Hm,pri koupeli jsem nasel jizdenku z busu,ja vedel,ze nekde bude .)
Ale jako musim uznat,ze chata pod Chlebom na me nechala zajimavy podtext..jako aby me osahavala ozrala skialpinistka,kdyz chrapu..to se jen tak nestane ;-)
Ad Lordi:dobra prace pane hrochu,ve stredu ti dam prachy a muzem trosku poplanovat ;-)
Tak fatranska expedicni se vratila nepostizena lavinou, ozralyma skialpinistama ani vystupem na Poludnovy Grun. Je sice o neco vice spinava a unavena, ale zato bohatsi o poznani nove cesty :-)
Svět pro mne začíná být tajuplnou hádankou a to jsem tady už docela dlouho, chichi :-) Ale jinak tomuto vylévání myšlenek nevěnujte pozornost.
Tomáš: Již jsem byl o všem informován. Ale stejně z toho vyvodím patřičné důsledky. Aby se pak neřeklo, že nedělám to, co bych měl dělat, když to mám dělat ;-)
hmmm..tome, tvoje výletní tramvaj ve srovnání s mým ecečkem pořád zaručuje více spánku, takže žádné stěžovačky;) je fakt že se toho naplánovalo dost a z toho lezení mám dobrý pocit:)takže huráá do práce at je příští týden čas na vymyšlenou zábavu:) ale pro teď všem dobrou noc
Neboj se, neslo se do hospody zamerne. Nybrz jsme sli sportovat - lezt na stenu a pak se zaslo na chvilku posedet. Takze kdybychom tam sli rovnou, mileradi bychom te pozvali. Tudiz si s toho nedelej tezkou hlavu.
Takže vy jste šli do hospody a ani jste se neobtěžovali dát mi vědět? Jsem snad míň než vzduch?! Takže vážení a milí, to k čemu tu nyní dochází, k tajnůstkářství a pochybným praktikám, je těžce omluvitelné a jsem nucen nad vámi všemi do odvolání vyhlásit interdikt a každého jedince dát do klatby!
vstávat a cvičit jsem si zažila včera - a to doslova. aspoň v neděli nás nech vyspat ;-)
cvičit se bude ve tři... ale teda nevim, po tom běhání mám namožený stehna jako blázen a navíc mě zase začalo bolet koleno. a nevim, jestli mi na to pomohla tři roky prošlá kostivalová mast :-)... asi nikam nevylezu
ad trénink: stačej futra :-) zavěsíš se za tři prsty (nebo spíš nehty) a přitahuješ se :-)
Ale jako musim uznat,ze chata pod Chlebom na me nechala zajimavy podtext..jako aby me osahavala ozrala skialpinistka,kdyz chrapu..to se jen tak nestane ;-)
Ad Lordi:dobra prace pane hrochu,ve stredu ti dam prachy a muzem trosku poplanovat ;-)
A tedka hura zemrit do postele :)