Diskuse Diskuse

Pavel  - 7:38 16.03.2009

Hm,pri koupeli jsem nasel jizdenku z busu,ja vedel,ze nekde bude .)

Ale jako musim uznat,ze chata pod Chlebom na me nechala zajimavy podtext..jako aby me osahavala ozrala skialpinistka,kdyz chrapu..to se jen tak nestane ;-)

Ad Lordi:dobra prace pane hrochu,ve stredu ti dam prachy a muzem trosku poplanovat ;-)

A tedka hura zemrit do postele :)
Pavel  - 5:26 16.03.2009

Hm,koukam ze hlavni administrator diskuze tu dost chybel,komunikace jak vidmo..o hovne:))

Ad hory:nadhera,pocasi vyslo.

Petra: tvuj vzkaz jsem vyridil a pak jsem slavnostne zaboril drzku do snehu ;-)

a tedka jdu odsekat slipy od kalhot:)

Zuzka  - 5:21 16.03.2009

Na Chlebu bylo moc fajn, az na Mala Fatra Open. Nic nas nesfouklo a zustal po nas jeden velky Snehula. Vsechny zdravim.
Petr  - 5:18 16.03.2009

Tak fatranska expedicni se vratila nepostizena lavinou, ozralyma skialpinistama ani vystupem na Poludnovy Grun. Je sice o neco vice spinava a unavena, ale zato bohatsi o poznani nove cesty :-)
Honza  - 1:45 16.03.2009

Svět pro mne začíná být tajuplnou hádankou a to jsem tady už docela dlouho, chichi :-) Ale jinak tomuto vylévání myšlenek nevěnujte pozornost.

Tomáš: Již jsem byl o všem informován. Ale stejně z toho vyvodím patřičné důsledky. Aby se pak neřeklo, že nedělám to, co bych měl dělat, když to mám dělat ;-)

Dobrou noc.
Petra  - 1:34 16.03.2009

hmmm..tome, tvoje výletní tramvaj ve srovnání s mým ecečkem pořád zaručuje více spánku, takže žádné stěžovačky;)
je fakt že se toho naplánovalo dost a z toho lezení mám dobrý pocit:)takže huráá do práce at je příští týden čas na vymyšlenou zábavu:)
ale pro teď všem dobrou noc
Tomáš  - 22:54 15.03.2009

Koukam, ze tedy moje vyletni tramvaj opravdu obkrouzi celou Prahu, nez se dostane domu. O pul hodiny, to je opravdu moc.
Tomáš  - 22:54 15.03.2009

Neboj se, neslo se do hospody zamerne. Nybrz jsme sli sportovat - lezt na stenu a pak se zaslo na chvilku posedet. Takze kdybychom tam sli rovnou, mileradi bychom te pozvali. Tudiz si s toho nedelej tezkou hlavu.
Radim  - 22:31 15.03.2009

Jana: Neboj, uz jsme doma, sli jsme chvili po tobe O:-) Ale dohodli jsme toho docela dost :-D
Jana  - 22:16 15.03.2009

neeee
je nutno dodat, že tomuhle zabroušení do hospody předcházelo lezení na boulderu v rámci tréninku na OTOB ;-)
Honza  - 22:07 15.03.2009

Takže vy jste šli do hospody a ani jste se neobtěžovali dát mi vědět? Jsem snad míň než vzduch?! Takže vážení a milí, to k čemu tu nyní dochází, k tajnůstkářství a pochybným praktikám, je těžce omluvitelné a jsem nucen nad vámi všemi do odvolání vyhlásit interdikt a každého jedince dát do klatby!
Jana  - 21:37 15.03.2009

neumřeli jste cestou? :-)
asi ještě sedíte v hospodě, co? :P

mmch, byla bych ráda, kdyby nezanikl žádný z velkých nápadů, které dneska vznikly ;-)
Honza  - 17:01 15.03.2009

Tome, brzy tě v rámci vstávání a cvičení nakopnu, ono tě to pak přejde :-)
Jana  - 13:55 15.03.2009

ty se rád pouštíš hlavou napřed, co? ;-)
Jana  - 13:39 15.03.2009

vstávat a cvičit jsem si zažila včera - a to doslova. aspoň v neděli nás nech vyspat ;-)

cvičit se bude ve tři... ale teda nevim, po tom běhání mám namožený stehna jako blázen a navíc mě zase začalo bolet koleno. a nevim, jestli mi na to pomohla tři roky prošlá kostivalová mast :-)... asi nikam nevylezu

ad trénink: stačej futra :-) zavěsíš se za tři prsty (nebo spíš nehty) a přitahuješ se :-)
Radim  - 12:25 15.03.2009

Jednoduse, mame prece ribstole, tak si lezu nahoru a dolu, zkusim to mozna dolu i po hlave, takovej spiderman :D
Petra  - 12:03 15.03.2009

jak radime trénuješ na bouldr?na prolézačkách nebo máš doma opičí dráhu?;)
Petra  - 12:01 15.03.2009

tak kluci kolem třetí na andělu ;)
Radim  - 10:17 15.03.2009

Neumreli.....vsichni trenujou na boulder :D
Tomáš  - 9:32 15.03.2009

Toz lidi, safra, vstavat a cvicit!!

To, ze lidickove odjeli na Fatru neznamena, ze to tu umre...