecer, souhlasite? (at tam muzu callnout a objednat to)

Co se tyce vikendoveho planu, tak se mate, ze mate volno. Uzivejte, dokud muzete.
Honza  - 19:36 19.03.2009

Pokud z toho nic v praxi nevyjde, vydáme alespoň spis "Teorie víkendového vyžití", ale půjde hlavně o filozofické pojednání v kontrontaci s Platónem, jeho pojetím světa idejí a aristotelským učením. A co na to Plotinos? Co si myslí o víkendu? To všechno najde čtenář v tomto spise :-)
Radim  - 19:32 19.03.2009

Teda lidi, ja vam normalne zavidim :) Pro me je vrchol time-managementu, ze jsem schopen se v nedeli utrhnout na wallyball. No snad to po zklidneni situace v praci, meziterminu diplomky a te prednasce bude lepsi, momentalne jsem zralej spis na ustavni lecbu :D
Doufam, ze aspon ten wallyball vyjde.
Pavel  - 19:29 19.03.2009

My tak trochu s Honzikem zvazujem,vyjet v patek uz a v sobotu bychom se pripadne mohli nekde stretnout :)
Ale jsou to jen teorie..uvidime zitra dle pocasi..jestli bude jako dneska,tak to odpiskam,pac se vlacet v desto/snehovy sragore je na prd:)
Pavel  - 19:21 19.03.2009

Predpovedi pocasi neverim,na 80% mi nikdy nevyslo,kdyz jsem neco planoval :)
Co se tyce programu na sobotu,nejsem zcela rozhodnout..s Honzikem jsme se chteli nekam jet vyvetrat,takze proc nezajet do Ceskeho raje.

Ale uvidime,az se nam to priblizi:)
Petra  - 19:16 19.03.2009

jestli můžu uplatnit trochu přesvědčovací schopnosti, tak v neděli má festival zajímavý projekce o cestě kolem annapurny,treku v nepálu a na sobotu zatím hlásí pěkné počasí:)které krásně sedí k prvnímu jarnímu dni, a byla by paráda ho strávit venku:)
..na druhou stranu, hlavní je si ten víkend užít podle svých představ;)
Zuzka  - 19:01 19.03.2009

Peta a Cesky Raj Zni to suprove a zalezi prave na tom, ktery den se pujde na Veletrh.
Jana a buchtaJani nezlob se, ja se pozvani asi zrikam. Je toho tedka na me nejak moc.
Pavel  - 18:29 19.03.2009

Ta sobota,co si budem povidat je zajimavejsi :) Je tam i typon z Karavanu a ma celkem zajimavy projekce z Hedvabne stezky.
V nedeli prevladaj projekce z cokoladove Afriky,coz celkem moc nelaka:)

Celkove v kazdem dnu je neco koukatelneho ;-)
Pavel  - 18:21 19.03.2009

Petra: jojo na sobotu,rozmyslime jen kdy..zda na poledne ci na odpoledne koupit listek ;-)
Ale buhvi,zalezi na tom..jak a co se bude promitat:)
Petra  - 18:20 19.03.2009

a vy jdete na festival v sobotu jo?já myslela peťo žes mluvil o neděli..já se chystám na nedělní projekce...tak to asi ze společný akce nic nebude:(
Pavel  - 17:34 19.03.2009

Jana:nejde ani tak o piti,ale o to,ze uz jsem taky dlouho nevidel rodinu cely dny ;-) prichazeji odpoledne a ja odchazim,takze jsem spise chtel stravit nedeli s rodinou :)

Ale uvidime,pripadne bych zasel ;-)

Petra: hm,Cesky raj vypada slibne i ja se chtel jit vyvetrat nekam na luft,ale vzpomnel jsem si na ten cestovatelsky veletrh:)
Tomáš  - 17:23 19.03.2009

Sobotu uz mam plnou, takze veletr nebude.
Jestli se mi dneska podari dodelat kus diplomky, tak v tu nedeli budu mit celkem i cas. Paklize to nedoresim, tak v nedeli budu delat to :)
Tomáš  - 17:22 19.03.2009

No, po tom wallyballe by to trebas i slo. To neni spatnej napad.