Takze kolik listku? (zacinam nasneset cary papiru, ktery reprezentuji zastupne pravo na cokoliv - let, vstup,... ble) Ja mam trochu problem, protoze 18teho je tu neco jako domovni schuze :-(
Ale je pravdou, ze jsme to hodili na Petra a bylo. Stacilo zajit do TicketPro a koupit to rovnou. Ale to bychom taky museli zvednout prdel. Holt kdyz ma nekdo ucet na platbu pres net, tak to je hned lepsi ;)
Ja jsem nikde nepsal,ze se mi tam nechce:) Dole jsem se vyjadril jasne:)
Ja to vlastne cele navrhnul ;-) a to bych byl debil,kdybych neco navrhnul a pak se mi nechtelo..Ja jen abych tam nejel sam s playsakem..pokud budou lidi,jedu.
Popravde receno,s tim nasim flegmatickym vztahem je jiz neco naznaceno:) Chce se nam tam vlastne vubec?:) Uz na horach to bylo,jo,mozna,snad :) kdyby to byl tutovy koncert,tak listky jiz davno mame :) Popravde osobni hledisko zni,ze je mi to vlastne jedno,rad je uvidim,ale smutnit kvuli nim nebudu :)
Kdyby jsme se rozhoupali,tak se rad pridam a pojedem delat zlo do Plzne:)
Ja bych nechtel, Petre, nalehat. Vim, ze jsi mel nejspis vcera bordel jeste kvuliva Petine letence, ale tohle zacina uz solidne busit na dvere. Je to pristi stredu a tak jenom doufam, ze jeste listky jsou.
Zajímavé, škoda, že to neukazuje celosvětový počet lidí sedících na WC v těchto okamžicích To by, myslím, bylo ještě zajímavější anebo kolik lidí teď sleduje televizi :-)