Diskuse Diskuse

Pavel  - 13:49 16.03.2009

Radim: slechetna nabidka,ale znasilnovat Te nemuzem :)

Spis jsme se tedka shodli s Petrem,ze nejschudnejsi reseni bude ta 3 ranni a vlakem pred 5 byt doma..
Proste po koncertu pokecame ,vypijem par "zejdliku" a pojedem.
Nez vymyslet ruzny plany apod..Ja pujdu rovnou do skoly a ostatni staci diplomky apod:))
Radim  - 13:43 16.03.2009

Jako hodne nouzove bych pro vas mohl dojet v noci night riderem. Ale ma to hned dve vady. Jednak by se musel platit benzin na dvounasobnou delku, druhak ja jdu na koncert 100 stupnu, takze pocitam, ze v Plzni bych mohl byt tak kolem pulnoci.
Ale muzu potvrdit, ze nonstopy maji v Plzni take sve kouzlo :)
Pavel  - 13:16 16.03.2009

Mno,jak jsem to checkoval,tak dle taxikarske sluzby by to vyslo o 1 kilo up nez prumerna cena vlaku,ale buhvi jaka bude reality,ze?:)
Co si muzem vybirat,kdyz kluci z Prahy vyjedou do sveta ;-)

Ja bych to sel domu rovnou pesky,vzdyt je to za rohem..Plzen je vlastne predmesti Prahy :)
Tomáš  - 13:06 16.03.2009

No, muzeme tak trenovat na otob :))

Jo, tak taxikem, to bychom si dali. Predpokladam, ze by to vyslo hodne mastne. Ale az se probere Petr, tak snad se zapoji do diskuse.
Pavel  - 12:30 16.03.2009

Tomasi:dej si rucnik na hlavu,pac vetsi picovinu ani ve srande si nadhodit nemoh.:DJedu na koncert a ne na tour de Plzen:))

Mno uvidime,jak se vyjadri Peta:) Kdyby se to propocitalo na 4,tak taxik by nemusel byt marnej..Ale asi maloktery taxik by jel do Prahy v noci:)
Mozna ze uz taxikarska holota dorazila i do Plzne a nechal bych tam vetsi prachy nez na koncerte:)
Tomáš  - 12:22 16.03.2009

jenze ono nam toho na prepravu moc nezbyva. Nebo, lepe receno, nezbyva vubec nic. Bus ani vlak nejedou, tak maximalne muzeme zkusit jet na kole ;)
Pavel  - 12:10 16.03.2009

Tak furt je to Plzen a ne Irak:)
Bud ten bus,ci nejaky jiny prepravidlo:)
To auto mi prijde celkem konecna,pac reknem si..koncert bez oktanu neni koncert :)

Sam si to jednou pravil pri Witninech v Nemecku,ze jsme tam stali jak v divadle:)

Nebo si dame matonku a budem cumet zezadu jak puci:)
Tomáš  - 12:06 16.03.2009

Bohuzel tu jaksi uz moc nezbyva prostoru na - "pak to naplanujeme".

Nyni nastava cas, na pevne a jasne rozhodnuti ;) Preci jenom je to uz za rohem.
Pavel  - 12:03 16.03.2009

Tak to je na backoru:)
Jeste to nejak naplanujem,ale nedat si ani pivo.Celkem smutny:p
Tomáš  - 11:55 16.03.2009

Tak tu mame takovej mensi pruser, chlapci.
Posledni vlak, ktery jede z Plzne do Prahy, odjizdi z hlavniho nadrazi ve 22:08, coz bych si dovolil podotknout, ze bude asi koncert v plnem proudu, kdyz zacina v 20:00.

Prvni bus, ktery jede do prahy, pak startuje az ve 03:00 rano dalsiho dne. Takze se tu otevira otazka, zda-li nevzit auto.
Tomáš  - 11:52 16.03.2009

Meducina: jo, to je vlastne pravda. Dostali jsme k zakousnuti kus babovky. A ze byla dobra!

Ad koncert: jo, souhlasim s tim, aby se jelo trosku pozdeji. Nicmene by to chtelo zajistit listky od studentu, abychom se pak nedivili a nikam se nedostali.

ad skialpinisti: tak to musela byt tedy parada.
Pavel  - 11:40 16.03.2009

Hm,tak jsem uspesne zaspal rehabku a nevzbudil me ani budik s 15-ti opakovanimi:)

Hm,co se tyce toho vaseho treninku,tak vas mile rad doprovdim:) A budu delat nezavisleho rozhodciho pri vasem treninku ;-)
Pac uz me asi nemuze nic prekvapit,nez vysplhat na Velky Krivan po koule ve snehu;-)

Ad koncert: jo,koukal jsem na pozici haly a je to super.Trochu jsme s Petrem rozmysleli,ze bychom jeli trosku dyl,nez jsme se domlouvali. Osobne potrebuju ve st stihnout jedno cviko,aspon si pivem nezkasis kondici na Otob :)

Ad predbihacky,nabuzenost,atd: koukam,ze vam doktorka Petra z Hradiste naordinovalal nejakou specialni medicinu. Nejak moc akcnosti. :)
Neprijmat od ni zadny doping:tabletky mohou byt zapeceny v ruznych pochutinach-babovky,medoviny apod darecky :D

Co se tyce srazu outdoorfora: byla tam krasne videt diametralni rozdil od ozralu a outdoristu.Den kdy jsme tam byli,se tam jel nejaky skialpinistsky zavod a ozrali se tam vsichni pod obraz i divky.Mno a pak nas opruzovali na pokoji az do rana:)
Tomáš  - 10:00 16.03.2009

Nic se mazat nebude. rekl jsi to dobre, Milane. :)
Radim  - 9:57 16.03.2009

Tak ja cekal, ze kdyz v 10 vstanu, ze od tebe to tu uz od 6-ti z rozcvicky bude a ono nic. Tak jsem se toho ujal. Klido to napis a me smaz - nejsem si moc jist, zda jsem napsal vse nutne :)
Tomáš  - 9:56 16.03.2009

nepredbihej,jo? :))
Tomáš  - 9:55 16.03.2009

My jsme mezitim pokouseli rozvrhnout nejake trenovani na otob.

V predni fazi - stena. To jsme si rekli, ze by nebylo spatne hodit na pristi tyden v pondeli odpoledne/k veceru, abychom se trosku naucili jistit a poradne lezt. Pak samozrejme nasleduje stani a bivak pred divadlem, ale to se do toho nepocita ;)

Pak je to vylet do Ceskeho Raje, kde bychom si strihli nejaky ten kus dne a noci jizdy na kole (viz prvni nocni etapa otobu). Takze takovy prakticky vycvik face to face. (prvni datumovy naznak byl 4.4. - 5.4. , ale tady trosku zase hroch dela problemy, pac v dubnu jsou same rodinne oslavy)

A tot zatim vse.
Radim  - 9:53 16.03.2009

K planovani: Na bouldrove afterparty padl navrh na to, ze bychom si pred otobem zajeli otestovat jizdu na kole v noci (v ramci redukce otevrenych zlomenim na otobu). Rec byla o 4.-5. dubnu. Jak byste na tom byli s casem?
Jestli si dobre pamatuju, tak plan cesty byl vyrazit vlakem do hradiste a odtamtud na kole pokracovat do ceskeho raje. Tak co vy na to? :)
Tomáš  - 9:52 16.03.2009

Toz tedy vitejte, chuligani. Jsem rad, ze jste zpet ve zdravi a poradku.

Pavel: jojo, lordi zarizeni, tedka uz jenom vyjet. Pak by to chtelo dohodnout program, kdy se pojede atd. (jinak jsem zkoumal polohu Lokomotivy a je to super - ihned za hlavnim vlakovym nadrazim, tudiz cesta zpet nebude pres cele mesto, nybrz jen tak naskocime do druhe lokomotivy)

vyletnici: kudy jste nakonec sli, ze jste se vratili uz dneska rano?

jeste Pavel: koukam, ze sraz outdoor fora asi nebyl uplne prijemny vsem,coz? :)
Honza  - 9:00 16.03.2009

Vítejte zpátky, výletníci :-)
Petra  - 8:46 16.03.2009

ahoj fatranské grupě!
Pavle to zaboření do sněhu oceňuju:)
ale komunikace nevázla, včera jsme dobře naplánovali další výjezdy v rámci tréninku na otob a další koniny, takže když to sem někdo přes den hodíte, dozvíte se více;) já jdu do pracovněškolního procesu.
mějte pěkný den:)