Hm:) tak mam dlouhy nozicky,to uz u vyrobce reklamovat nemuzu (holt Cernobyl delal divy ;-) Hm,velky pradlo,zoo hm hm hm..mno radeji to necham na Petra a Zuzku,tam to bude aktualnejsi:D Zuzka me asi prerazi ve vlaku :) Hm,vzkaz vyridim,tedy pokud neupadnu driv do komatu z toho kysliku tam ;-)
Ale ten obal asi vyreklamuju,je malinkej i stitek neodpovida:)
tyjo pavle, ty do toho spacáku budeš moct schovat i medvěda:) a nezapomeň na chatě pod chlebom koupit pro budoucí rodinu turistickou známku..víš co, až přijdou neděle v tróje a velký prádlo:) pozdravujte prosím ode mě hory!
Ty vole,nekde bude chyba..asi to ze jsem neskladny hovado a mam nejvetsi spacak z kramu:) Do toho obalu to nedokazu narvat:)Me snad dali spatnej obal :) narval jsem to do staryho obalu,nekdy velky a jednoduchy obaly jsou lepsi..nez tyhle nanotechnologie:)
jak kluky pozoruji z povzdali,tak trenink dosahuje maximalnich hodnot.. Radim lita s vrtulnikem a maka jako Lance Armstrong na rotopedu;-) a Tomas zveda tezka pulkilova zavazi vsech znacek na tricak ;-)
Uvidime,jak bude pokracovat trenink..Ale jako vrchni maskot her! Vam drzim pesti ;-)
Ad outdoor kuriozitka: jsem netusil,ze perovy spacak dokaze pres zimu "nabopnat" nemuzu a nemuzu ho sbalit do toho ruksaku k tomu urcenem:)
takže trénujte kluci:)petr v horách, ty tome po praze a já vás budu organizovat:)ne, ted fakt, jak psala janča už někdy v týdnu, potřebovala bych se podívat na stěnu a nejlépe nejen podívat ale i se tam pokusit vyškrábat..šel byste někdo?
Petra: kvuli tomu slovicku historie a roku jsem ti to uznal ;-)i kdyz ten rok byl trosku jiny :) Ad nacismu,Nemecko,strycek Adolf: nene,je to ciste jen nahoda ;-) nevybiral jsem to dle urcitych sympatii:) Priste muze byt v meritku jiny diktator.
Zanikle staty vetsinou neco prohrali,ci tam nekdo spatne vladnul nebo ekonomicko-politicky prvek :) A co si budem povidat,strycek Adolf zachvatil pulku sveta,tak je vysoce pravdepodobne,ze spojitost s urcitymi staty tu bude:)
Ad ja: xenofobik a vyznavac Treti rise nejsem,fascinujeme jen politicko-historicky aspekt,ze v 20 st. doslo k necemu tak rozsirenemu,jako je potlaceni narodu,vybijeni ve jmenu politiky atd..:)
neměla bych mínusovej.. neuvedla jsem tanganiku, aby nevzniklo podezření, že hledám v jezerech;) ale ten rok to uvedl na pravou míru ne;-p...ale pavle s tím skrytým nacismes jsi průhledný jak ledová tříšť:)tanganika..území protektorského německa, co jiného se dalo čekat:) ale krásně se mi spalo, vyhrála jsem první etapu:)snažte se:)
kdybych to bral do dusledku,tak by Petra mela minusovy bod:) Ale nebudem to brat do detailu;-) A co se tyce vlajky,ta dnesni byla: Vlajka republiky Tanganika. Mela pravdu,ze dnesni Tanzanie,ale v te dobe rec o nejake Tanzanii nebyla:) to vzniklo az po Tanganice:)
Dnes se název Tanganika pouzívá témer vyhradne pro oznacení jezera. Ale uznal jsem to ;-) Priste uz budu chtit presny nazev ;-)
Radim:jen se zucastni,priste ti tam prdnu delfinka :D viz vcerejsek
Honza: to mas fuk,automaticky jsem te zaradil do urciteho objektu ;-)
Ad bodik:mozna ze je na delsi dobu posledni,pac administrator dneska vyuzije "mozna" opet klauzuli a hra se odpichne az v pristim tydnu z duvodu vycestovani Rozmyslim se,jak to udelam,zda urcite dny stornuju,ci behem jednoho vecera dam treba 4 vlajky:)
Jinak pak nekam pichnu celkove vsechny vlajecky:) A vitez dostane slavnostni diplom za ucasti fotografu a predsedy souteze ;-) Plus sek na odber elektrospotrebicu v hodnote 25,- kc :) To si pak uz vybere vitez ;-)