Tomas: Jak rika Peta, prednaska v Karavanu. Sry, vedet to, tak reknu, ale jelikoz minule bylo Turecko kam jedem a to jsem dostal kosem, tak Islandem kam nejdem jsem se uz ani neopovazil otravovat :-)))
Ad bajk: Me je to osobne jedno. Kdyz nas tam bude vic, tim lip. Jedine me mrzi, ze se teda ztratime tak tesne pred tou soutezi. Pri nasich schopnostech by jsme se do ty doby nemuseli najit a to by byla skoda :-))
Tomas: tak to je mi lito,na netu jsem te nevidel..si mi mel brnknout,kdyz si to videl na forum ;-) Bylo to fajn,vypravel to flegmatickej typon ;-) Prednaska na pohodu :) Ale jestli tam v srpnu pojedu,tak bud letadlem ci poradnym tankem :)
Vlastne pujdu i priste,jsou to dobre vynalozeny prachy,das si caj a za 6 petek mas o hezky vecer postarano
Ad lezeni,vylety atd: pokud nekam polezete,mysleno hory ci ven,rad se zucastnim..na boulder bohuzel kaslu,na to nejsou prsty:))
Petra: Boli, udesne, ale je to uz lepsi nez rano. Na konzultaci se mi vedouci prace smal, proc drzim tu tuzku tak divne :-D K planum: Mne to je celkem jedno, nic do dubna naplanovano nemam, jen bych teda rad vedel co nejdrive, kdy to bude, abych to oznacil v kalendari.
dneska totiž máte v karavanseraji promítání o islandu,o kterém jsem si dlouho myslela, že bude tady v brně:(ale příští týden si to vynahradím přednáskou o peru;) jinak...bolí vás taky tak ruce??já si ted chtěla ukrojit k večeři chleba a teda zatoužila jsem po toustu:) k plánům:co teda to nechat na 18-19 a předtím si dát jen jednodenní, odpolední stěny, bouldery, nebo noční přechody?:)
hele, vy mě štvete, všichni mi křížíte plány ;-) 4. a 5. jsem chtěla jít do práce, ale jestli bude katedrála zavřená, tak na trénink asi budu mít čas, jenže mě zase Honza zabije kvůli tomu předběžně naplánovanýmu Karlštejnu, co? O:-) leda že bych to cestou zpátky z Českýho ráje vzala menší oklikou :D
jo a co ten cestovatelský festival zakončený mejdanem? podotýkám, že perské koberce není problém srolovat :P
Zuzka: dnesni kolo bude probihati asi v drivejsi dobu. Vecer az prijdu z Islandu,tak to jsem z poslednich sil hodim,jako administrator musim nest odpovednost a nemohu zklamat :)
Plzen a odjezd Ty jo, uz si fakt konecne musim "obnovit" ridicak. Ja bych pro vas i rada zajela, ale zatim to bohuzel nejde. No aspon mam dalsi impuls se k tomu rizeni opet dokopat.
Nocni trenink na bajsikluTo se mi celkem libi, az na jednu vadu - nakup povinneho vybaveni na kolo (tedy min. toho osvetlovaciho:()
Uff, to je flame :-) Honza: Diky za privitani. Predbihaci: Diky, jsem zasoben informacema :-) 4.-5. snad nic nemam. Doufam, mam simku porad ve starym founu (vlasten ted mi doslo, ze patek a pondeli mam povinnosti v praci, ale kdyby to padlo an vikend, neni problem). Zlaty retrivr: I tobe diky za privitani :-) Plzen: Nooo, tot otazka. V deset tzo asi nestihame i kdyz je to blizko nadrazi. Pak jsem tedy pro to, aby se tomas obetoval a vzal auto :-))) nebo pro kempovani v nonstopu ;-) (myslite ze maji v Plzni tankovou Plzen? :-)
Ad termin Mne se bohuzel nehodi ani jeden termit. Co se da delat:(