Diskuse Diskuse

Petr  - 14:00 13.03.2009

Vsak pockej u Chaty na Gruni - ona te prejde sranda :-)))
Pavel  - 13:12 13.03.2009

Hm:) tak mam dlouhy nozicky,to uz u vyrobce reklamovat nemuzu (holt Cernobyl delal divy ;-)
Hm,velky pradlo,zoo hm hm hm..mno radeji to necham na Petra a Zuzku,tam to bude aktualnejsi:D
Zuzka me asi prerazi ve vlaku :)
Hm,vzkaz vyridim,tedy pokud neupadnu driv do komatu z toho kysliku tam ;-)

Ale ten obal asi vyreklamuju,je malinkej i stitek neodpovida:)
Petra  - 13:03 13.03.2009

tyjo pavle, ty do toho spacáku budeš moct schovat i medvěda:)
a nezapomeň na chatě pod chlebom koupit pro budoucí rodinu turistickou známku..víš co, až přijdou neděle v tróje a velký prádlo:)
pozdravujte prosím ode mě hory!
Pavel  - 12:40 13.03.2009

Ty vole,nekde bude chyba..asi to ze jsem neskladny hovado a mam nejvetsi spacak z kramu:)
Do toho obalu to nedokazu narvat:)Me snad dali spatnej obal :)
narval jsem to do staryho obalu,nekdy velky a jednoduchy obaly jsou lepsi..nez tyhle nanotechnologie:)
Tomáš  - 12:29 13.03.2009

Joo, takove peri, to je svine... a co teprve jmeli! :)

Hlavne si uzivejte Fatry a at se vam tam nic nestane.
Pavel  - 12:14 13.03.2009

jak kluky pozoruji z povzdali,tak trenink dosahuje maximalnich hodnot..
Radim lita s vrtulnikem a maka jako Lance Armstrong na rotopedu;-) a Tomas zveda tezka pulkilova zavazi vsech znacek na tricak ;-)

Uvidime,jak bude pokracovat trenink..Ale jako vrchni maskot her! Vam drzim pesti ;-)

Ad outdoor kuriozitka: jsem netusil,ze perovy spacak dokaze pres zimu "nabopnat" nemuzu a nemuzu ho sbalit do toho ruksaku k tomu urcenem:)
Petra  - 12:02 13.03.2009

takže trénujte kluci:)petr v horách, ty tome po praze a já vás budu organizovat:)ne, ted fakt, jak psala janča už někdy v týdnu, potřebovala bych se podívat na stěnu a nejlépe nejen podívat ale i se tam pokusit vyškrábat..šel byste někdo?
Tomáš  - 11:54 13.03.2009

Taky jsem koukal. Evidentne se s tim kluci poprali a dokazali sesumirovat 3 castky do jedne :)
Pavel  - 11:54 13.03.2009

Koukam,ze moc tymu tedy nepribylo:)
Tam bude volno jeste za mesic,mozna az budu funkcni na prsty..tak bych se tam na kole projel :)

A ja si jdu balit kufrik :)
Petr  - 11:50 13.03.2009

Tak jedna část Iriadoru už má svoje místo na soupisce OTOBu ;-)
Pavel  - 11:23 13.03.2009

Petra: kvuli tomu slovicku historie a roku jsem ti to uznal ;-)i kdyz ten rok byl trosku jiny :)
Ad nacismu,Nemecko,strycek Adolf: nene,je to ciste jen nahoda ;-) nevybiral jsem to dle urcitych sympatii:)
Priste muze byt v meritku jiny diktator.

Zanikle staty vetsinou neco prohrali,ci tam nekdo spatne vladnul nebo ekonomicko-politicky prvek :)
A co si budem povidat,strycek Adolf zachvatil pulku sveta,tak je vysoce pravdepodobne,ze spojitost s urcitymi staty tu bude:)

Ad ja: xenofobik a vyznavac Treti rise nejsem,fascinujeme jen politicko-historicky aspekt,ze v 20 st. doslo k necemu tak rozsirenemu,jako je potlaceni narodu,vybijeni ve jmenu politiky atd..:)
Petra  - 11:10 13.03.2009

neměla bych mínusovej.. neuvedla jsem tanganiku, aby nevzniklo podezření, že hledám v jezerech;) ale ten rok to uvedl na pravou míru ne;-p...ale pavle s tím skrytým nacismes jsi průhledný jak ledová tříšť:)tanganika..území protektorského německa, co jiného se dalo čekat:)
ale krásně se mi spalo, vyhrála jsem první etapu:)snažte se:)
Pavel  - 9:38 13.03.2009

kdybych to bral do dusledku,tak by Petra mela minusovy bod:)
Ale nebudem to brat do detailu;-)
A co se tyce vlajky,ta dnesni byla:
Vlajka republiky Tanganika.
Mela pravdu,ze dnesni Tanzanie,ale v te dobe rec o nejake Tanzanii nebyla:) to vzniklo az po Tanganice:)

Dnes se název Tanganika pouzívá témer vyhradne pro oznacení jezera.
Ale uznal jsem to ;-)
Priste uz budu chtit presny nazev ;-)

Radim:jen se zucastni,priste ti tam prdnu delfinka :D viz vcerejsek
Radim  - 9:28 13.03.2009

Tak pro me je soutez asi zbytecna, o pulnoci se opet dostavil stejny syndrom jako vcera - ja pujdu radsi spat :D
Tomáš  - 9:12 13.03.2009

ta soutez se opravdu nejak roztaci. Ale Peto, gratuluji k prvnimu bodu.
Pavel  - 8:25 13.03.2009

Honza: to mas fuk,automaticky jsem te zaradil do urciteho objektu ;-)

Ad bodik:mozna ze je na delsi dobu posledni,pac administrator dneska vyuzije "mozna" opet klauzuli a hra se odpichne az v pristim tydnu z duvodu vycestovani
Rozmyslim se,jak to udelam,zda urcite dny stornuju,ci behem jednoho vecera dam treba 4 vlajky:)

Jinak pak nekam pichnu celkove vsechny vlajecky:)
A vitez dostane slavnostni diplom za ucasti fotografu a predsedy souteze ;-)
Plus sek na odber elektrospotrebicu v hodnote 25,- kc :)
To si pak uz vybere vitez ;-)
Honza  - 8:07 13.03.2009

Pavel: Nevolal jsem z hospody, ale z autobusu ze Suchdola a v hospodě jsem ani nebyl, aby bylo všem jasno :-)

Jinak gratuluji, Petro, k bodíku. Užij si ho, je první a poslední, který jsi získala :-))
Pavel  - 0:47 13.03.2009

Uzij si to;-)
Jako administrator si muzu jit taky hodit 20 :)
Petra  - 0:46 13.03.2009

jupííí:)bod je doma:) a už můžu jít v klidu spát..dobrou noc
Pavel  - 0:43 13.03.2009

Congratulations!
Petra 1 bod up..
Presne jak pravis..tedy ne presne,nejaky drobnosti ti tam haprujou,ale uznavam ;-)