Ano, nikdy nekončící partie šachu na hradbách Pražského hradu při západu slunce s pohledem na Malou Stranu a Staré Město přes Vltavu s blyštícím se Karlovým mostem a zatemněným Vyšehradem v dalekém pozadí, nebo u Žofína na zídce, kde nad námi bude šumět čerstvě zelené listoví, to jak si s ním bude jarní vánek hrát. Voda, voda, voděnka bude šplouchat do veselého hraní. A bezdomovec bude po nás chtít drobný a my řekneme, "Ne." :-) Opět si budu vykračovat uličkami Starého Města a pokaždé se zastavím na kafíčku v "italské" uličce ;-)
Tak aspon na necem se shodnem,ale mozna by toho bylo vice;-).holt jaro rules,otviraj se zahradky,frisbee,micovy hry a to vse venku a ne v halach atd..:) Pozitiva holt prevazuji:)
teda to jsou odezvy!nééé..já už mám jaro od pátku a nehodlám ho obětovat nějakým meteo blábolům:) slunce v duši je jediné co je pravdy na té předpovědi:)
takže šupináči:)ve čtvrtek nažhavte počítače a přihlašte se na zátop:)já na vás už pilně trénuju jinak Pavle, važ slova o jídle, ještě budeš rád když ti někdo něco dobrého přistrčí pod hubu;-)a na cimrmanech to poteče proudem a bude čím zajídat.) jinak víte že příští týden už začíná jaro?:) k osamostatnění:zuzko tos napsala pěkně!souhlasím, pánové by si měli vyzkoušet bydlet sami a jestli to pojmou spolu dohromady necháme na nich:-)(do toho kluci, zkrocené krkonoše hadr:)
Radim:ten oplzly prispevek byl z odpoledne:) Ale mozna,ze tu bylo i neco vecer,ale to jsem nebyl doma:)Tudis nemuzu byt ani autorem ;-)
Ad doktor..vysledky se dozvim ve ctvrtek,pac bude vysledek ze specialniho vysetreni vazu z pondelka. Jinak jsem dostal konskou injekci a poprve za 2,5 tydne jsem si prisel,jak kdyz mam prst v pohode uz :) Tak jsem zvedav,jak to dopadne:)