Hm,wallyball :) Jojo,taky pujdu,ale az za mesic ;-) to je diskriminace zranenych :) Snad jen jednu radu: Tomasi,dej si pozor na gule ;-)Aby si je po hre nemel cele takove zosrotovane:)
tak mame tu nasi legislativu volakou pojebanou,toz je pravda:) Neni to jen problematika vozoveho parku,tady tech zalezitosti je moc a moc:) Pak se clovek nedivi,ze mame schodek v bilionu :)
Pavel: Chapu, ze se je snazej dostat z parkovist jako vraky, chapu ze je mohou vyradit prisnou technickou kontrolou. Ale tohle je buzerace, nic vic. Nedelaji to dobre.
Tomas: To mas se semikem jeste dobry, u nas uz je ta cena za prevod vyssi nez je prodejni cena toho auta :). Holt vendulka uz je stara pani (r.v. 94). Blby je, ze na nekoho to srotovny proste zustane :( Tahle zeme je proste kouzelna :o)
3) 3.000Kč - automobily s normou EURO II, většinou vyrobené do roku 2000. Jedná se o automobily bez katalyzátoru, např. VW Golf III, Felicia 1,3MPI, Seat Toledo, Fiat Punto,..
...preji vsem. Takhle krasne uz nebylo hodne dlouho.
Musim se vam pochlubit, jakej mam dneska den. V 6:15 uz jsem byl na nohou, ze pojedu na registr vozidel, aby tam nebylo moc lidi. Kdyz jsem tam dorazil, tak jsem byl v blbe budove a behal po ruznych castech arealu, nez jsem nasel Magistratni Odloucene Pracoviste, neboli MOP (to jsem si vymyslel, ale sedelo by to na to).
Tam mi, kupodivu, velice dobre nalozena pani rekla, ze je to sice hezke, ze chci prevest vlastnika, ale samozrejme potrebuju evidencni kontrolu. Ok, to by se dalo. Na otazku, jak stare je auto a jake ma emisni limity uz mi tak prijemnou zpravu nedala. Bohuzel Semik je starej a uz bych platil 3k jenom za ten kretenskej poplatek + evidencka + 800 za prevod auta. A to jsem s nim ani jeste nevyjel.
Suma sumarum, kaslu na to. Semik nebude muj, aspon ne papirove. Pac takovy prachy, to bych je tam musel umlatit krumpacem.
Pavel a chyba lavky Bude boj!